Poster |
Message |
Vanaisa Moderator |
Küsimus läbisõidu kohta.
Targemaid päid on siin ilmselt piisavalt, et vastus leida:
Kas läbisõit 200 000 miili on 1995 Chevy Silverado 4WD kastikale juba surm? 5,7 mootor, mis võtab väidetavalt õlivahetuse vahel ca liitri õli, 700R kast toimib väga hästi, 4vedu ka korras (loe: töötab ja ei kolise/loksu kuidagi).
15.06.2004 at 09:57 |
|
peep Moderator |
Küsimus läbisõidu kohta.
Päris kõva ls. aga kõik oleneb kuidas seda masinat on hoitud ja kasutatud.
Üldiselt on kasutatud autode ostuga see lugu, et väiksema ls. eest tasub maksta kuna see tuleb odavam kui remomine. Iseasi, kuidas seda ls. kindlaks teha ja ega 9 aastat vana väikese ls. kastikat vist eriti pole olemas.
Ehk kui on hea masin hea hinnaga siis why not ? |
15.06.2004 at 10:11 |
|
Vanaisa Moderator |
Küsimus läbisõidu kohta.
Jah, seda ma isegi mõtlen, et kui ta juba ca 4000miili peale liitri õli ära joob, siis on vähemalt rõngad/klapisääretihendid vaja vahetada. Ja kui juba sellega tegeleda ning mootor lahti on, siis kisub ikkagi sinna poole, et kõik üle käia.
Aga korraliku hooldamise puhul, palju võiks Chevy 350 mootor läbi sõita enne, kui prügikastikaup on?
15.06.2004 at 10:15 |
|
peep Moderator |
Küsimus läbisõidu kohta.
LT1 puhul ongi 200 k. miili see koht kus suurem removajadus tekib. Aga kui korda teha ja kulunud osad vahetada, kestab ta teist samapalju ehk prügikasti pole midagi visata vaja. |
15.06.2004 at 10:21 |
|
Vanaisa Moderator |
Küsimus läbisõidu kohta.
odott - kas ´95 Silveradol on LT1 vahel?
15.06.2004 at 11:22 |
|
peep Moderator |
Küsimus läbisõidu kohta.
Ei ole, lihtsalt ma tean sellest motost rohkem. Eeldatavalt võib katika moto paremini kesta. |
15.06.2004 at 11:35 |
|
blazerK5 |
Küsimus läbisõidu kohta.
kas vahekast on ok? kui järsu jalaga vajutad ja raginat sisse ei võta siis kett veel üle ei anna proovi järele sest vahekasti remo on päris nõme töö. minu K5 on praegu laiali
15.06.2004 at 12:23 |
|
Vanaisa Moderator |
Küsimus läbisõidu kohta.
quote: blazerK5: kas vahekast on ok? kui järsu jalaga vajutad ja raginat sisse ei võta siis kett veel üle ei anna proovi järele sest vahekasti remo on päris nõme töö. minu K5 on praegu laiali
Raske proovida, auto on teisel pool lompi Aga eks ma igaks juhuks hoian ümbruskonna kuulutustel silma peal, sest ei tea siiani, millises seisus mu esialgselt tellitud auto on - ehk siis, kui on romu, siis hea kohe midagi täiteks ligi võtta.
15.06.2004 at 15:28 |
|
Astro SS |
Küsimus läbisõidu kohta.
Kas GM mehena tahad on Jeebiku vahetada õige margi vastu ?
15.06.2004 at 19:49 |
|
Bikerman |
Küsimus läbisõidu kohta.
arvan ,et 1 liiter õli 4000 miili kohta ei ole palju,arvestades,et teda ka kuskilt tilgub.Umbes 6000 km-1 liiter see pole palju.Isegi uued vinklid näksivad väheaaval õli.
Arvan,et auto on olnud heades kätes,kuid seda saad siiski ise veenduda.
Ja kui väike läbisõit ja selle eest makstav rahasumma oleks paigas,siis miks mitte,aga paraku saad selle vahesumma eest sama auto,ainult tagasikeritud spidoga.
Saad tal ju ka kiirelt surved ära mõõta ,kui ostuks läheb. |
03.07.2004 at 23:12 |
|
pisike99 |
Küsimus läbisõidu kohta.
Mul on 80k miili sõitnud 5,7 vortex üle. See olgu n.ö. tagavaravariant. Iseenesest ei ole 320k km mingi uskumatult suur l.s. - kui ka võtab tiba õli pole sellest ju midagi. Ise Sa selle autoga tõenäoliselt ju Indy 500 sõitma ei lähe. 4x4 ei kasuta USA-s rohkem keegi, kui offroadi huvilised. Nende komponentide kulumisse ma lihtsalt ei usu.
04.07.2004 at 10:05 |
|
Vanaisa Moderator |
Küsimus läbisõidu kohta.
Tänud vastuste eest sõbrad, aga see auto jäi minust puutumata...
Edit: Astro SS - tead, peale eilset vesist ja lompiderohket ujumist ei tahagi jälle nii väga jeebut maha müüa - sai selliseid mõnusaid lompe läbitud, mis ainult maastikuautole sobilikud olid
04.07.2004 at 10:55 |
Last edited 04.07.2004 at 11:09 by Vanaisa (Moderator)
|