Mina olen siis selle blogi autor. Ülimalt naljakas on lugeda teie kommentaare ja mõttelagedaid arvamusi. Otsige elu ja ärge kolage võõraste inimeste blogides, otsides kirjavigu, mis on siiski tulnud kiirelt kirjutamisest. Ma ei saa endiselt aru, mis kuradi haigus on nendel inimestel, kes oma nime välja ei julge õelda aga sitta loopida julgevad.
Edu edaspidises elus
no kui see ei ole nüüd naljakas siis ei ole miski naljakas, palun kontrollige ega mul kirjavigu ei tulnud.
quote:Madlobster: No puid pannakse ikka alla veel mõnuga siin
Aga vaevalt et kodanik siia nõmedasse foorumisse siia nõmedasse teemasse lihtsalt lampi sattus tõenäoliselt on meil siin mõni foorumilugeja kes saatis talle väikse vihje et näe selline nali siis. eesmärgiks siis natuke puid lõkkesse visata.
Bingo!
Eks muigele kisub ennastki, kui üdini aus olla
Natuke nalja vol 40Ühineks kah eelpostitajaga-kui kirjutad avalikult ära soiu pärast,et mingid automehed tegid "tüdrukule" liiga.Kirjuta õhtuti kaustikusse, vatiteki all,keegi ei saa teada!
UPS!Keegi jõudis ette.
haah, kodanik blogiomanik ei saanud isegi aru, et põhipoint pole kirjavigades.
nimeks võttis kah "tühik", üsna asjakohane... tea, kas mõtles peas valitsevat tühjust
21.10.2010 at 21:27
1 edit. Last edited 21.10.2010 at 21:27 by Peeter82
quote:madheix: Tirisin selle õigekeelsusteemast siia üle. Õppige emakeelt! http://www.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=teenusepakkuja&F=M
Aga nali naljaks - ÕS-l on nagu enamasti ikka õigus. Lihtsalt antud hetkel leiab otsing sarnaselt käänduva asja - ehk siis teenusepakkuja vs pers(s)elakkuja ...
____________________________ Team OUTLAW
'80 Jeep Wagoneer 258 cid R6 4 spd manual
'79 Jeep Wagoneer 360 cid V8 TH400
'06 Fiat Panda 4x4
26.10.2010 at 22:33
1 edit. Last edited 27.10.2010 at 08:57 by Jutulind
Natuke nalja vol 40siinkohal ei saa manimatta jätta ühe mu klassivenna vastust zooloogia kontrolltööl (aasta oli siis 80nendad) ehk:
küsimus: kirjelda selgroogse ja ja selgrootu närvisüsteemi erinevust?
vastus (mu klassivennalt) : vihmaussi aju on vedel
Siin võib tegu olla mitte rumalusega, vaid meelega tehtud naljadega koolipingis, mis on siis kenasti kokku kogutud.
Ma olen isegi omalajal vahest harva seda pulli harrastanud meelega, kui just mõni õpetaja mu (kontroll)töö oli mingi (vale)institutsiooni mõjul liigitanud "mahakirjutatuks", kuna ma ei olnud just eriti hoolas aga lahtise peaga, mistõttu alati ei olnud võimalik uskuda õpikulauseid sõnasõnalt kontrolltöös. Niiet siis ma tegingi järgmise töö kõik meelega valesti ja nii absurdselt kui võimalik. Sain ise naerda terve töö kirjutamise aja, sain arendada huumorisoont ja ilmselt sai ka õpetaja lõuatäie naerda ja ka aru mis keiss on . Läbi positiivsuse saavutab rohkem kui negatiivsuse, õppisin ma omakorda sellest.
Järgmised tööd tolle õpetaja all läksid libedalt ja tolle töö eest saadud üks "2" ei morjenda tõelist koolipoissi mitte kunagi.
Samas kui antud lingil vaadata nende vastuste käekirja, siis võib ju öelda, et eriti suure taiplikkusega ei saa seal mõned silma paista. Aga põhjalikuks seisukohaks peaks olema neilt vähe pikem tekst. Nendes testides mis seal olid, oli üks eriti põneva kirjaga. Niiet osaliselt kindlasti nali, ma arvan.