register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Natuke nalja vol 36   .. 6 7 8 9 10 11 12 ..  
Poster Message
cam79

Natuke nalja vol 36
Mis vahet on neegril ja rekka rehvil?
Rehv ei hakka räppima, kui talle ketid peale panna.

16.10.2009 at 03:44
cam79

Natuke nalja vol 36
Kolm eesti rikkurit istuvad peale sauna pingil, libistavad õlut ja
vaidlevad, mis on õnn.

Esimene
-Õnn on see, kui istud oma villa verandal, libistad kiirustamata viskit,
vaatad merele ja imetled oma jahti sadamas.

Teine
Ei ei, õnn on see, kui istud parimas restoranis, libistad kõige kallimat
Prantsuse konjakit, ühel põlvel istub kaunitar ja teisel põlvel veel kaunim
kaunitar ning kodus ootab sind veel üks.

Kolmas
-No, kas see on siis mingi õnn. Õnn on see kui tõused hommikul oma villas
üles, lähed basseini ujuma, kuid äkki märkad kuidas maja ette sõidab kaks
bussi, kust ühest hüppavad välja K komando ja teisest maksuamet. Piiravad su
sisse, murravad näoli murusse ja küsivad
-Kas see on Lehtmetsa 8?
-Aga mina vastan, ei, ei, see on Lehtmetsa 12

16.10.2009 at 17:58
kps

Natuke nalja vol 36
Keegi on vist offset'i mõistest "tiba" valesti aru saanud :D Link

16.10.2009 at 23:51
DevilDeVille

Natuke nalja vol 36

17.10.2009 at 13:45
kadjakas
Natuke nalja vol 36

18.10.2009 at 01:58
krooks

Natuke nalja vol 36
Seletuskiri panga laenuosakonnale

Lugesin Teie ärritunud meeldetuletust minu laenust, mis Teie arvates oleks tulnud tagasi maksta juba ammugi ning milles Te väidate, et võite valmistada mulle ebameeldivusi, kui ma ei maksa. Kuna Te mainite ebameeldivust, siis tahaksin Te mälu pisut värskendada.

Aastal 1991 ostsin laenu eest saeveski, 1992 traktori koos metsaväljaveohaagisega, jahipüssi, dziibi, püstoli ja kaks ratsahobust.

1993 põles saeveski maha ja mulle jäi vaid peotäis tuhka. Üks hobustest suri ja teise laenasin ühele sõbrale, kes lasi sel nälga surra. Peale seda astusin Keskerakonna liikmeks. 1994 suri minu isa ja vend tõmmati Tais narkootikumide sisseveo eest oksa. Üks asotsiaal tegi mu tütrele lapse ja ma pidin maksma 10000 krooni sensitiivile, et sellest ebardist mu sugulast ei tuleks. 1995 sai üks mu poegadest tripperi, mis oli nii raske, et poeg tuli eu päästmiseks kastreerida.

Olles kord kalal läks mu kaater ümber ja suurim kala, mida ma kunagi olen näinud, pääses minema. Samas said hukka minu kaks poega, kellest kumbki polnud see, kes oli kastreeritud.

1996 lasi mu naine neegriga jalga, jättis mälestuseks vaid paari musti kaksikuid. Kulude kokkuhoidmiseks võtsin naiseks teenija. See oli aga frigiidne ja mul oli probleeme tema rahuldamisega. Nii pidin pöörduma arsti poole. See soovitas luua mul veidi põnevust kui naine orgasmile läheneb. Järgmine kord võtsin voodisse kaasa jahipüssi ja kui tundus õige hetk olevat, pistsin püssitoru aknast välja ja vajutasin päästikule. Selle tulemuseks oli, et naine pasandas voodisse ning mina lasksin maha oma parima ja kallima (5000 krooni) tõukoera. 1997 põlesid maha ülejäänud ehitised ning ma hakkasin jooma, ega lõpetanud enne kui mul polnud järgi muud peale veekindla käekella(Rolex) ja neerupõletiku.

Järgmine aasta püüdsin alustada uuesti, ostsin saeraami ja kangasteljed, kuid sajandi suurim torm viis need enne, kui ma neid kasutada jõudsin kuhugi naabervalda ning rohkme ma neid näinud pole.

Nüüd olen nii vaene,et kui sittumine maksaks sendi, peaksin ma oksendama. Minult raha saamine on sama raske nagu üritaks metsikule kassile rehaga võid perse lükata. Ja Teie lugupeetud härra väidate, et võite mulle ebameeldivusi valmistada, kui ma ei maksa. Selle peale pole mul muud öelda kui, et olete teretulnud proovima!

Samuti ei ole ma nõus Teie poolt arvutatud intressisummaga.

