register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Foorum vaba kõigile....   1 2 3  
Poster Message
Bikerman

Foorum vaba kõigile....
Selge see,et kõik tahavad midagi rääkida selles foorumis.Minu arusaamist mööda aga tegu ameerika auto omanike foorumiga.Et oleks asi selgem,siis teen ettepaneku.
Suuremad sõnapaugutajad,oksalaiutajad ja virisejad võiks oma teksti lõppu panna ka talle kuuluva USA auto pildi.
Sellest saaks teha väikse statistika -kellel mis auto ja kas see on võrdne suu suurusega.Et ei oleks arvamus,mida väiksem auto seda kõvem jutt.(kõlab tõeselt)
Tean ,et suur osa selles foorumis USA autot ei oma,aga tekst on selline ,et hüppa või kaevu.
31.08.2004 at 08:34 Last edited 31.08.2004 at 08:35 by Bikerman
Jutulind
Foorum vaba kõigile....
quote:
Bikerman: Selge see,et kõik tahavad midagi rääkida selles foorumis.Minu arusaamist mööda aga tegu ameerika auto omanike foorumiga.
Ja minu arusaamist mööda on tegu ameerika auto HUVILISTE foorumiga.

'06 Fiat Panda 4x4
31.08.2004 at 08:57
Lembit
Foorum vaba kõigile....
Mul ka üks hea mõte ;):
Jagame mehed kahte leeri: USA auto omanikud ja mitte USA auto omanikud. Ja siis organiseerime lauluväljakul suure kakluse. Pileteid müüme ka - et saiti üleval hoida (OMC - see on ikka jama ühe korraliku lööminguga võrreldes).

Tulemuse põhjal siis jagame:
Kui tappa said euroriisi omanikud, siis võivad foorumis sõna võtta ainult usakate omanikud ja teised tambitakse maa sisse.
Kui tappa said usakate omanikud, siis võivad foorumis sõna võtta ainult euroopa ja jaapani autodega sõitjad, ja ameerika auto omanikud on madalamad kui muru.

Ja siis järgmisel aastal järgmine kaklus ja aastaks ajaks foorumi kasutuskorra ja uute kunnide määramine.
31.08.2004 at 08:57
madis
Foorum vaba kõigile....
Ma müüsin stangi maha, huvitav kas ostja on nõus osamaksed lõpuni maksma kui ma temal lauluväljakul daibatsu õõtsaga pea lõhki löön ?
Seega kaklus poleks vist kõige parem mõte.
Korraldame hoopis bikersis riistamõõtmise, ruuduline laud ja kõigil londid ritta. Kes võidab on kõige kõvem vend ja võib kõige rohkem möliseda.
31.08.2004 at 09:07
13piisab

Foorum vaba kõigile....
tegelikult tuleks vaid Newtonile kurikad pihku pista. Viimase aja "läbuteemad" on isegi minusuguse jutupauniku jaoks tiba liig - seda just (ühele teisele foorumile süüks pandava) agressiivsuse tõttu. Ning ega ka "USA-raua" omanikud ses osas süüta pole.

rebjata, budem druzhno zhit!

31.08.2004 at 09:12
PlyVal64
Foorum vaba kõigile....
Aga mul on veel ka mitu ehedat Vene rauda, mis mölisete, ähh??? Kes said viimases suures pea-lõhki-löömise-lahingus Suurte Sibulate lähistel tappa??? :D:D
Omamoodi on Bikermani jutus iva, kuid päris nii seda kah võtta ei saa. Ei pea teps mitte kõik "rauda" omama. On ju teisigi häid autosid ja mõnede nende promomine või pikemalt nendest rääkimine pole siingi saidil tabu olnud. Peamiselt siiski ülieksootiline superautondus a'la Diablo, Veyron etc., kuid siiski. Ja ka kurvisõit kuulub sellesse valdkonda, kus kindlasti muu maailma autondus vähe rohkem levinud on, kas ka parem, pole veel selge;) On ju OT ja OMC, kus tqhq'laste käsi vägagi mängus, rohkem just muu ilma autodele.
Aga enamus kõvadest õiendajatest peaks vähemalt korragi seda va USA-rauda omama ja sellisega pikemalt sõitma, sedant küll...
31.08.2004 at 09:18
Astro SS
Foorum vaba kõigile....
quote:
Jutulind:
quote:
Bikerman: Selge see,et kõik tahavad midagi rääkida selles foorumis.Minu arusaamist mööda aga tegu ameerika auto omanike foorumiga.

copy-paste tqhq pealehelt:

tqhq.ee eesmärgiks on levitada eestikeelset informatsiooni USA autode ja kiirendusvõistluste kohta.

Eelkõige pühendub sait klassikalistele muskelautodele aastatest 1964-1974 ja nende tänapäevastele järglastele - Camarole, Mustangile ja Firebirdile. Sekka ka Corvette'e ja stiilsemaid autosid varasematest kümnenditest.

