quote:igiliikur: väike väljavõte ja õigekirja näide auto24 foorumist:
Kui tahad mingit voyat osta siis peab põhjus olema näiteks , suur pere . Kui ni sama siis unusta se kohe ära , se voya kõlbab ainult teise autona perre . Aastas sõidan sellega nüd umbes 10000km a probleme on sänseid sellega esinenud mida mull ühegi teise autoga esinenut pole , ja remont , varuosad on päris kirved . Problemid mis aasta joksul esinenud , sunna tulli ei tõõtanud , kemma läks andur õhtal ja plokikaan , rihm läks katki , kaks rihma rullikud ellasid oma aja ära , ABS andur , kojamehed läksid tõõle kuna pähe tuleb , esi ratta lagrid kos puksidega , parem polse esi tule motot läks vahetuse , juhi istme elektri motor läks katki , sinna jurte õli filtrite ja künalde vahetus , remondis kõige selle peale läks 36280kr . Bensu võtab normalselt maantel 7-9 . linnas 12-16l 100km peale . Kui tahad normalse vastupidavusega autot ja ilma et sa tunneks end Sillberauto sponsorina osta mõni BMW . Oma teisel autol 750 bmw pole kahe aasta joksul mud vahetanud , ainult õlid , filtrid , künlad jah bensu kullu näts surem maantel 8-10 . linnas 15-18l 100km peale . Ainul ärge õelge et teiie voyal polle debilseid probleme olnud , mu tuttavatel peredes on ka voyad ja nel elektriga on kõikidel enam vähem samu vigu esinenud . Kui kellegil pole siis tulevad . Aga mudu kui ta korras on väga hea ja mugav auto , oleks ka vastupidav iga päeva sõiduks . Kui ilma perreta siis sõidan BMWga . Edu valikus .
Nojah, kommentaariks niipalju, et eesti keelt eriti keegi muu peale eestlaste ei räägi, seepärast tundubki tihti kohmakas keelekasutus naljakas nende poolt kellel see emakeeleks pole. Suuremad rahvad on üldjuhul harjunud, et nende keelt räägivad sajad miljonid inimesed üle maailma ja ollakse harjunud ka kirjavigadega. Endalgi oli juhus kus ühe ingliskeelses foorumis kasutasin kogemata sõna joodetud "soldered" asemel sõna keevitatud "welded". Üks vana juhtis veale viisakalt ja muhedalt ja minu vabanduse peale rahustati, et mu inglise keel on miljon korda parem kui nende poolt kasvõi üks sõna minu emakeeles. Üldiselt näeb fooumites väga palju kuidas inimesed üritavad ennast kuidagi arusaadavaks teha ja sellega tasub rahulikuks jääda. Inimesed õpivad ju. Ja kui eelpooltoodud tekst pärineb ka eestlaselt, siis võib inimene olla kaua venemaal elanud, või on tal lihtsalt haigus küljes või muud mured. Tark inimene saab ju ikka aru ja ei teise nõrga koha üle irvitades ta ise targemaks ei muutu.
Natuke huumorit vol.27Mida naised on kirjutanud pereajakirjadele
*Vaatan mina hommikul aknast välja ja näen, et suurte tähtedega on kirjutatud teele: MA ARMASTAN SIND, KERLI! Just sinna, kus tavaliselt seisab minu auto.
*Toivo oli väga õrn, silitas mind alati nii mõnusalt. Nüüd ma ei kujuta seksi ilma kindata enam üldse ette!
*Veiko püüdis kõigest väest, et mul oleks lõbus, vahel võttis isegi endal püksid jalast.
*Ta küsis mu vanust nii ootamatult, et oleksin äärepealt tõtt rääkinud.
*Ta ütles mulle kelmikalt, et küünlaid võib panna mitte ainult küünlajalgadesse. Tundsin, et punastan, aga tema pani küünlad põlema ja sulatas need tuhatoosi külge.
*Mul on kõrini, et mu kutt peab mind alusetult hüsteerikuks. Kuidas talle küll vastupidist selgitada, kas tõesti veenid läbi lõigata?
*Me läksime seepärast lahku, et Jaan ei viitsinud kodutöid teha. Ütlen mina, et vii prügiämber välja, tema aga hakkab mind oma meheuhkusega torkima.
*Ta suhtus minusse algusest peale kui mingisse esemesse - pidevalt unustas kuhugi maha.
*Kui mu kutt end täis joob, hakkab ta mulle ligi tikkuma. Mina aga arvan, et enne pulmi ei tohiks purjus peaga seksida.
*Nõme on aga see, et kainena ei tunne ta mind üldse ära!
