Poster |
Message |
erik |
Värvitööd Tallinnas või lähiümbruses
Seoses selle parklaõnnetusega oleks vaja siis Camaro tagaosa natuke kõpitseda (plastikust bumper).
Search on tehtud - kuna enamus foorumikasutajaid on suured isetegijad, siis päris head vastust oma küsimusele ei saanud. Ja need kontaktid, mis olid, pärinesid aastast 2001.
Infotelefonide lehekülgi oskan ise ka brausida, aga olekski just huvi, et äkki keegi soovitaks mingisugust kohta? Sellist kohta, kuhu ma võin auto viia ja pärast kättesaamist ei oleks arugi saada, et midagi kunagi valesti oleks olnud.
Kas värvitöökojad reeglina segavad ise vajaliku värvi ka oskuslikult kokku? Mul praegu selline imelik värv peal, segamine ilmselt lihtne ei saa olema.
Seega igasugused mõtted ja soovitused on oodatud.
|
31.10.2004 at 17:09 |
Last edited 31.10.2004 at 17:10 by erik
|
pisike99 |
Värvaltrans asukohaga Betooni põik lõpus. Kontakt Imre 56 244 444. Nemad peaksid küll iga värviga hakkama saama. Ütle, et mina saatsin, ehk saad kohe tehtud.
01.11.2004 at 08:31 |
|
hellraiser |
quote: pisike99: Värvaltrans asukohaga Betooni põik lõpus.
Endal ka Värvaltrans korralikult tegi, kuigi mitte Betoonis asuv, vaid Mustamäel. Igatahes väga kenasti tegid ja siiani pole mingeid probleeme olnud.
01.11.2004 at 13:57 |
|
Cardo |
Värvaltransis Lasnamäel kuldkäsi on Raiko . Teeb 5+ tööd - soovitan. |
01.11.2004 at 20:02 |
|
freestyler |
Enda Porsche sai ka kevadel Värvaltransis üle värvitud. Ette võib heita seda, et lakk lasti paljudest kohtadest jooksma. Pärast küll poleeriti jookuskohad välja, aga ainult sealt kust ise hetkel sõrmega näitasin. Hiljem autot kodus uurides leidsin veel jooksukohtasid, aga ei viitsinud enam tagasi minna.
Uus värvikamber on nüüd ka Staadioni tn. 1 CityRenault hoovi peal. Firmal nimeks Powerlux ning see kuulub samas hoovis asuva Carmus Tuninguga ühte punti. Siin värvikambris igatahes viitsitakse vaeva näha, et lõppresultaat korralik oleks.
02.11.2004 at 21:40 |
|
Jaan |
See oleneb paljuski ka sellest ,kes sulle seal firmas selle töö tegi.Ma kujutan ette, et ega sealgi kõik ainult kuldsete kätega profid ei ole.Nii et eelkõige peaks teadma, kellel lased oma autot värvida.
Nagu Cardo juba mainis, on Raiko kyll omal alal tegija mu meelest.Igatahes ma olen rahul tema tehtud töödega mu autode juures
09.11.2004 at 21:44 |
|
pisike99 |
quote: freestyler: Enda Porsche sai ka kevadel Värvaltransis üle värvitud. Ette võib heita seda, et lakk lasti paljudest kohtadest jooksma. Pärast küll poleeriti jookuskohad välja, aga ainult sealt kust ise hetkel sõrmega näitasin. Hiljem autot kodus uurides leidsin veel jooksukohtasid, aga ei viitsinud enam tagasi minna.
Paluti kõnealuse firma poolt siia kirja panna järgmine asjaolu:
Su Porsche värvijaks ei olnud Värvaltrans, vaid pets (kes on seal firmas tööline), kellele viisid oma auto haltuurakorras odavalt värvida. Töö toimus väljaspool ametlikku tööaega õlle kõrvale. Värvaltrans annab oma tööle väga konkreetse garantii.
09.11.2004 at 22:11 |
|
erik |
Aitäh, pakkujad. Loodan lähiajal asja ajada, pagana kiire on muude toimetustega nagu ikka... |
09.11.2004 at 23:26 |
|
Themes |
quote: Jaan: See oleneb paljuski ka sellest ,kes sulle seal firmas selle töö tegi.Ma kujutan ette, et ega sealgi kõik ainult kuldsete kätega profid ei ole.Nii et eelkõige peaks teadma, kellel lased oma autot värvida.
Nagu Cardo juba mainis, on Raiko kyll omal alal tegija mu meelest.Igatahes ma olen rahul tema tehtud töödega mu autode juures
selliste hindade juures nagu neil on, peaksid ikka KÕIK töölised kuldkäed olema ...
Vastasel juhul ei näe mõtet sinna pöörduda ju ?
|
09.11.2004 at 23:57 |
|
spinna |
quote: selliste hindade juures nagu neil on, peaksid ikka KÕIK töölised kuldkäed olema ...
Vastasel juhul ei näe mõtet sinna pöörduda ju ?
Palun ärge ajage segamini ettevõtte töötulemust ja haltuuramehe susserdist.
Seal võivadki olla kõik kuldsete kätega töölised, aga kui viisid auto kuldsete kätega pahteldaja kätte värvituiskamisele siis ....
Kurjaks tegi see thread - organiseeriti meiegi majas ükskord keevitajast peale tööaega elektroonik ja hiljem tuldi pretensioonidega."#¤%&/(
|
10.11.2004 at 09:37 |
|