register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kindlustuse poolt tehtav remont   1 2  
Poster Message
friik

Kindlustuse poolt tehtav remont
Oskab keegi öelda, kui kaua nad seda autot võivad remondis hoida? Ja kui ma pärast ei ole nõus tehtud töö kvaliteediga siiis kuidas menetleda seda asja?

Remondikoht on valitud ja auto sinna sisse viiidud, kuid tagantjärele on tulnud tagasisidet, et antud remondikoht venitab kummi nagu jaksab.

Auto viisin eile sisse ja lubati järgmise nädala lõpuks korda teha. Kogu vasak külg on vaja remoda-värvida. On see lubatud nädal normaalne aeg?
10.09.2004 at 09:29
Vanaisa

Moderator
Nädal on normaalne sellise töö puhul.
Kui kardad, et ei saa selleks ajaks valmis, võta neilt tööde teostamise ja -aja kohta mingi paber.
Mitte, et mulle bürokraatia meeldiks, aga pärast on vähemalt mingi lepingulaadne kirjutis, millele viidata, kui kõik pole tehtud nii, nagu kokku lepitud...

10.09.2004 at 09:40
udu

minu teada võib kindlustus seaduse järgi 3 kuud remontida sinu autot.

10.09.2004 at 09:46
friik

quote:
udu: minu teada võib kindlustus seaduse järgi 3 kuud remontida sinu autot.

See on küll tore uudis. Aga ehk nad siiski peavad oma lubadustest kinni. See paberi tegemine on päris hea mõte.

Tänud
10.09.2004 at 10:18
Astro SS
Minu Citroen Berlingot (tööauto ) remonditi Vehos 2 kuud !!!
Vigastused olid vasak tagumine uks ja tagatiib.

Töö kvaliteedist ei saa rääkidagi , seda lihtsalt ei ole.
Näiteks küljekarp värviti nii, et pori ja muu sitt jäi värvi alla ??? Hiljem olid nad muidugi nõus uuesti värvima.

Minu soovitus : Hoidke Veho Eestist ja Prantuse autodest võimalikult kaugele !!

10.09.2004 at 10:24
friik

Ma tegin enda jaoks väikse remomehe mõtete analüüsi:
- Kindlustuse autod on kindel ja püsiv leib. Nendega on aega siis tegeleda kui "kliendid tänavalt" on teenindatud.
Tehakse kihku-kähku et kaelast ära saaks ja kindlustusest arve laekuks.

Selline attitude teeb ettevaatlikuks.

Mul hetkel samuti prantsuse auto millel nimeks Megane. Midagi halba pole mul selle kohta küll öelda. Ainus miinus on see, et juhikoht on tehtud vist 1.60m pikkade inimeste jaoks.
10.09.2004 at 10:36 Last edited 10.09.2004 at 10:37 by friik
udu

quote:
friik: Ma tegin enda jaoks väikse remomehe mõtete analüüsi:
- Kindlustuse autod on kindel ja püsiv leib. Nendega on aega siis tegeleda kui "kliendid tänavalt" on teenindatud.
Tehakse kihku-kähku et kaelast ära saaks ja kindlustusest arve laekuks.
jah, selline mõttekäik oleks äkki sinul remondimehena :(
mina mõtleks sedasi, et kindlustus on hea kindel leib, need tuleb kiiresti ära teha, et kindlustus rahule jääks ja veel töid mulle suunaks.

10.09.2004 at 10:43
Madman

Ega kindlustus ju ei saada kedagi kuhugi konkreetsesse firmasse remonti. Igaüks võib suvaliselt koha valida enda äranägemise järgi, see firma siis saadab kindlustusele pakkumise hinna osas ja kui see on ok siis läheb tegemiseks. Autot pole ka vaja kuhugi ootama viia, see on loogiline et kohe tunni aja pärast ei saa töösse võtta aga saab ju kokku leppida. Mul oli Boxeriga suvel üks kõks, Jeep pani küljelt sisse, kõik laabus kiiresti. Sõitsin nädala niisama ringi ja siis 2 päeva oli remondis ja asi korras, kvaliteet ka hea, isegi väga hea. Aga jah nii käivad asjad lõuna osariikides. :)

10.09.2004 at 10:52
Astro SS
Remondimehena tuleb ka arvestada kindlustusmehe *toetusega* , et rohkem masinaid remonti suunaks.

