register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Üritused : Lgp. VAN-ide omanikud!   .. 6 7 8 9 10 11 12 ..  
Poster Message
pisikekaty
Lgp. VAN-ide omanikud!
Me ka tagasi soojalt maalt siia külmale maale...:)
Kuidagi vähe oli sellel üritusel Teid, kuda nii .....:) arvasin et ikka rohkem seekord. Loodame et Jaanuaris tuleb rohkem.
Kuna minul 7 jaan sünnipäev siis võtan paar vahuveini ka kaasa ;)
15.12.2008 at 17:05
maddog

Lgp. VAN-ide omanikud!
nohh, siis on teid vahuveinitajaid rohkem
15.12.2008 at 18:13
KriimsilmV8
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote:
astro94:
quote:
maddog:
quote:
astro94: Aga mis mul siin hõisata,mul ju klubisse niikui nii asja ei ole:finger .Kummi põletamine pidi saatanast olema :kill
8
keegi pole siin ju Sinu lifestyle arutanud ja üldsegi , kes seda "pattu" pole teind, visaku esimene kivi
Seda arutati suures ringis Buffalos,kui üks kodanik ram´iga väikse :burnout tegi

kui ma nüüd ei eksi siis käib jutt minust :) aga mis seal ikka siis, ma mõtlesin et rahvas nõuab tsirkust ja leiba ja et keegi peab seda tööd ka tegema , (egas ma siis kade pole kunagi olnud) kütus ja rehv kulub, aga eks ma siis põletan kuskilt salaja huviliste jaoks ! vabandage mind aga ma lihtsalt ei viitsi niisama lapiga bussi nühkida ja siis veits ringi kruiisida . mulle kohe meeldib rehvi raisata (kummi sutis mnmm) ja nautida V8-sat jne, asja teeb põnevamaks veel see et kruiis kus olin sain 35 liitirga 78km sõita :)
asja tuleb mõnuga võtta :) elad ju ühe korra , ja veel et liiga lihtne on igav olla !! reaalselt lgp Van-ide omanikud vabandan et teie mainet rikkusin !
eks ma siis katsun olla kuskil omaette olla !!
loom on nii tige et mitte kuidagi ei hoia maaküljes kinni isegi kuiva asfaldi peal, libedast üldse ei räägi ;)

NB! ma pole kunagi öelnudki et ma normaalne olen :) jõudu ja jaksu !! loodan et tuleb palju Van-e ja saate klubi ka tehtud :)

18.12.2008 at 22:17
tõnisson

Lgp. VAN-ide omanikud!
quote:
KriimsilmV8:
quote:
astro94:
quote:
maddog:
quote:
astro94: Aga mis mul siin hõisata,mul ju klubisse niikui nii asja ei ole:finger .Kummi põletamine pidi saatanast olema :kill
8
keegi pole siin ju Sinu lifestyle arutanud ja üldsegi , kes seda "pattu" pole teind, visaku esimene kivi
Seda arutati suures ringis Buffalos,kui üks kodanik ram´iga väikse :burnout tegi

kui ma nüüd ei eksi siis käib jutt minust :) aga mis seal ikka siis, ma mõtlesin et rahvas nõuab tsirkust ja leiba ja et keegi peab seda tööd ka tegema , (egas ma siis kade pole kunagi olnud) kütus ja rehv kulub, aga eks ma siis põletan kuskilt salaja huviliste jaoks ! vabandage mind aga ma lihtsalt ei viitsi niisama lapiga bussi nühkida ja siis veits ringi kruiisida . mulle kohe meeldib rehvi raisata (kummi sutis mnmm) ja nautida V8-sat jne, asja teeb põnevamaks veel see et kruiis kus olin sain 35 liitirga 78km sõita :)
asja tuleb mõnuga võtta :) elad ju ühe korra , ja veel et liiga lihtne on igav olla !! reaalselt lgp Van-ide omanikud vabandan et teie mainet rikkusin !
loom on nii tige et mitte kuidagi ei hoia maaküljes kinni isegi kuiva asfaldi peal, libedast üldse ei räägi ;)

NB! ma pole kunagi öelnudki et ma normaalne olen :) jõudu ja jaksu !! loodan et tuleb palju Van-e ja saate klubi ka tehtud :)
Pole küll bussijuht aga fakk jee.. Mõnel mehel ei jaksa ratast ringi ajada.. Eriti veel mõlemat ratast.. Äkki sellest probleem?:D

18.12.2008 at 23:19
Wrangler
Lgp. VAN-ide omanikud!
Kahes viimases postitus on 90 algus aastate USA-raua hõngu tunda,selle aja Power Campidel ja Beatydel võistlesid Vanid teistega võrdselt nii kummi põletamisel kui ka kiirendustel ja mitte halvasti,endalgi üks auhinnaline õllekann kodus aukohal riiulis.
19.12.2008 at 13:38
astro94

Lgp. VAN-ide omanikud!
quote:
KriimsilmV8:
quote:
astro94:
quote:
maddog:
quote:
8

Mina pooldan kahekäega sellist asja.Kõige suuremad kisajad olid seal minuarust need kes olid raua omanikud alles mõned kuud :kill .Kui kuskil omaette tahad :burnout teha siis kutsu mind kampa ;)
Peace

19.12.2008 at 22:47
maddog

Lgp. VAN-ide omanikud!
rahulikku jõuluaega KÕIKkIDELE Van-i omanikele ning uuel aastal kohtume. :)
22.12.2008 at 23:41
Dodge,Kass

Lgp. VAN-ide omanikud!
JÕULUVANA HULLUKS LÄIND ...
Sel aastal pole lastel külas käind,
Kingipakke ta ei jaga,
Öösel ültse ta ei maga,
Öösel istub hoopis netis,
Nagu oleks päris kettis,
Päeval püha piiblit...V8 ta loeb,
Jõuluvana peast on soe,
Uhke Vanni ostis ta,
Nüüd kimab ringi sellega,
Millal ometi See lõpeb?..
Jõulumemm nii aina mõtleb .