31.08.2004 at 09:22
Jutulind
Foorum vaba kõigile....
quote:
Astro SS:
quote:
Jutulind:
quote:

copy-paste tqhq pealehelt:

tqhq.ee eesmärgiks on levitada eestikeelset informatsiooni USA autode ja kiirendusvõistluste kohta.

Eelkõige pühendub sait klassikalistele muskelautodele aastatest 1964-1974 ja nende tänapäevastele järglastele - Camarole, Mustangile ja Firebirdile. Sekka ka Corvette'e ja stiilsemaid autosid varasematest kümnenditest.

Informatsiooni levitamine eeldab et keegi on sellest ka huvitatud. Siit ka minu järeldus et sait on USA autode huvilistele mõeldud.

'06 Fiat Panda 4x4
31.08.2004 at 09:53
spinna
Foorum vaba kõigile....
quote:
Astro SS: copy-paste tqhq pealehelt:

Kuidas siis suhtuda kellegisse Maksimi ja tema Suprasse läbi tqhq foorumiprisma? Kuidas suhtuda nendesse, kellele küll kauboiraud meeldib, aga praktilise elu sunnil on pidanud ostma auto, mille liitervõimsus ja efektiivvõimsus on aastas 2004 ilma aftermarket osadeta ? Huvi ameeriklaste vastu see ju ei vähenda. Tean ka selliseid , kelle huviks on rongid, aga ei ole ju mõtet isegi arutleda teemal, et kui inimesel kodus rongi ei ole, siis hoidku oma suumulk kinni sel teemal. Kas pole? Lihtsalt lobal on loba koht ja kogemused ei ole tühi loba. Foorumil on ju alajaotused olemas....

Lihtsalt arvamus.
31.08.2004 at 09:55
Märt
Foorum vaba kõigile....
quote:
Astro SS:

Mustang olemas eelmisest sajandist. Kas ka luba möliseda???

Vaevalt....

Peace!

31.08.2004 at 09:59
soomuk

Foorum vaba kõigile....
foorumis paugutamine ja oksalaiutamine sõltub eelkõige inimese enese EQ'st ja IQ'st mitte sellest millist värvi ning sugu on tema auto. sama hästi võiks reha hakata tegema selle järgi kelle nägu meeldib või mitte. kaldun arvama, et nn. paugutajaid on igas foorumis nii nagu on igas ühiskonnaski. neid ei paranda ka usa raua soetamine ega muud arstirohud. imho on see võitlus tuuleveskitega. just a thought.
31.08.2004 at 11:12
hypertyyp
Foorum vaba kõigile....
Aga las siis Newton teeb foorumisse veel ühe alakategooria - möla, paugutamine ja kõvatamine...
seal võivad siis kõik suud pruukida ja suust välja ajada mida tahavad...

seda annab ette kujutada igal postil on vähemalt 1000 vastust ja kõik teemad on flame-s:P

31.08.2004 at 11:21
camaro89

Foorum vaba kõigile....
Minul kõik nimed numrid profiilis olemas ja mina isiklikult ei tahaks kellegil pead lõhki lüüa kui ta teistmoodi arvab kui mina. Mingi must kass on siit läbi ikkagi jooksnud :D Aga niipalju kui on inimesi on ka erinevaid arvamusi! Nii et andke minna sest lugeda on ju huvitav iga päev ........ Ja eks kõigil ole alati ju öigus mingil määral!
31.08.2004 at 12:05
BlueStang

Foorum vaba kõigile....
Juurdepääs peaks ikka kõigile olema - aga viimasel kahel aastal on väga häirivaks läinud suvalised sõnavõtud suvalistelt tegelastelt - nagu näiteks vvt, kellel iga usarauajutu peale kompleks tekib ja seda siis siin välja elada püüab - kahjuks küll väga asjatundmatult seejuures:( igasugustest suvaläbustajatest like driver jms rääkimata.

Konstruktiivne ja asjatundlikkusel põhinev kriitika/arutelu samas oleks vägagi respektaabel olenemata, kas on olemas kogemus ja huvi usaraua suunas:)

31.08.2004 at 12:46
Rain FTC
Foorum vaba kõigile....
Kõvatamist võiks tõesti vähem olla , eriti tehnilistes küsimustes.Vaevalt saab siin mõni oma probleemi üles riputatud kui teoreetikud platsis.Hea kui veel füüsika loenguga pääseb.Võiks ju ise ka lektoriks hakata, teemad:materjaliõpetus,masinate-mehhanismide teooria,tugevusõpetus,metallide töötlemine,teoreetiline mehhaanika jne...Arvan et päeval koolitunnis omandatu demonstreerimiseks peaks teise väljundi leidma.Mis puudutab USA raua omamist,mitteomamist siis sõltub see inimese intelligentsist,saab ta aru või ei ,kus sobib sõna võtta,kus mitte.Oma edusammudest euroriisi arendamisel võib tõesti ka mujal sõna võtta.Kas igal mehel iga posti lõpus ka riista pikkus näha peaks olema,selles pole ma küll kindel.Teeb see mind kuidagi mehemaks,kui mu riist kogu aeg kõigile näha on-vaevalt .Ja kui neid mitu on, kas riputa üles kõige suurema või kõige ilusama-jälle probleem.Lõpetuseks lippan riistadest pilte tegema, et need enne arvutisse saada, kui muhk peas on. :devil
31.08.2004 at 12:59
Max3,0