Vana hea vanasõna : käsi peseb kätt.

10.09.2004 at 10:54
Olds

suurim mõttetus, mida teha saab on viia auto kindlustusremondi kohta. Ise olen seda alati vältinud. Esiteks teevad nad "üle perse" tööd ja teiseks on nende töökiirus aeglasem minu kodulooma- kilpkonna kiirusest...

10.09.2004 at 10:57
Astro SS
Uue (tehase garantiiga) auto puhul pole peale esinudse vist eriti variante.

10.09.2004 at 10:59
ylovoitka
Joped ja matid.. Ma ootan juba 2,5 nädalat Inges kindlustuse poolt remonti, suunati Lauluväljaku lähedal olevasse töökotta.. Nädal tagasi helistasin ja vastati, läheb veel nädalaid, et jupid usa'st kätte saada. Teine firma oleks pakkunud jupid nädalaga ja töö kohe otsa. Aga kuna kindlustusel on kokkulepe mingi firmaga, siis läks töö sinna.. Kusjuures, ei öelda mulle selle kindlustuse pakutud firma tööde hinda. Mul kui tarbijal peaks vist õigus olema seda teada?
10.09.2004 at 11:04
Jansa
kui sa ei maksa, siis pole sa vast mingi tarbija.
10.09.2004 at 11:05
friik

quote:
ylovoitka: Joped ja matid.. Ma ootan juba 2,5 nädalat Inges kindlustuse poolt remonti, suunati Lauluväljaku lähedal olevasse töökotta.
Mul suunas Inges Hiiule Salve tänavale.
Mõned tuttavad on seal samuti oma kindlustuse lakse ravinud. Tagantjärgi nad siis muljetasid, et aega läks oi-kui-palju. Loodan kõige paremat ühesõnaga.
Edit: Nemad ise helistasid et too auto ära.
10.09.2004 at 11:22 Last edited 10.09.2004 at 11:23 by friik
kkerem
Minul oli küll kindlustusega väga hea kogemus. Üks tegelane suutis mu Jeepile tagant otsa sõita. Minul mõlkis tagumine stange, kõik muu korras. Vennad ütlesid, et kas tahan ise kuskilt akumist võtta või sobib nende koht. Kuna ma ei teadnud reaalselt, palju see maksma võib minna võtsin mingi nende koha. Sõitsin sinna, tehti järgmiseks päevaks pakkumine, mis siis oli uus!! stange ja värvimine ning paigaldus... Tööde tähtaeg ka märgitud mingi kuupäev, mil ma stanget saaks paigaldada. Mind küll see mõlkis stange ei morjenda ja lasin endale rahas selle välja maksta. Siis küll selgus, et see välja makstav summa on 50-70% hinnapakkumisest. Kuid ma leidsin, et ka see on ok, kuna kuvaldaga 10 min tööd ei maksa isegi 100 krooni mulle.
10.09.2004 at 11:23
MossOpel
quote:
Astro SS: Töö kvaliteedist ei saa rääkidagi , seda lihtsalt ei ole.
Näiteks küljekarp värviti nii, et pori ja muu sitt jäi värvi alla ??? Hiljem olid nad muidugi nõus uuesti värvima.

Minu soovitus : Hoidke Veho Eestist ja Prantuse autodest võimalikult kaugele !!

Ei oska öelda, mis käpardi kätte Sinu masin anti aga tunnen isiklikult väga hästi ühte Veho maalrit ja enda masina usaldaks küll igakell tema kätte. Hoolas vana, teab mida teeb.

Aga koht, kust mina soovitaks kaarega mööda minna (ja kuhu paraku kindlustus vahel masinaid suunata tahab), asub Lasnas, Betooni tn. Kuigi lõpptulemus võib norm olla, pole värvimine ainus, mis teie masinaga seal tehakse...
10.09.2004 at 11:32
Madman

Mulle vähemalt öeldi kindlustuses et kunagi ammu oli jah selline süsteem et remofirmadel olid kindlustustega lepingud ja siis suunati aga see olevat juba ammu lõppenud. Garantii all olevate sõidukite kohta ei tea. Arve ja summa peaksid ikkagi omale ka saama, nii sain ka mina. Sellele on lihtne põhjus - garantii. Mille alusel sa muidu homme tagasi lähed kui asi roostetama hakkab.

