register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Leitud poolsurnud ameeriklane  
Poster Message
pyssikas
Leitud poolsurnud ameeriklane
Ükspäev oma kopaga läbi ühe endise sovhoosikeskuse kodu poole sõites avastasin pika rohu sees teest vähe eemal ühe AUTO ligemal uurimisel selgus, et tegu on puhtatõulise ameeriklasega. Nimelt MERCURY COUGARIGA .Tundub olevat 92.a mudel. Mootor 3,8 V6. Asja lähemal uurimisel selgus , et puudu on rattad, makk,kõlarid (katted olid istme peale visatud) ukse lukustus nupud,kõik peeglite klaasid,kapoti alt kõik täiteavade korgid.Isegi klaasipesu oma??? Õnneks on alles reg. numbrid.Nende kaudu õnnestus tuvastada omanik.Kuid oh õnnetust omanik oli ära kaotanud teh passi mõlemad pooled ja võtmed.Nüüd tahaks teada teie lugupeetud foorumiliikmete arvamust. Kas tasub seda autot hakata korrastama või ei??? Välimus suht korralik.Hind sümboolne.
13.08.2004 at 21:25
kalev35

läheb vist samale rajale nagu nende indiaanlastega oli, et parim ikka surnud 'selline'! Eks Cougari omanikud (2?) annavad nüüd "#@=!~" ja muud sellist heli.

13.08.2004 at 21:52
Fire
Ma laseks ka asjal rahulikult oma teed (dead) minna, soovitusena, leia parem sõitev projekt auto, palju vähem peavalu ja odavam tuleb ka.

Corvette ´81
Bronco ´86
Town Car ´97
13.08.2004 at 21:54 Last edited 13.08.2004 at 21:54 by Fire
pyssikas
Kas Cougar on siis nii vilets auto. Aga hind on ainult emexi tasemel. Klaasid on terved ja mõlkis ka ei olnud. Omanik oli nõus paberid taastama ja võtmed saab lasta luku järgi uued teha minu teada.
13.08.2004 at 22:43
Ragnar
Muidugi tasub taastada!
13.08.2004 at 22:45 Last edited 13.08.2004 at 22:46 by Ragnar
tryku
ikka taasta! Mina isiklikult austan selliseid, kes poolsurnud autost teevad töölooma.
13.08.2004 at 23:05
sten666
kui emexi hinna eest kätte saad võid ise varuosadeks müüa vms
14.08.2004 at 00:14
vkx

Emexi hinna eest võta aga ära kui vähegi viitsimist on asjaga tegelda!

14.08.2004 at 00:16
Madman

Emex tõstis hinda alles. :D

14.08.2004 at 00:18
Sebastien
Kui Sa ise ei viitsi temaga jännata anna teada. Ma puhun talle eluvaimu ise sisse. Ükski auto (v.a riisikoogid) pole seda väärt, et ta peaks kuskil aianurgas oma otsa leidma.
14.08.2004 at 08:31
vvt

Minu arvamus on muidugi enamuse jaa-häälele vastupidine, kuid hääletajatest on vaid Ragnar selle ise läbi teinud.

Kui kerel on palju läbivat roostet (kandevosadel) või on kere näiteks kolhoositeid pidi pehmeks sõidetud, siis never ei saa sellest enam korralikku asja. Tulemus on krigisev-nagisev auto, millest vaevalt sa peale nii 50K kulutamist rõõmu tunned. Sellisel juhul on temast jah asja vaid varuosadena müügiks või teise auto doonoriks.

Üldiselt pole too auto (jälle too ebapopulaarne sõna) klassikuväärtusega ning seepärast ei tasu eluilmas nt kere seisukorra osas isegi turuhinnast 90% odavamalt osta, kui seda sõitma panna planeerid. Esiteks ei saa saa never tehase jäikust ja kvaliteeti, teiseks ei tasu see kokkuhoid ära isegi ise tehas - päris ränk on ikka peale pikka tööpäeva (ööd) kodus poti najal öökida, kui päev läbi mastiksite kärssamisgaase sisse hingatud. Ühe korra olen sellise lolluse ära teinud (73. a roostekäkk) ja rohkem ei tee. Isegi vaenlsele ei soovita. Sõitma panemiseks on igas mõttes odavam korralik toorik osta.

