Poster |
Message |
LaSa Moderator |
Otsitakse sinist Mustangit!
Nimelt jalutab hetkel ilma omaniku loata tundmatutel radadel sinine Ford Mustang 5.0 LX ehk siis kõigile teada-tuntud rustangi ex-auto.
Viimati nähes olid autol numbrikleepsud külgedel, hetkel enam ei tea kas need alles on. Viimati nähtud autot Saue ja Saku kandis. Veel pilte autost.
Juhul, kui keegi näeb seda autot ringi sõitmas, paluks anda kindlasti teada sellest telefonile 53401201
|
11.08.2004 at 14:50 |
|
Raul |
Ehk täpsustad natuke. Kas piisab nägemisest informeerimisest või oleks vaja asi rajalt maha ka võtta? |
11.08.2004 at 15:10 |
|
foke |
mis tähendab jalutab?
varastatud? või niisama mingi jura?
kui sõiduk ärandatud ja siin-seal liigub, küll numbritega, küll ilma, siis ei tohiks küsimust olla.
kui mingiks katteks antud-võetud, siis on teine teema.
kuidagi imelik jutt nagu... |
11.08.2004 at 15:14 |
|
Lembit |
quote: LaSa: Viimati nähtud autot Saue ja Saku kandis.
Seda ka, et millal see viimati oli? Täna? Eelmisel nädalal, kuul või mis? On mingid tuttavad, kes sealkandis ringiliiguvad, siis annaks neile ülesande silmad lahti hoida.
|
11.08.2004 at 15:19 |
|
LaSa Moderator |
Raul: hetkel piisab informeerimisest, oleks kah täiesti abiks.
foke: seda tähendabki, et jalutab. Liikleb (võibolla ka seisab) hetkel kuskil omanikule teadmata kohas ja auto on ühe kodaniku käes, kelle käes ta mitte hetkel olema ei peaks. Kodanik ise on teada.
Lembit: nii nädalakene-poolteist tagasi.
edit: PS: mina isiklikult ei ole asjaga seotud, lihtsalt kirjutasin siia omaniku abipalve.. |
11.08.2004 at 15:52 |
Last edited 11.08.2004 at 15:54 by LaSa (Moderator)
|
foke |
ok selge, asju tuleb lahendada sõltuvalt situatsioonist, seega võib hetkel aru saada, et tegu pole ärandamisega ja õiguskaitse organite poole pöördumine ei tule kõne alla. Vastasel juhul ei ole just teab-mis detektiivset lähenemist vaja, et politseil isik, kes on teada, üles leida ning auto tagasi võtta.
Ma ainult ei mõista, miks see topic sinise noolekesega sel juhul on |
11.08.2004 at 16:42 |
|
Riho |
Auto on minu oma.
Juriidiliselt on case analoogne rendiauto mitteõigeaegse tagastmisega. Ehk ei ole tegu juriidilises mõistes kriminaalkorras karistatava vargusega/ärandamisega. Seega autot tagaotsitavaks politsei poolt kuulutada ei saa.
Tegemist on lepingu järgsete tingimuste (raha mitte maksmine auto eest) rikkumisega, millega tegeleb tsiviilkohus.
Minu jaoks isiklikult ei ole neil kahel asjal vahet - raha ei ole, autot ka mitte. Isik on teadmata kadunud koos autoga.
Järele jääb variant auto/isik üles otsida või/ja anda asi kohtusse.
Õiguskaitse organitega on suheldud, ning praegusel hetkel muud varianti ei näe.
Kui kellelgi on muid ideid andke teada. |
11.08.2004 at 22:29 |
|
erik |
kelle nimel auto arkis on? kirjalik leping sõlmiti?
proovin äkki kuidagi aidata, kui saan. kui siin ei taha probleemi lahata, pane paar rida privas. |
11.08.2004 at 22:49 |
|
2koma8 |
Autot nägin Viljandis paar nädalat tagasi. |
19.08.2004 at 11:00 |
|
Riho |
quote: 2koma8: Autot nägin Viljandis paar nädalat tagasi.
Arvatavasti nägid sa seda autot:
Tegemist väga sarnasega minu omale, sama auto oli ka Raadil viimasel kiirendusel.
Erinevuseks on minu omal defektiga esiklaas ja hoodpin`id.
Lisaks veel numbrid külgedel ja kõige esimene tqhq kleeps tagaklaasil, American Iron kleeps esiklaasil. |
19.08.2004 at 12:25 |
|
Crwq |
quote: Riho: Auto on minu oma.
Juriidiliselt on case analoogne rendiauto mitteõigeaegse tagastmisega. Ehk ei ole tegu juriidilises mõistes kriminaalkorras karistatava vargusega/ärandamisega. Seega autot tagaotsitavaks politsei poolt kuulutada ei saa.