10.09.2004 at 11:33
Madman

quote:
Jansa: kui sa ei maksa, siis pole sa vast mingi tarbija.

Sellele vaidleks vastu, mida ma siis kindlustust makstes veel tarbin kui mitte seda.

10.09.2004 at 11:57
5.0
quote:
Madman:
quote:
Jansa: kui sa ei maksa, siis pole sa vast mingi tarbija.

Sellele vaidleks vastu, mida ma siis kindlustust makstes veel tarbin kui mitte seda.
sellest oled küll valesti aru saanud- loe oma pabereid ja saad aru , et maksad PREEMIAT kindlustusele.
10.09.2004 at 12:03
deathdog
kui on olemas teine auto millega liigelda siis....... viid auto sinna remonti kus tahad ja hind öeldakse selline et kavaliteet rahultaks sind ja kuinemad ei ole nõus siis võid nii moka otsat mainida(4 silmaall soovitatavalt) et kui auto ei lähe sinna remonti kus mina tahan siis ma ei ole selle tööga nagunii rahul :D ....ja igasuguste tsingitud juppide kohapealt on ka et tellid tehasest org. osa ja mingit B osa ära lase külge panna
10.09.2004 at 13:06
karlutikas
Mul on MB ML ja veokas kimas tagant sisse. Kõigepealt mersu keskus venitas 2,5 nädalat pakkumise tegemisega. Seejärel võeti auto töösse ja alustati juppide tellimist. Kui oli möödunud 2 kuud ja pea iganädalst helistamist, helistati ja teatati et kõik valmis aga rool kõver aga saab ju sõita. Telliti ka viimased jupid ja kokkuvõttes läks aega 2 ja pool kuud aga tulemus väga hea.
10.09.2004 at 13:20
LaSa

Moderator
quote:
Astro SS: Minu soovitus : Hoidke Veho Eestist ja Prantuse autodest võimalikult kaugele !!
Huvitav, ma käisin just ema Hondaga Vehos väikeseid värviparandusi plastosadele tegemas (kah kindlustuseteema): hommikul kl 8 viisin Kadaka teele; öeldi, et "homme õhtuks peaks valmis saama, kui midagi ette ei tule".. Ei kõlanud just väga hästi :p

.. aga juba sama päeva pealelõunal kell 4 helistati ning öeldi, et auto valmis ja tule järgi. Töö oli korralikult tehtud ja tegutsemiskiiruse kohta pole kah pooltki paha sõna öelda.

edit: .. aga AstroSSi mõtteavalduse teise poolega olen 100% päri, konnaõgijate raud imeb ikka kogu raha eest :kill
10.09.2004 at 14:23 Last edited 10.09.2004 at 14:24 by LaSa (Moderator)
mr. RocknRoll

edit: .. aga AstroSSi mõtteavalduse teise poolega olen 100% päri, konnaõgijate raud imeb ikka kogu raha eest :kill

Paljusi ja kui pikalt sa mõnda prantslast omanud oled, et seda väita julged?

10.09.2004 at 17:51
LaSa

Moderator
quote:
Paljusi ja kui pikalt sa mõnda prantslast omanud oled, et seda väita julged?
Senise kokkupuute põhjal ma olen suht rahul, et ma ühtegi prantsuse autot omanud pole.... :devil
Tööautod on konna-raud. Kui ikka tööautol puudub igasugune sõidumugavus ja kvaliteet on saast, siis pole mingit põhjust midagi head arvata :kill

Aga äkki ei räägi siin teemas rohkem konna-rauast,
11.09.2004 at 11:22 Last edited 11.09.2004 at 11:27 by LaSa (Moderator)
Behemot
quote:
Astro SS: Uue (tehase garantiiga) auto puhul pole peale esinudse vist eriti variante.

Ja see on kõige hullem variant. Vähemalt Tartus Kommesti ja Catweesi puhul. Nendes kohtades aitab ainult sõim.
11.09.2004 at 18:44
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kindlustuse poolt tehtav remont   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.