*Kui Hugot vanaks punaseks sõimatakse, on mul nii naljakas. Ma ju tean, et ta on lilla!
*Ma saabusin ilma parukata ning ta ei tundnud mind alguses ära. Aga kui ma meenutasin talle teatud seiku eelmisest ööst, sai ta kohe aru, et mina.
*Loen tihti lugusid sellest, et neidudel on probleeme kiimaliste naabrimeestega. Mul küll pole - virutasin korra ühele taburetiga ning nüüd hoiab ta end nii minust kui mu emast eemale!
*Mees süüdistab mind selles, et enne teda oli mul palju armukesi. Ja ta ei suuda mõista, et sisemuses olen ma endiselt väike tüdruk!
*Ma teatasin mõlemale mehele, et olen rase -ning mõlemad pakkusid mulle abordi tegemiseks raha. Kahju, et ma polnud taibanud rohkem mehi hankida.
*Arst teatas, et olen 3. kuud rase. Aga kes on isa, polnud enam aega tuvastada, nädala pärast olid pulmad.
*Ta hakkas mind katsuma sellistest kohtadest, kust isegi mu mees pole julgenud.
*Igas seltskonnas valime me Terjega kõige kenamad noormehed välja ja teeme nad pooleks.
*Kui ma oleksin vaid teadnud, et ta on paks ja kiilakas - poleks ma temaga iial abiellunud!
Natuke huumorit vol.27Fordi Kadaka osakonna "hooldenõuniku" arusaam LSD-diffrist-
Kui üks ratas on jää peal ja teine asfaldil siis peabki ju jääl olev ratas ringi käima ja asfaldil olev seisma
____________________________ Astro 94a 5,7 V8 müüdud
huvid läinud metsa poole ;)
igapäevaseks kärutamiseks euro Chevy ja jaapani Fjord
quote:astro94: Fordi Kadaka osakonna "hooldenõuniku" arusaam LSD-diffrist-
Kui üks ratas on jää peal ja teine asfaldil siis peabki ju jääl olev ratas ringi käima ja asfaldil olev seisma
Erkki peab oma personali kohvile kutsuma ilmselt
Natuke huumorit vol.27pildil kiri tiba kehvasti loetav aga seisab seal "Rapesan"-i tops, milles parmesani juustu analoogi graanulid. toote nimi kõlab inglise-jaapani segakeeles igatahes hästi - auväärt vägistajaisand
01.02.2008 at 17:06
3 edits. Last edited 01.02.2008 at 17:17 by DevilDeVille
Tavaline klient: siseneb, urineeritab ja väljub: 2min.
Diisli tankija: suundub õlaga nina nühkides ja käelabasid ülalpool hoides neid pesema. Laseb pika gaasi ja nuuskab nina: 3min.
Kiilakas ülikonnamees: mobiiliga rääkides suundub tualetti enne, kui sealt jõuab klient väljuda. Urineerib, ei tõmba vett, kammib ja väljub: 3min.
Vanem proua: sisenedes peseb käed, kuna sai ilmselt pisikuid ukselinki katsudes. Laotab potikaanele pabereid, istub ja pööritab silmi ringi vaadates a`la "miks on vaja mingit sinist valgust...võtaks pisut vedelseepi kaasa...igal pool plaadid".
Väljudes võtab natuke paberit kaasa: 8min.
Ajateenija: ootab kannatlikult, kuni kabiin on vaba. Sisenedes suundub paberirulli juurde ja hakkab saapaid puhastama. Urineerib, sätib vööd ja väljudes topib paberit taskusse, et hiljem jälle saapaid puhastada: 5min.
14a. Vadim Lasnamäelt: "tavai atkroite gavnodom". Sisenedes paneb põue kõik peale si..a, kirjutab peeglile "Vak Ju" ja kaob jäljetult: 19sek.
Keskealine naine: laotab paberi kraanikõrvale, sätib sellele käekoti. Kammib, meigib, sätib, meigib, teised tegemised.
Sätib, laseb deodoranti... Peab väljuma, kuna ei saa hingata enam: 20min.
Eesti miilits: sisenedes otsib wc läbi, urineerib peeglisse vaadates, raputab...ilmselt mõlemat pead. Peseb käed ja mõtleb, et peegli taha võiks äkki kaamera panna.
Lätlane Daugavpilsist: katsub ust - kinni. Käib ringi, vaatab Saksa tuuningu ajakirja, silmab bensu hinda, kukub peaaegu pikali. Korrutab selle siis lattidesse, on rahul. Katsub uuesti ust ja pomisedes läheb kuseb enda 84a VW Passati rehvile: 25min.