register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Huvitav kogemus lammutusega   1 2  
Poster Message
gets
Huvitav kogemus lammutusega
Edit: Asi lahendatud.
27.08.2004 at 10:59 Last edited 28.08.2004 at 17:07 by gets
Jutulind
EDIT: Kodanik märtenit solvav algallikast pärinev jutt kustutatud.
Ja märten - lennuvõime kohta - vaevalt et ma selle aastatega minetanud olen. Ühel powercampil sinu kaastöötaja juba testis seda ja oma 2.5 meetrit tuli selle paugu peale ära küll. Mõtlen siis korda kui mind kodanik Cowboy-ga segamini aeti.

'06 Fiat Panda 4x4
27.08.2004 at 14:15 Last edited 29.08.2004 at 01:41 by Jutulind
tfr

quote:
Jutulind: Priidu buss muide juba novembrist remondis ...
Pidi kevadeks valmis saama ...
Ja enamik raha on ette makstud ...
Oh, kergem hakkab kohe, et ma polegi ainus, kelle asjad niimoodi läinud on. :)

Indrek, Fuego peale 4-kuust seismist sellest nädalast elektrikute käes
27.08.2004 at 14:45
Rain FTC
Ja mina mõtlesin, et ainult lõunaosariikide meestel selle lammariga probleemid on. :devil
28.08.2004 at 10:46
märten
ja edaspidi kui kellegil peaks minuga mingi probleem olema siis mõelgu ennem algne jutt läbi ning, kui midagi arusaamatuks jääb siis helistage ja räägime. ma ei taha rohkem kuulda, et ma kedagi lambist petnud oleksin. Siin eelnevatest kirjutajatust 4 isegi ei tundnud mind. PS: jutulind kui ma su kätte saan, siis vaatame kas sa tegelikult ka lennata oskad ja ma mõtlen seda tõsiselt.
KUI KELLELGI VEEL PEAKS MINUGA PROBLEEME OLEMA PANEN MA SIIA SUURELT OMA NUMBRI; KUHU VÕIB HELISTADA 5132256
28.08.2004 at 17:18
märten
ülejäänud postitused peaks ka siit hiljemalt pühapäevaks kadunud olema
28.08.2004 at 17:21
newton

Moderator
Palun ära postita siia foorumisse avaldusi, mida võiks mõista füüsilise vägivallaga ähvardamisena.
28.08.2004 at 17:50
Royale
IMHO ei ole autoomanikuna sugugi selle vastu, et jagatakse kogemusi erinevate töökodadega. Tõenäosus, et see aitab ära hoida hilisema liigse aja-, närvi-, raha jms kulu on küllaltki suur. Vast ei jagata siin seisukohta, et igaüks peab oma vitsad ise kätte saama? Ehk mitte. Keegi meist pole nii rikas (vist?), et lihtsal katse-eksituse meetodil ressurse tuulde loopida.

On alati olnud ja on ka edspidi nii, et osades kohtades sujub töö, asjaajamine jms paremi kui teistes. Seega võiks vabalt sedalaadi kogemuste kohta teha eraldi teema a la "positiivsed/negatiivsed kogemused töökodadega". Muidugi on oht, et asi kisuks läbuks - liigseks reklaamiks või arveteklaarimiseks - aga samas on see paljuski kasutjate endi teha. Vajadusel saavad sekkuda moded ning viimases hädas aitab tabalukk.

Ning lõpetuseks võiks parafraseerida ühte tuntud vanasõna (millega ma ei viita absoluutselt mitte millegi ega kellegi peale): kus palju suitsu, sealt ehk leiab ka tuld. ;)
28.08.2004 at 19:13
Tarmor
quote:
Royale:
Seega võiks vabalt sedalaadi kogemuste kohta teha eraldi teema a la "positiivsed/negatiivsed kogemused töökodadega". Muidugi on oht, et asi kisuks läbuks - liigseks reklaamiks või arveteklaarimiseks - aga samas on see paljuski kasutjate endi teha. Vajadusel saavad sekkuda moded ning viimases hädas aitab tabalukk.

Ei jaga üldse arvamust sellise sitaloopimise teema asjus. Vana tõde "kellele ema, kellele tütar" peab ka siinkohal paika, ühele sobib üks koht rohkem kui teine ja see on loomulik, ning tihti ka kliendist kinni.

