Poster |
Message |
Kentzz |
Streetrace.org & TqHq.ee (ühiselt hea nimel väljas)
Niisiis.
Kuna Str.org ja tqhq.ee ei jõua muude asjade teemal kunagi ühisele nõule siis vähemalt heateod olgu meil ühised.Nagu viimane Streetrace.org-i poolt korraldatud Haiba lastekodu laste kooli saatmis üritus.Ehk siis matame oma erimeelsused ja kui asi on ühises pühas eesmärgis siis teavitame sellest üksteist ja organiseerime tulevased üritused KOOS.Mõlemalt poolt on piisavalt pädevaid inimesi.Selles ma ei kahtle.
Vabandan oma endise konstruktiivse kriitika pärast kui se kellegi tundeid riivas.Üritus oli ikkagi lastele ja mitte kellegile teisele.
Mõelge sellele et koos teie abiga oleks see hunnik http://www.zone.ee/lapsekodus/lastekodus%20057.html
palju suurem olnud.
Aitähh. |
30.08.2004 at 00:22 |
Last edited 30.08.2004 at 00:37 by Kentzz
|
capricorn |
täiesti ühel nõul, oleks ka pidanud tulema ja lastele midagi tooma, hetkel kahetsen sügavalt. Ja nii palju kui mina tean pole nendel sr.org-i vendadel ka midagi viga, ega paar halba lammast tohiks siis terve seltskonna mainet alla viia. Aga järgmine kord, kui midagi tehakse siis proovige koos teha jah.
30.08.2004 at 21:33 |
|
peep Moderator |
Tänases ÕL reklaamis oli pealkiri: "Soomlased: Eesti naised on lihtsalt rumalad.".
"Kuna Str.org ja tqhq.ee ei jõua muude asjade teemal kunagi ühisele nõule" on umbes sama tark jutt või natuke veel targemgi.
tqhq.ee ja sr.org on virtuaalse suhtelmise keskkonnad, mitte parteid, klubid ega usuliikumised. Iga inimene, kes neid kasutab suhtlemiseks vastutab iseenese sõnade ja tegude eest iseseisvalt, mitte koos ülejäänud 1000+ inimesega, kes sellel ja sr.org saidil on registreernud ja neid loevad.
Lastekodu aitamise teemas avaldas arvamust alla 20 inimese, kellest valdav enamik algatusse igati positiivselt suhtusid, paar inimest, kes võtsid initsiatiivi ise samasugune üritus korraldada (milles ma midagi halba ei suuda tuvastada), üks inimene, kes üritas olla teravmeelne (minule jäi tema probleem arusaamatuks) ja üks kodanik, kellele tundus, et ta kõikide sr.org kasutajate ametlik esindaja, kelle püha kohus on sõnad peale lugeda mõistmatutele...tehes vahet selgelt enda ja ülejäänute siin saidil registreerunute vahel. Samas on kodanik siin ise rohkem kui aasta kirjas olnud ehk vabalt võiks ta kõik tqhq patud enda peale nuhelda võtta.
Btw. sr.org ja tqhq.ee asutajad ja haldajad on heades suhetes ja teinud koostööd nende saitide algusest peale ehk aastaid ja mh. koos ka üritusi korraldanud (OMC) ehk teema algataja sõnavõtt sr.org nimel pole vähemalt minu jaoks eriti tõsiseltvõetav.
Nüüd natuke teksti neile sr.org kasutajatele, kes ei ole nõus selles teemas kirjutatuga. Kindlasti mõni teist viibis ka heategevusüritusel.
Kas te uurisite, mitu nendest lastest seal viibib seoses sellega, et nende vanemad on mõne teie mõttekaaslase poolt kasti sõidetud ? Ehk oleks teiesuguste parim panus loobuda illegaalsest kihutamiset või sellisest tegevust soosivast suhtumisest ? Kui see kasvõi ühe lapse lastekodusse sattumisest päästaks oleks üritus tuhat korda rohkem asja ette läinud, kui nüüd toimunud, ka kahtlemata tänuväärt ja asjalik üritus. Ja pole mõtet mulle siia vastata, et streetracedel pole keegi kunagi viga saanud ja sõidetakse ainult turvalistes kohtades ja bläbläblä. Point pole mitte selles, mida te teete vaid millist ideoloogiat te kannate ja propageerite. Kihutamine tänaval tapab ja tekitab mh. ka vanemateta lapsi ja invaliidistunud lapsi...niikaua kui see tegevus on teie jaoks moraalselt õigustatud, võite lastekodudesse ükskõik kui palju külla käia ja nänni viia, mõtleva inimese jaoks olete te endiselt ajukääbikud.
Ja veelkord, kindlasti on ka tqhq kasutajate hulgas inimesi, kelle kohta kehtib sama jutt ja kindlasti on sr.org kasutajate hulgas palju vastutustundlikuid liiklejaid ehk ma ei tee üldistusi... |
30.08.2004 at 22:23 |
Last edited 30.08.2004 at 22:42 by peep (Moderator)
|
Fire |
AMEN !!!
Town Car ´97 |
30.08.2004 at 23:05 |
|
PlyVal64 |
quote: Fire: AMEN !!!
Ma just tahtsin sama kirjutada
Niikauaks, kuni ühest netikeskkonnast väljub sellist lollust: mingi kolmapäevane sigatsemine Viimsis, ei suuda sr.org nime taha peituvad kodanikud vähemalt minus respekti saavutada. Ja see pole ainus teema, mis seal keskkonnas häirib...
Peebu jutu peale AMEN!
Ply@34 aastat noor, kuid mõistus tuli koju 15 aastat tagasi. |
30.08.2004 at 23:17 |
Last edited 30.08.2004 at 23:17 by PlyVal64
|
vvt |
Seal foorumis on nüüd kasutusel järgmised salakoodid
1. Viimis pannkoogid
2. Perseiitide meteoriidivooli vaatamine Piibe maanteel
3........
Kas ükskord ei aita juba Või peab keegi ükskord kasti ikka ära minema ja keegi trellide taha sattuma? Teine umbes sama "respektiga" punt on Scorpio klubi, need ka ägedamad "võidusõitjad" - vähemalt sama foori taga peatudes hakatakse ikka "stagema"