register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Soome ralli järelkaja  
Poster Message
Motorsport
Soome ralli järelkaja
Kes käinud - mida näinud?
11.08.2004 at 12:52
ats

Soome ralli järelkaja
Käidud. Esimest korda. Muljeid on tohutult ja peaks väga pikalt kirjutama, aga hetkel lühidalt.
Väga VALUSALT jäi meelde ouninpohja katselt valest kohast peale tulek ning hüppe koha otsima minek. Kõigepealt sa turvaja meist valesti aru ning käisime 2km vales suunas - kus hoopis väikse hüppe pealt oli keegi bambuse leidnud. Kõndisime 2km tagasi. Saime teada, et ma oleme umbes 15km peal ja hüpe on umbes 5km peal. Noh aega oli, noored inimesed. Hoiatasin, et läheb 2h aega käimiseks. Noh enne hakkas katse peale kui me hüppeni jõudsime. Täielikult surnud koht. Enesetapuks poleks saanud paremat loodusvaadet leida, aga see eest ei näinud sealt peaagu midagi. Peale meie oli veel paar vaatajat, kel oli kaasas telekas, kus nad kokasaadet vaatasid :D
Tagasitulek oli omaette ooper (lähima parklani 2km), kuna samal ajal käis veel soome meistrivõistlus 80 autot, iga minuti tagant, siis nägi see välja nii, et natuke mööda kruusateed jooksmine ning siis suvaliselt metsa hüppamine ning kruusarahega üle külvatud saada. See viskas mingi hetk üle ning ootasime ikka lõpuni. Parklas sai seebitatud suvalisi eestlasi, et nad meist ühe auto juurde viiksid - et enam nii palju tagasi ei peaks käima. Lõppkokkuvõttes teisi selliseid fänne polnud, kes kõige karmima raja 2x autoga ja ühe korra jala läbisid :D jälgides kõiki kive ja auke :)
Killer oli elamus omaette, eestlased tapsid teised oma kisa ja lippudega ning autasustamisel eesti hümni laulmine oli ka päris lahe - Bosse üllatunud nägu sinna otsa, et mis lugu see siis nüüd oli.
11.08.2004 at 14:46
MrCabDriver
Soome ralli järelkaja
ehee... meil oli täpselt sama lugu oninpohja katsel st jalutada sai :D... lõpuks leidsime väga prod kohad kah(olime ka nii ca15km peal)
muidugi super elamus oli.

pelle@ootab järgmist aastat :D

edit: me olime seal vaatamiskoha 4 ja 5 vahel... ka mingi väike hüpekas oli... sainz lendas sealt läbi nii, et maa värises :D
11.08.2004 at 18:53 Last edited 11.08.2004 at 23:29 by MrCabDriver
Martti L

Soome ralli järelkaja
Tundub, et kõik käisid justnimelt Ouninpohjas kaasa arvatud meie. Sattusime nr.2 vaatamiskohta, kust tuli samuti mööda metsa ja vahepeal ka mööda rada u. 800 meetrit käia aga selle eest oli seal isegi 2 hüpekat. Üldiselt oli mul esimest korda WRC rallil käia ja ma olen üsna kindel, et mitte viimane kord :hat

11.08.2004 at 23:23 Last edited 11.08.2004 at 23:24 by Martti L
ats

Soome ralli järelkaja
Käisin reedel 3-l katsel+service park
laupäeval 2, killerit enam ei jaksanud peale ouninpohja - plaan oli muidu 4 katset, kui poleks nii palju jalutanud
pühapäeval 3 katset.
Vaatamiskohad olid start, finiš, hüpped ja kurvid. Plaan oli enamasti ilusti paika pandud, kuid hommikune 5ne/6ne ärkamine oli karm. Eriti veel, et neljapäev vastu reedet ma ei maganud üldse, ent kuna ma väidetavalt kõige kainem välja nägin, siis pandi mind rooli.
Elasime jyvaskylas järve kaldal - service park oli otse üle silla - 5 minutit jala minna.
Ja päikest oli mõnuga :)
12.08.2004 at 14:31
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Soome ralli järelkaja  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.