14.08.2004 at 08:34
Ragnar
Tegelikult on täiesti väär heietada sel teemal, eriti kui pole seda masinat oma silmaga näinud. Nähes autot, suudab paari minutiga tõdeda, kas on mõtet objekti taastada või mitte. Kui mitte viimast, siis doonoriks kõlbaks asi kindlasti... - ehk, et olen selle poolt, et ei ole mõtet asja kraavi vedelema jätta.
Iseasi, mis on selle reaalne turuväärtus - 0 krooni või sümboolne tasu...
14.08.2004 at 08:47
Mart ja auto
Anna number ,võtan ära! Mulle romud meeldivad!
14.08.2004 at 09:30
mr. RocknRoll

Auto on mulle ja ka ühele teisele Cougari omanikule teada. See, et rattad ja palju muid juppe puudu on ehk parandatav-Prillimäel ja turba Meelisel selle ajastu Cougarid ja T-Birdid varuosadeks. Taastamine peaks täiesti võimalik olema.
Mulle isiklikult ei meeldi ta kere, samuti T-birdi oma, mis nagu lapik pannkook välja näeb ja mida aeg edasi seda hullemaks läksid, kuid see rohkem minu probleem.
Kui aega ja tahtmist tee korda.

14.08.2004 at 09:42
pyssikas
Tänud kõigile kes viitsisid vastata. Ma arvan ise ka et ma siiski võtan selle auto ära.Sest roostes ei ole ta üldse ja talvel pole kopal tööd nii kui nii. Ja ise nagu eluaeg autode remondiga tegeldud ka. Öelge ainult mille rattad talle alla sobivad. Ma ei tea tema poldiringi mõõte.
14.08.2004 at 12:09
pyssikas
To MR RocnRoll: Ole kena ja helista mulle 52 93 999 oleks paar küsimust.
14.08.2004 at 12:12
mr. RocknRoll

Uguvahe kohta infi: http://www.salesco.com/wheels/inventory/by_vehicle.htm ehk 5x108 st. velgedega ei peaks probleeme olema vastupidiselt vana Cougari puhul.
Ja veidi tehnilisi ja tehase andmeid:
http://www.coolcats.net/mn12/1992/index.html

Üksvahe oli Börsis üks avariiline Cougar aastast 89, põhimõtteliselt täitsa sama mis siin teemas. Sai isegi plaani peetud talveautoks soetamist, kuid jäi asi katki.
Teineasi oleks 3,8 SC(supercharsed ehk kompr.), kuid neid kahjuks eestis vist pole, kui siis T-birdide näol. Teadupärast 89a. puudus 5,0 ja 2,3T mootorivalikust. Neid asendas 3,8SC...lihtsalt infoks

edit: Tegu praktiliselt 1:1 T-birdiga.

14.08.2004 at 19:42 Last edited 14.08.2004 at 19:45 by mr. RocknRoll
Sebastien
See Cougar on nüüd jälle sõitev, tegin täna esimesed ringid. Tööd on veel küll palju aga asja tast saab. Vaja veel vahetada moto tihendid, veepump, küünlajuhtmed ja veel üht koma teist.
Siis uus värv selga ja kohtume järgmisel suvel mõnel üritusel.
Tänud kõigile kes on siiamaani abiks olnud:
Tom, Tiit, Remo, Top Parts(Maulefor OÜ) Tartu :hail, Aimar ja veel paljud teised.
Eritii suured tänud lähevad Edvardile (T-Bird) :hail:hail
08.08.2005 at 15:58
Silwer
Tubli...

09.08.2005 at 09:20
rok3
muidugi tubli! See, et teha on palju jne pole ju peamine---see on hobiauto...mina sain enda cougari suht raipena : alustades kõikvõimalikest läbipõlenud anduritest (30l/100km). ega tal peale tulede suurt miskit ei töötanud kah...isegi mootor mitte. Vastupidavuselt ei tohiks ta ka hullem olla ,kui teised samaaja usakad. Muidu äkki viitsid oma masinast mõne pildi riputada. Täitsa huvitav oleks näha, milline ta ka on:)
09.08.2005 at 14:04
Sebastien
Kahjuks praegu värskemaid pilte pole. Võin lähipäevil mõned klõpsata ja üles riputada.
Iseenesest kõik originaal ja nii ka jääb. Mootor sai küll teine pandud (ikka Fordi 3,8) kuna vana oli kinni roostetanud ja täiesti kasutamiskõlbmatu. Praegu suuremad kertööd tehtud, vaja veel enne värvimist korralikult üle käia.
09.08.2005 at 16:25
Sebastien
Terekest jälle. Sai siis täna mõned pildid klõpsutatud.
Auto panin hommikul jätkuvate mootori probleemide tõttu puksiirile ja saatsin ära Muuga Fordi "esindusse". Eks näis mis saab.

02.11.2005 at 11:46
märten
ega sul tagastanget või muid osi vaja pole. mul on 5132256
04.11.2005 at 18:53
Sebastien
Kõik asjad olemas. Puudu on märgid ja mõned salongi vidinad. Pätid...
Tänan pakkumast, kui midagi vaja helistan.
04.11.2005 at 21:17
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Leitud poolsurnud ameeriklane  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.