register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : %$#@%$#@$% Hansapank  
Poster Message
tfr

%$#@%$#@$% Hansapank
Teistele ka teadmiseks - tundub, et Hansapank on hakanud maksekorraldusele märgitud saaja ja arve omaniku vastavust kontrollima ka tunduvalt väiksemate summade puhul kui endine 5000 või 10000 krooni.

Mõni aeg tagasi sai selle otsa komistatud abikaasale mingit ~2000 krooni kanti summat kandes - oli teine määratud maksetes juba enne pulmi ja vanematelt päritud perekonnanimega. Peale kolmandat arusaamatult läbikukkunud katset ja Maltalt hingehinnaga 10 minutit Hansapanga klienditelefoni ooteliinimuusikat kuulamist soovitati, et äkki on selles viga - oligi.

Nüüd suutsin juba ära unustada asja, kuni veidi rohkem kui kuu aega tagasi liikluspolitseiniku laupäeva varahommikul 960 krooniga meelde tuletasid, et Paldiski mnt Harku teeristi juures on 70 piirang aint ühtepidi tööpäeviti 6-22 (mõtlesin omi mõtteid ja unustasin kruiisi ennem kui vahetult märgi juures maha võtta). Ei nurisenud, maksin trahvi ära ja rahu majas... kuni täna sain kirja kohtutäitur Veiko Kaasikult. Asja kontoväljavõttelt uurima hakates selgus, et sama reha - määratud maksete all oli põhja politseiprefektuuri arveldusarve "PÕHJA PP" saajaga ja Hansapank oli selle 960 krooni midagi lausumata lihtsalt vaikselt tagasi kandnud. :kill
30.10.2004 at 17:31
mekayx
%$#@%$#@$% Hansapank
no võiks selle kohta öelda sellist asja et oli mul tuttav kes oli ühele oma heale sõbrale kändajaks hansapangas ja kuna too hea sõber tegi sellise käki et ei olnud tal raha et laenu maksta siis hansapank otsutas koheselt samal päeval võtta selle raha käendaja arvelt mis oli kahjuks ka hansapangas ja ei teavitanud sellest kedagi, nii et neil on tähtis raha aga mitte see kust see tuleb. õnneks olen ise ühispanga klient kuna seal on klient ikkagi inimene kui mitte kuningas
30.10.2004 at 18:19
urmas
%$#@%$#@$% Hansapank
quote:
tfr: ... määratud maksete all oli põhja politseiprefektuuri arveldusarve ...
IRW - negatiivsete emotsioonide vältimiseks võiks ikka teatud rahanõudjad saajate listist ära kustutada :) Järgmine kord klikid kogemata vale saaja ja naisele mõeldud raha läheb politseile märgendiga "toida mind ja mu lapsi" või "eeskujuliku teenistuse eest" või "niisama moosin".
30.10.2004 at 18:56
tfr

%$#@%$#@$% Hansapank
quote:
urmas: IRW - negatiivsete emotsioonide vältimiseks võiks ikka teatud rahanõudjad saajate listist ära kustutada :) Järgmine kord klikid kogemata vale saaja ja naisele mõeldud raha läheb politseile märgendiga "toida mind ja mu lapsi" või "eeskujuliku teenistuse eest" või "niisama moosin".

Noh, selle vastu võtsid Hansapangurid juba jupp aega tagasi meetmed tarvitusele. Ma pole veel seni suutnud ennast ümber harjutada ja iga kord võtab vanduma tõdemine, et makse sooritamise ajaks (kui küsitakse kolme esimest numbrit koodilt X) olen ma koodikaardi juba sahtlipõhja tagasi toppinud. :)
30.10.2004 at 19:00
urmas
%$#@%$#@$% Hansapank
Ja-jaa. Ma olen korra teinud ülekande pankrotis olnud firmale. See on samahea, kui öösel kiirteel raha auto aknast välja visata ja nädala pärast otsima tulla. Aegajalt tasuks ka saajate listi puhastada.
30.10.2004 at 19:07
k-hunt
%$#@%$#@$% Hansapank
Hansapank oli ainus kodumaine pank,mis mulle sel aastal korteriostuks ilma mögisemata laenu andis.Nii,et ka mingi meetilk tõrvapotti!