Lugupidamisega Juhan Teomees

18.10.2009 at 08:05
Stealth

Natuke nalja vol 36

19.10.2009 at 20:27
supp
Natuke nalja vol 36
väga hull ei ole, mul käis sarnases kondisioonis tüüp mazda sharniire ostmas ükspäev
19.10.2009 at 21:21
mar8kl
Natuke nalja vol 36
19.10.2009 at 21:50
TCOFF
Natuke nalja vol 36

Alkoholist see inimene küll selline pole. Tegemist on kas mingi terviserikkega või mõne muu narkootikumiga.
Kõige loogilisem variant võiks muidugi see olla, et video on lavastus.
20.10.2009 at 14:11
viplala
Natuke nalja vol 36
Toidu teekond suust makku kestab 7 sekundit.
Inimese juuksekarv kannatab kuni 3 kilo raskust.
Mehe peenis on kolm korda pikem kui pöial.
Naise süda lööb kiiremini kui mehel.
Inimese jalatallas on üle saja miljardi bakteri.
Naine pilgutab silmi kaks korda tihedamini kui mees.
Kasutame 300 lihast selleks et vaid püsti püsida.
Naised on selle kirja juba läbi lugenud aga mehed jõllitavad ikka oma pöialt
20.10.2009 at 15:45
viplala
Natuke nalja vol 36
Kliendikeskne müümine

Mees kõnnib mööda tänavat. Näeb, uus pood. Mõtleb, astuks õige sisse.
Siseneb ja kohe on tal vastas naeratav müüja:
"Tere päevast! Mul on au teid tervitada meie kaupluses! Mis oleks härra sooviks?"
"Noh, vast kindaid oleks vaja."
"Siis härra, palun sinna osakonda."
Mees läheb: "Tere, mulle oleks kindaid vaja."
"Kas härra soovib suviseid-, või talvekindaid?"
"Ikka talve omi."
"Ahaa, siis palun sinna osakonda, mu härra!"
Mees atub järgmisse: "Tere, mulle oleks talvekindaid vaja."
"Kas soovite villaseid, või nahast?"
"Nahast!"
"Selge! Siis on teil vaja, näete, sinna minna."
Mehel hakkab juba imelik, kuid olgu, läheb:
"Tere! Mul oleks nahast talvekindaid vaja!"
"Kas härra soovib naturaal-,või kunstnahast?"
"Loomulikult, naturaalnahast!"
"Need te leiate siit vastast osakonnast!"
Mees tunneb, et närv hakkab kergelt pingule tõmbuma. Kuid läheb siiski:
"Tere! Mulle oleks naturaalnahast talvekindaid vaja!"
"Kas trukkidega kinnitustega?"
"Just, just, TRUKKIDEGA!"
"Palun, härra, sirutage käsi ette ja ajage sõrmed laiali!"
"Olge lahked!"
"Tänan! Teil on vaja minna kõrvalosakonda. Näete sinna, härra."
"No mida kuradit! Keda krt te mõnitate? Andke kindad ja ma lähen minema!"
"Palun ärge ärrituge, härra! Me tahame teile müüa konkreetselt just seda, mida te soovite.
Et te saaksite maksimaalse naudingu tehtud ostust. Kas te soovite kindaid just selle mantli juurde?"
Mees venitab vihaselt midagi "jaa" taolist ja astub sisse järgmisse osakonda:
"Tere! Ma tahan osta selle mantli juurde ja nende käte otsa naturaalnahast, trukkidega talvekindaid!"
"Meil on trukkide kõrvale pakkuda ka lukuga kindaid!"
"MA TAHAN TRUKKIDEGA!!!"
"Siis, palun teid härra, selle müüja juurde!"
Samal hetkel avaneb välisuks ja sisse tormab meesterahvas, kollane tuluke silmis. Mees,kes hoiab enda ees,
n.ö. "juurtega" koha pealt rebitud vetsupotti, mida "kaunistavad" tilkuvad torud ja glasuurplaatide tükid...
Veel enne letini jõudmist ta röögatab:
"Näete, selline ongi mu peldiku pott! Siia ma kusen ja situn! Oma perset ma näitasin teile juba eile! Kurat,
kas ma nüüd lõpuks saan oma sitamaja paberit, või mitte?"
20.10.2009 at 16:05
sobi

Natuke nalja vol 36
inimestel igav vist http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=129739

20.10.2009 at 18:56
zeke
Natuke nalja vol 36

Loodan et pole läbi käinud.

20.10.2009 at 19:26
Sgrafito
Natuke nalja vol 36
quote:
sobi: inimestel igav vist http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=129739

Et kodanikul kes oma auto parkis selleks mitte ette nähtud kohta oli igav ?
21.10.2009 at 09:26
anryo
Natuke nalja vol 36
Lapsed ikka küsivad mis juhtub kui nätsu alla neelad, siin on neile vastus:

21.10.2009 at 12:01 1 edit. Last edited 21.10.2009 at 12:01 by anryo
Madlobster
Natuke nalja vol 36
Andke infot nende pedede kohta :D

Edit: tekst on lehe haldajate poolt nüüdseks maha võetud aga enne oli nedne nimede all siis eel pool mainitud tekst
21.10.2009 at 19:05 3 edits. Last edited 21.10.2009 at 22:56 by Madlobster
Joel

Natuke nalja vol 36
Lihtsalt üks pull tähelepanek, et kunagi 2006 alguses mainis newton siin teemas, et tehniliste arutelude topicute traffic on ikka etem kui Natuke Nalja vol 36 ja etskae, ongi sinnamaani välja jõutud ja teema lõhkigi loetud...:)