Häid Rahulikke Jõule :) :)

23.12.2008 at 11:40
Krissu
Lgp. VAN-ide omanikud!
Rahulikku jõulu!!!!
23.12.2008 at 22:37
TGB

Lgp. VAN-ide omanikud!
Ilusaid pühi!!!
Minu pühad mööduvad kaubikusse uut telekat + digi tv-d sisse toppides.
23.12.2008 at 22:50 2 edits. Last edited 23.12.2008 at 22:58 by TGB
mehis1

Lgp. VAN-ide omanikud!
rahulike ja valgeid lõule ka meite poolt

24.12.2008 at 16:45
argo67

Lgp. VAN-ide omanikud!
Häid pühi kõigile!
24.12.2008 at 22:02
pisikekaty
Lgp. VAN-ide omanikud!
Ilusaid pühi! ;)
25.12.2008 at 20:35
Tank1
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote:
KriimsilmV8:
quote:
astro94:
quote:
maddog:
quote:
8

Ma ka käpp,kui kusagile omaette 8said joonistama lähed.Minul nimelt valge van ja aeg ajalt lööb V8pähe.Saaks päris huvitavad fotod-vanid 8said joonistamas.

26.12.2008 at 20:19
Dodge,Kass

Lgp. VAN-ide omanikud!
Ärge nüüd nii isiklikuks ka minge.Kui üks ... arvab,et bussid ei võigi kummi põletada-siis Ta küll eksib.VÕIB IKKA !!!!! (ja kui päris aus olla ..,siis VAHEL LAUSA PEABKI ) Lihtne :) :burnout

27.12.2008 at 15:31 1 edit. Last edited 27.12.2008 at 22:02 by Dodge,Kass
jan22

Lgp. VAN-ide omanikud!
Tervitus kõigile,
Ausalt öelda, siis ega mulle ei meeldi jääda ees suitsetava sõiduki taha suitsupilve(paras kärsakas pärast bussis),kuid eemalt pealtvaatajana on päris lahe kummipõletamist vaadata.
See on muinu isikilk arvamus ja keegi ei pea tegema nii kuidas mina arvan,edu kõigile uueks aastaks!
Kohtumiseni Roccas!
29.12.2008 at 09:08
mehis1

Lgp. VAN-ide omanikud!
edukat kummi lõhnalist aastat soovib teile maarahvas --kumm peabki aeg ajalt põlema ,muidu ei olekski mõtet endale V8 muretseda

01.01.2009 at 18:30
Dodge,Kass

Lgp. VAN-ide omanikud!
:) Hurraa ja Uuel Aastal ,Uue Hooga ... :burnout Ärme siis ikka ära unusta , et järgmine kokkusaamine on 11.01.2009 kell 17.00 Roka-katusel 8-)

03.01.2009 at 10:23 1 edit. Last edited 04.01.2009 at 01:11 by Dodge,Kass
maddog

Lgp. VAN-ide omanikud!
Head Uut ja hoogsat ka minu poolt kõigile. Olgem ikka sama õnnelikud ja sõbralikud edasi. Näeme siis pühapäeval. :)
04.01.2009 at 20:10
Dodge,Kass

Lgp. VAN-ide omanikud!
ÜLES -ÜLES VANNI-VENNAD ÜÜLES - ÜÜLES.....PÜHAPÄEV EI OLE KAUGEL ..ÜÜÜLES :p

08.01.2009 at 22:15 2 edits. Last edited 08.01.2009 at 22:39 by Dodge,Kass
maddog

Lgp. VAN-ide omanikud!
Olemas. Ja meil on ju vahuveinitajaid tulemas kellele saame õnne soovida. Pühapäeval näeme.
08.01.2009 at 22:29
Malibu

Lgp. VAN-ide omanikud!
Kui oma masina valmis saan siis igaljuhul pühapäeval kohal...!!!
08.01.2009 at 23:40
iisak

Lgp. VAN-ide omanikud!
Iisak jätab ka seekord tulemata. Pühapäeval on mu uue töökoja avamine ja üldse.....
08.01.2009 at 23:43
Krissu
Lgp. VAN-ide omanikud!
Tereee ja head uut!!!!!
OK oK saate oma pudeli!!!
Aga pühap siis näeme kallid!!
10.01.2009 at 00:16
Astro-97

Lgp. VAN-ide omanikud!
kellel olid kabulad, võtke need ka kaasa. kanal oli 3.37

10.01.2009 at 11:07
tqhq.ee foorum : Üritused : Lgp. VAN-ide omanikud!   .. 6 7 8 9 10 11 12 ..  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.