30.10.2004 at 20:05
sirr

%$#@%$#@$% Hansapank
oodake te kuni udu ärkab... :D
aga minu meelest pole ka hansapanga kohta laias laastus mingit kobinat. Kui jätta kõrvale mõned intsidendid mis enamasti põhjustatud haldurite ülekoormatusest on kõik keisid lahenenud minu jaoks vägagi positiivselt.
31.10.2004 at 07:38
madis
%$#@%$#@$% Hansapank
Kõikidel pankadel on alati varuks tore üllatus üliõpilastele. Peale kooli lõppu on justkui aasta maksepuhkust. Aga septembris :) kolm tonni või rohkem INTRESSE !
See mõjub nii kainestavalt, vähemalt mulle paar aastat tagasi. Umbes nii et tere tulemast päris maailma :)
01.11.2004 at 00:35
vr_

%$#@%$#@$% Hansapank
quote:
madis: Kõikidel pankadel on alati varuks tore üllatus üliõpilastele. Peale kooli lõppu on justkui aasta maksepuhkust. Aga septembris :) kolm tonni või rohkem INTRESSE !
See mõjub nii kainestavalt, vähemalt mulle paar aastat tagasi. Umbes nii et tere tulemast päris maailma :)

mõnele meist mõjus nende lepingupunktide läbilugemine juba siis kainestavalt kui teised suure hurrraaaga laenu nõutama jooksid;)

noh ma mõtlen selliseid kes selle summa eest uue arvuti.. "uue" bmw või siis korvpalli ja mitmetonnist kampsunit ostma ruttasid:D

01.11.2004 at 09:42
urmas
%$#@%$#@$% Hansapank
quote:
sirr:... on kõik keisid lahenenud minu jaoks vägagi positiivselt.
Hansapank teenib sel aastal kasumit ca 3 miljardit krooni. Sellest kolmest miljardist 2/3 korjatakse Eestist. Valdav enamus sellest rahast taandub esmatarbekaupade ja -teenuste omahinda. On väga suhteline mõiste, et kellele asi kasulik on.
01.11.2004 at 17:56
gretzky

Moderator
%$#@%$#@$% Hansapank
Aga pole ju on normaalne, kui sa paned saajaks Piimatehas aga konto omanikuks on märgitud Viinatehas, kes see loll on ? Lisa koodid mis sa oled sunnitud sisestama peaks rohkem head meelt tekitama ,et asi paistab turvaline. HP lähtub sellest et Su masin on ilgelt igasugust saasta täis (backdoors Adware keycapture jne)

01.11.2004 at 22:42
tfr

%$#@%$#@$% Hansapank
Kusjuures vanasti läks minu mälu järgi lisaks sellele, et see kontrolli piir kõrgemal oli, mittevastavuse korral asi käsitsiautoriseerimisse. Seal siis tädike vaatas, kui ikka aru oli saada, et lausa valesti ei ole, lasi läbi. Firmade puhul kusjuures ju kunagi ei tea ka, kas nende "ametlik kirjapilt" on "Blah AS" või "AS Blah". Kui näiteks võtta otsekorralduse tegemine, siis sealses kilomeetripikkuses valikute dropdownis on nii üht-, teist- kui ka kolmandatpidi variante.

Kui need minu kaks viimast katset käsitsiautoriseerimisest tagasi tulnud on, siis on seal lihtsalt latt alla lastud. "Põhja PP" vs "Põhja Politseiprefektuur" puhul võiks ju ikka arusaadav olla, et sama asja mõeldud on. Ja abikaasal eesnimekaime Eestis ei leidu.
01.11.2004 at 22:47
diesel
%$#@%$#@$% Hansapank
no pp võib ju midagi muud ka olla kui politsei. :)
muidugi, siinkohal siiski kivi pankurite kapsamaale.
selliste juhtumite puhul oleks ütlemata viisakas helistada või vähemalt meilida vildaka makse sooritanud kundele.
krt, vanasti kui sai vahel suuremaid summasid üle kantud, helistasivad küll kohe ja uurisivad asja.
01.11.2004 at 22:59
gretzky

Moderator
%$#@%$#@$% Hansapank
"Põhja Papist Pastlad" võiks väga vabalt mõne lätis tegutseva firma nimi olla.
Hispaanias oli minutada, regatud töötav firma "Neli tankisti ja teised koerad" täesti olemas. :beer

01.11.2004 at 23:11
tqhq.ee foorum : Vaba teema : %$#@%$#@$% Hansapank  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.