Eelnevaga ei vihja ma mitte millelegi ega kellelegi, ning samuti ei ole ma seotud ühegi usaraua remoga tegeleva firmaga.
28.08.2004 at 22:07
Royale
Või kohe "sitaloopimine"? Ettepanekus oli teine pool ikka ka... Aga negatiivsetest poolest rääkides - igaüks otsustab ise kui tõsiselt asja võtta. Tõde oleneb tihti sellest, kelle poolt sa seda vaatad. Tõsi. Küll aga toovad sedalaadi näited välja momendid, millele ühe või teise firmaga suheldes võiks tähelepanu pöörata. Ise olen suht palju küsinud neti vahendusel (news/ foorumid) abi eri probleemide osas ja saadud nõuanded firmade valikul on olnud vägagi kasulikud. Üksikjuhtum jääb üksikjuhtumiks, teatud koguse üksikjuhtumite puhul saab sellest aga statistika, millega tasub arvestada.

Tegelikult "uuest" teemast olulisemaks pean ideed julgustada kasutajaid oma kogemusi mitte vaka all hoidma. Ja kordan, et mõtlen siin nii posit. kui ka negat. kogemuste jagamist. Eriti narr variant on see, kui kohtad probleemi ning isegi kui saad selle suure vaevaga lahendatud, hoiad selle enda teada, lastes järgmisel "heausksel" sama reha otsa astuda.
28.08.2004 at 22:59
diesel
well, kui positiivset ka vaja on, siis mina olen küll märteni juurest kõik asjad saand, mis tahtnud olen. ja silma järgi sobiv asi on tagasi ka võetud kui selgus, et auto külge mitte ei klapi panna.
28.08.2004 at 23:17
imre007

jobusid leidub igal pool ja igas foorumis-sellest ei pääse üle ega ümbert!

www.blueworld.ee-parimad paadid ja tarvikud.
29.08.2004 at 03:40
märten
vabandan juyulinnu ees mu jutus ei olnud midagi ähvardavat.
LUNDVE le aga mida sa haugud, kui tegu pole isegi sinu autoga ja sa pole kindel, kas mulle üldse teatati probleemist
29.08.2004 at 10:20
Bikerman

Ja luuserid on need ,kes lähevad endale varuosa romulast otsima rahasäästmise mõttes.Leitakse varuosa,mis sama vana kui selle ostja,ja kui see järgmine päev per... peaks minema siis on Märten süüdi.
Ostke poest kui garantiid tahate,mida kuradit vingute.Ega Märten Kaspirovski pole,et iga raua junni sisse näeb.Ja pole veel Eestis sellist romulat mis annaks vanale asjale garantii(kui siis hind annab seda kahekordselt tunda).
Mina olen igatahes palju abi ja meeldivat teenindamist sellest garaazist saanud.
Pane sama hooga edasi,vaatamatta kõigele on sellest kohast palju abi.
29.08.2004 at 10:35
crossfire
pole vist olemas ühtegi auto lammutust,millel kellegiga probleeme ei ole.Ikka leidub keegi kellel on midagi ütelda.
29.08.2004 at 13:45
k-hunt
PEACE!!!

29.08.2004 at 19:52
ervin
quote:
Bikerman:
...
Ostke poest kui garantiid tahate,mida kuradit vingute.
...
võlaõigusseadus arvab teisiti. 14-päeva on aeg mille jooksul on õigus tagastada ostetud kaupa, ehk seega siis 14-päevane garantii kehtib ka romulakaubale.
29.08.2004 at 22:59
Bikerman

Ainult sel juhul,kui sa ostad asja end romulaks registreerinud firmast,mitte pool abikorras toimivast ettevõtmisest,kus sulle kauppa ostes öeldakse mida sa saad ja kui se peaks purunema,siis millise paadi ankruks se siduda tuleks.Kasuta oma võlaõigus seadust mujal on minu nõuanne.
29.08.2004 at 23:40
ervin
hetkel ei viitsi asjasse süveneda, aga millegipärast arvan (võin muidugi eksida), et see nõuanne on nõme, laiav bullshit, samas, vaevalt, et keegi viitsib hakata mingi mõttetu paadiankur-tüüpi-jupi pärast lamenti tõstma hakata.
29.08.2004 at 23:46 Last edited 30.08.2004 at 00:17 by ervin
pisike99
eeeee?