Tegemist on lepingu järgsete tingimuste (raha mitte maksmine auto eest) rikkumisega, millega tegeleb tsiviilkohus.
No ja mittu aastat see auto siis peab mitte tagastatud olema et asja varastatuks lugeda? Äkki oleks aeg paberid sisse anda ja fakti konstanteerida kui just onupojaga roolis tegemist pole.
|
19.08.2004 at 12:42 |
|
Lembit |
quote: Riho: Auto on minu oma.
...
Isik on teadmata kadunud koos autoga.
Puhttehniliselt oleks ju isiku ja auto asukoha leidmisel ka isiku nimest abi. Minuarust mitte vähe.
Mis kaalutlustel sa seda nime välja ei taha panna? Äkki sama mees üritab just kellegilt veel järelmaksuga autot osta.
|
19.08.2004 at 12:45 |
|
Aspelund |
Üldiselt on see kasulik õppetund: järelmaksuga käest kätte auto müümine ei ole mitte mõistlik tegu.
Asp
|
19.08.2004 at 12:50 |
|
smallstang |
quote: 2koma8: Autot nägin Viljandis paar nädalat tagasi.
Proovi täpselt meenutada millal sa autot nägid. Minu masin pesitseb küll Viljandis, kuid 2 nädalat tagasi oli ta kindlalt Garaazis. Stangi ajasin välja alles Raadi ürituseks.
24 R
Mustang LX'87,5.0 HO & LX'89 2.3 R4 |
19.08.2004 at 12:58 |
|
2koma8 |
Võin selle paari nädala jutuga ka puusse panna, aga hetkel oli autojuht siilisoenguga umbes-alla-30 mees, auto seisis Auto-Moto poe ees platsil.
Smallstang'i auto
Kui hästi meenutada siis see oli ikkagi eelmisel nädalal esmaspäevast kolmapäevani.
Mõnus mootori hääl on. |
19.08.2004 at 14:02 |
|
Krissu |
Kui saate selle inimese kätte,
siis minulgi on veel kana kitkuda.
Palun hoidke mind kursis, saates uut infi
või helistades +358 408 717 767
Tunnen Riho sulle vägagi kaasa
|
24.08.2004 at 16:17 |
|
kaku |
Aga mis härra "hobumehe" kodanikunimi on? Hõlbustaks kindlasti otsimist... |
24.08.2004 at 16:50 |
|
truckerkOll |
las ma arvan:
initsiaalid on K.K.
24.08.2004 at 18:52 |
Last edited 24.08.2004 at 19:00 by truckerkOll
|
Riho |
Ei ole K.K.
|
25.08.2004 at 09:35 |
|
Nip |
Võin eksida, kuid kas on tegemist T.A -ga
27.08.2004 at 13:03 |
|
Jutulind |
Riho, anna privas nimi - prooviks ta üles leida ...
Ja kui ei anna, siis kas auto nr on samaks jäänud ?
'06 Fiat Panda 4x4 |
27.08.2004 at 14:18 |
|
Riho |
quote: Jutulind: Riho, anna privas nimi - prooviks ta üles leida ...
Ja kui ei anna, siis kas auto nr on samaks jäänud ?
TA jah.
Autonumber on sama. |
27.08.2004 at 14:24 |
|
peep Moderator |
Ma ei saa sellest teemast aru Kui keegi ei täida oma finantskohustusi, siis tuleb temalt see auto ära võtta ja kogu moos. Kui ei leia üles, siis selle jaoks on vastava ala spetsialistid, kelle kontakti võib saada näiteks liisingfirmade kaudu (seal tuvust omades) - nendel kogu aeg seda teenust vaja. Kui on soov kasutada selle foorumi inimeste abi võlgniku asukoha kindlaksmääramisel, siis pange siis tema andmed kõigepealt. Ma ei poolda sellist ümbernurga juttu. |
28.08.2004 at 08:16 |
|
Riho |
Kodaniku nimi on Toomas Ader (s. 1971).
Kodanik ise, vähemalt minu jaoks, kadunud.
Praegu tegelevad nii tema, kui auto otsimisega ning muude sellega seotud protseduuridega vastavad organid.
Liisingufirma idee hea. Thnx. Peep.
|
30.08.2004 at 15:55 |
|
urmas |
http://kola.just.ee/docs/public/dokument_162492.pdf
http://kola.just.ee/docs/public/dokument_157980.pdf
http://kola.just.ee/docs/public/dokument_162462.pdf
http://www.ametlikudteadaanded.ee
Otsing üle kõigi avaliku teabe registrite annab sellenimelise kodaniku kohta viis teadet. Neist kolm on kohtutäituri kutsed ja kaks on kinnitamisteadet (nb! aadressidega). Kohtutäiturile võib alati helistada ja kurta oma muret. Saab abi. |
30.08.2004 at 18:35 |
|