21.10.2009 at 21:17
saloon
Natuke nalja vol 36
21.10.2009 at 23:21
viplala
Natuke nalja vol 36
quote:
Madlobster: Andke infot nende pedede kohta :D

Edit: tekst on lehe haldajate poolt nüüdseks maha võetud aga enne oli nedne nimede all siis eel pool mainitud tekst

Muide, ma olen korduvalt mõtteid mõlgutanud teemade üle mis käsitlevad suurt ei midagi. Mõned neist on huvitavad, mõned mitte aga nende kõikide ühisiseloomustus on see, et seal on pea kõigil oma kogemus asjast ja pool foorumi rahvast avaldab arvamust. Sinu eelpool toodud lingi all defineeris newton teemade iseloomu päris tabavalt ära:

Madalaima ühisnimetajaga debatid, kus peaaegu igal inimesel tänavalt on mingi raudkindel arvamus, mida tuleb võimalikult "mahlakalt" väljendada.
21.10.2009 at 23:55
madis
Natuke nalja vol 36
quote:
Joel: Lihtsalt üks pull tähelepanek, et kunagi 2006 alguses mainis newton siin teemas, et tehniliste arutelude topicute traffic on ikka etem kui Natuke Nalja vol 36 ja etskae, ongi sinnamaani välja jõutud ja teema lõhkigi loetud...:)

Eks Newton ole kah vahepeal "arenenud", Natuke Nalja 1360 ei ole enam kaugel ja saab foorumi põhitopicucs. Tehnilised arutelud on miskipärast ebasoovitatavad, eriti kui nendel mingi praktiline mõte või tulemus on : http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=31817
22.10.2009 at 01:04
Stealth

Natuke nalja vol 36
Keegi edgar tahab oma kardulaid tagasi saada

Ja noh.... see kirjeldet vahejuhtum peatükis mainit preilnaga kinnitab veelkord ütlust, et "sellist jama on üldiselt raske kommenteerida".

22.10.2009 at 04:28 2 edits. Last edited 22.10.2009 at 04:43 by Stealth
Astro SS
Natuke nalja vol 36
Subject: United Airlines Gate Agent...

It happened at the Denver Airport. This is hilarious. I wish I had the guts of this girl.

An award should go to the United Airlines gate agent in Denver for being smart and funny, while making her point, when confronted with a passenger who probably deserved to fly as cargo. For all of you out there who have had to deal with an irate customer, this one is for you.

A crowded United Airlines flight was canceled. A single agent was re-booking a long line of inconvenienced travelers. Suddenly, an angry passenger pushed his way to the desk. He slapped his ticket on the counter and said, "I HAVE to be on this flight and it has to be FIRST CLASS."

The agent replied, "I'm sorry, sir. I'll be happy to try to help you but I've got to help these folks first and then I'm sure we'll be able to work something out."

The passenger was unimpressed. He asked loudly, so that the passengers behind him could hear, "DO YOU HAVE ANY IDEA WHO I AM?"

Without hesitating, the agent smiled and grabbed her public address microphone. "May I have your attention, please?" she began, her voice heard clearly throughout the terminal.

"We have a passenger here, at Gate 14, WHO DOES NOT KNOW WHO HE IS. If anyone can help him find his identity, please come to Gate 14."

With the folks behind him in line laughing hysterically, the man glared at the United agent, gritted his teeth, and said, " F *** You!."

Without flinching, she smiled and said, "I'm sorry sir; you'll have to get in line for that, too."

Life isn't about how to survive the storm but how to dance in the rain.

22.10.2009 at 07:50
Madlobster
Natuke nalja vol 36
quote:
viplala:
quote:

Muide, ma olen korduvalt mõtteid mõlgutanud teemade üle mis käsitlevad suurt ei midagi. Mõned neist on huvitavad, mõned mitte aga nende kõikide ühisiseloomustus on see, et seal on pea kõigil oma kogemus asjast ja pool foorumi rahvast avaldab arvamust. Sinu eelpool toodud lingi all defineeris newton teemade iseloomu päris tabavalt ära:

Madalaima ühisnimetajaga debatid, kus peaaegu igal inimesel tänavalt on mingi raudkindel arvamus, mida tuleb võimalikult "mahlakalt" väljendada.

Mina ei pannud seda linki.

22.10.2009 at 08:57 2 edits. Last edited 22.10.2009 at 09:12 by Madlobster
viplala
Natuke nalja vol 36
quote:
Madlobster:
quote:
viplala:
quote:

Mina ei pannud seda linki.

Ups :) Link on ikke siin
quote:
Joel: Lihtsalt üks pull tähelepanek, et kunagi 2006 alguses mainis newton siin teemas, et tehniliste arutelude topicute traffic on ikka etem kui Natuke Nalja vol 36 ja etskae, ongi sinnamaani välja jõutud ja teema lõhkigi loetud...:)
22.10.2009 at 10:08
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Natuke nalja vol 36   .. 6 7 8 9 10 11 12 ..  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.