30.08.2004 at 01:41
Bikerman

Ekgerke...kui sa ostad mu käest 10 a.vana labida selleks,et kaevata sellega jube pikk kraav.Andes labidale piitsa,et töö kiiremini valmis saaks,murdub aga järgmine päev selle vars(see samuti kümme aastat vana).Mis arvad,kui pakud mulle labidat tagasi osta?Kas laian suga ,või tuleb reageering sullegi ootamatult ebatsensuurne.
Selle teema point oli selles,et pika kraavi kaevamiseks osta labidas poest,selle vanaga aga kaeva usse kalaleminekuks ja pärast seda viska ära.
30.08.2004 at 08:29 Last edited 30.08.2004 at 08:30 by Bikerman
Märt
quote:
Bikerman: Ekgerke...kui sa ostad mu käest 10 a.vana labida selleks,et kaevata sellega jube pikk kraav.Andes labidale piitsa,et töö kiiremini valmis saaks,murdub aga järgmine päev selle vars(see samuti kümme aastat vana).Mis arvad,kui pakud mulle labidat tagasi osta?Kas laian suga ,või tuleb reageering sullegi ootamatult ebatsensuurne.
Selle teema point oli selles,et pika kraavi kaevamiseks osta labidas poest,selle vanaga aga kaeva usse kalaleminekuks ja pärast seda viska ära.

Mitte midagi isiklikku, aga...
Esimesest kustutatut postist jäi mulje, et osteti 10 aastane labidas, aga müüdi 10 aastane reha.

PS. Lammutusest ostetul asjal võiks/peaks olema garantii, et asi töötab, see, kas ta ka kestab ei tohiks garantii alla enam kuuluda. Keegi juba eespool mainis riske, mis kaasnevad kasutatud asja ostuga ja kui see paadiankur laguneb kasutamise käigus peaks olema nn loomulik kadu :p

just my 2 cents

30.08.2004 at 08:45
imre007

norm riigis oli vist see 2nädala seadus nii autodel kui varuosadel!
kui ostad mingi jupi kas lammarist või eraisiku käest siis ta pidi 2nädalat garantiid andma,vastasel juhul see lammar enam ei tegutse lihtsalt ja see eraisik enam ei müü!
seal kah see loomakaitse ühing e. tarbijakaitseühing astub vahele!
kui eestis veel asi ei toimi siis tqhq piirides või siseselt võiks asi toimida!
kui keegi rääkis siin 10a vana labida ostmisest siis kaks nädalat võiks garantii kah olla vaatamata selle kuidas seda labidat ekspluateeriti!pärast seda kui midagi juhtub peaks müüjal suht savi olema!

ja see huvitav kogemus lammuritega on enamusega nii ja et pooled lammarid tuleks põlema panna lihtsalt või eraldada ühiskonnast!

30.08.2004 at 12:04 Last edited 30.08.2004 at 12:06 by RNT
imre007

quote:
ekgerke:
quote:
Bikerman:
...
Ostke poest kui garantiid tahate,mida kuradit vingute.
...
võlaõigusseadus arvab teisiti. 14-päeva on aeg mille jooksul on õigus tagastada ostetud kaupa, ehk seega siis 14-päevane garantii kehtib ka romulakaubale.

just see mida allpool mainisin!

30.08.2004 at 12:18
Indrek
Ikka ei saanud pihta osad inimesed siin veel.
Märten teeb teile pool heategevust, raisates oma aega ja veeratab käes sente, et USA autodele oleks mingigi koht, kust kohast saaks ka odavamalt kui poest kasutatud varuosi.
Mis kuradi garantii saab olla kasutatud varuosadel?
Kellele see garantii on nii tähtis, saab kindaslti selles suhtes ka Märteniga kokku leppida osade garantii osas, makstes osade ostes garantii kehtivuse eest hinnalisa. Hetkel püütakse ülaval hoida kohta, kus madala hinnaga saaks kasutatud osi ja tahtlikult pole kedagi petetud, mõni saab lihtsalt vähe parema osa ja mõni kehvema.
Jurades oma võlaõigus seadusest saavutate lihtsalt selle, et ka Märten paneb oma lammari kinni ja kogu moos.
30.08.2004 at 12:41 Last edited 30.08.2004 at 12:42 by Indrek
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Huvitav kogemus lammutusega   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.