Foorum vaba kõigile....
....selles suhtes on muidugi Bikermanil õigus ,et ega kui sa ikka mootoratturhiirte baari lähed siis ei ole mõtet eriti ülemeelikult paukuda ,kui närvidele sulle nende põristamine käib ja kui mõtetud mehed nad on või ei ole......samas kui sa astud sinna baari aga viisaka kodanikuna selleks ,et paar õlut võtta ja võibolla uurida ,et miks mehed nendega sõidavad ja mis tsikli endalegi kunagi muretseda võiks peaks ju kõik ok olema sõltumata sellest ka oled tsiklimees või mitte ja kas "nahk" on ikka seljas või ei ??? .....põhimõtte ,et sinul lööme pea lõhki kuna oled teisest rassist ei saa ega tohi siiski enam kehtida !

....mul ka autost pilti ei ole hetkel-sorry !

31.08.2004 at 13:52
Bikerman

Foorum vaba kõigile....
Hea näha,et foorumis on palju ka normaalselt mõtlevaid inimesi.Härjad ja advokaadid pole vist veel koju jõudnud?
Lisa mõtteid härrased...
31.08.2004 at 19:56 Last edited 31.08.2004 at 21:23 by Bikerman
imre007

Foorum vaba kõigile....
huvitav küll-härjad ja advokaadid??
kes need veel on! irw

www.blueworld.ee-parimad paadid ja tarvikud.
31.08.2004 at 20:09
Vanaisa

Moderator
Foorum vaba kõigile....
quote:
mengel002: huvitav küll-härjad ja advokaadid??
kes need veel on! irw
Härjad - muidu suurt ja tühja mulli ajavad indiviidid;
advokaadid - Õhtulehest politseiteateid lugenud ja ennast seaduste superteadlasteks pidavad kodanikud
:lol

31.08.2004 at 20:20
imre007

Foorum vaba kõigile....
huvitav-kui kellelegi teatud teema ebamugavaks muutub,pannakse kohe asi lukku!!

www.blueworld.ee-parimad paadid ja tarvikud.
31.08.2004 at 20:25
LaSa

Moderator
Foorum vaba kõigile....
Lukku pannakse teema siis, kui jutt läheb mölaks. Või jäi midagi arusaamatuks :) ?
31.08.2004 at 21:08
Rain FTC
Foorum vaba kõigile....
Ei maksa paranoiline olla, harilikult pannakse teema lukku siis kui jutt mölaks muutub.Mis on ka põhimõtteliselt õige.Kui muretsed Märteni teema pärast,siis oli see teema juba ammendunud,mehel muhk peas ja aitab.Kodufilosoofide ja nurgaadvogaatide jaoks võiks oma rubriigi teha.
31.08.2004 at 21:11
capricorn

Foorum vaba kõigile....
jõle pull on tulla töölt koju ja midagi sellist lugeda nagu siin kirjas on, teeb kohe tuju heaks :) Ma ei sa aru ainult et mis toimub, algul tahetakse sr.org-i meestega tüli norida ja siis, kui need vedu ei võta hakkatakse omavahel, ei tea mis siin foorumis kasutajate keskmine vanus võib olla, või on kõigil nii pingelised tööd et kui lõpuks koju saadakse räägitakse end tühjaks, vahet pole mis jama sealt välja tuleb.

31.08.2004 at 21:54
Bikerman

Foorum vaba kõigile....
Maksakaid-pange maksakaid:evil
31.08.2004 at 21:59
gretzky

Moderator
Foorum vaba kõigile....
quote:
Astro SS:
...

Astro aga viimane lause ei ole ju saidilt vaid Sinu lisa, kui eksin parandage..
(mul näiteks USA diivanid,laevad ikka südamele lähemal kui hp ja änn änn.)

Bikermanil tegelt õigus: Vot auto pilt, võiks igal sõnavõtjal olla (USA raud oleks igati in) . Ja kui pole siis võiks tqhq server teha peenikese kirjaga postituse, kohe ilus oleks vaadata: kes on kes.

31.08.2004 at 22:17 Last edited 31.08.2004 at 22:17 by gretzky (Moderator)
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Foorum vaba kõigile....   1 2 3  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.