Poster |
Message |
topis |
minu esimene usa raud
teema on nimelt selline, et kevadel saabub loodetvasti minu taskusse üks plastiklapakas, mida ehk oodatakse kõige pingsamalt. ehk autojuhiluba.
ja tahaks asja alustada auväärselt ja hankida endale midagi suurt, ilusat(vähemalt potentsiaalselt) ja mürisevat. aga samas midagi, mille ülalpidamine oleks terve mõistuse piiridesse jääva hinnaga. ise pean ennast fänniks, aga tehnika jääb võõraks. ehk siis, mida?
hinnaks kindlasti mitte rohkem kui 50k. (selle all ei mõtle ma konkreetseid pakkumisi, vaid pigem ideid mille suunas võiks veel mõtteid mõlgutada). endale meeldivad suured ja kandilised (eriti caprice) ja 3g f-bodyd. äkki on head nõu kellegi üle? |
01.09.2004 at 23:01 |
|
peep Moderator |
minu esimene usa raud
Kellele ema kellele tütar ehk Caprice ja F-body on võrreldamatud asjad, kuigi hääl on sarnane. Terve mõistuse definitsioon on veniv, mõne jaoks on piiriks Saxo 1,1 kulud ja teise jaoks pole H2 kulud ka miskit hullu. Ennast pead sinna skalale ikka ise ära positsioneerima. Paljuski olenevad kulud läbisõidust ehk ühest vastust siin ei ole.
Mõtle kõigepealt välja kas tahad laeva või muskelautot või hoopiski kastikat ? 50 k. eest usast ilmselt miskit erilist ei too aga võid vaadata kasvõi siin "Turu" all läbi aegade pakutut - saad reaalse pildi millist masinat selle raha eest saada võib. |
02.09.2004 at 06:38 |
|
|