Poster |
Message |
nos |
viper müügis 7000 taalaga
http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=4503170525&category=6209
ma ei saa aru miks se viper nii odav on? mis se pre-approved bidders tähendab? mis värk sellega on?
mind koeh väga huvitab sest ma ebayst ennemgi asju ostnud ja kavatsen edaspidigi osta aga veits ettevaatlikuks teevad sellised kummalised asjad... |
10.11.2004 at 21:17 |
|
Madman |
Ma ka pihta ei saa kus se konks on. Veel huvitavat: Standard Int'l Flat Rate Shipping Worldwide US $10.00
10.11.2004 at 21:33 |
|
Nitroracer |
Hmm avariilised Viperid maksavad seal samas kõrval 20k $, korralikud üle 40kilo. Seal peab mingi väga suur "konks" olema! |
10.11.2004 at 22:10 |
|
Madman |
Küsisin just infi natuke ja näe võttis mehel ainult 3 minutit aega vastuse saatmiseks ja vastuse järgi on kõik väga hiilgav, super jne jne mis lõhnab väga väga ühe scami skeemi järgi arvestades seda mida see "tegelik" sellenimeline kasutaja eelnevalt müünud on.
Vastus mu kirjale:
Hi,
I am glad to hear that you are interested about my car.The car is in
perfect
conditions without any scratches,damages or other mechanical problems.I
will
ship the car via LUFTHANSA AIRPLANE CARGO Service on my expence.The car
has
a Clear Title wich you will receive it with the car.It can be registerd
into
your name.He will receive the TITLE,keys,owner manual...,the car has no
finance outstanding and is clear with certificate.I bought this car
from US
so has US emissions and is still registered there.Im in the U.S.Army
(lieutenant), and here in base on United Kingdom, i have here a mission
for
2 years.So i want to sell my car because here in UK most cars have
steering
wheel on right side and is very dificullt to drive this amazing car.I
took
care of it like it was my own baby and now is in the same condition as
it
was when I bought it - even better! I hope you understand this
situation.I
want to take this opportunity to assure you that this deal is 100%
legitimate.This deal will happen through EBAY. So if you really want it
please give me an email as soon as possible.
Thank you!
10.11.2004 at 22:15 |
|
Madman |
Minu teada E-bays ilma VIN-ta ei saa üldse autot müüa, kuidas ta selle siia üles on saanud üldse...
10.11.2004 at 22:18 |
Last edited 10.11.2004 at 22:19 by Madman
|
Nitroracer |
Kunagi lugesin ühe ameerika tüübi lugu, kes ostis üli odava hinnaga "hiilgavas korras" ja "garage kept" BMW M3-e. Nagu hiljem selgus (pärast auto igakülgset tõrkuma hakkamist) oli see "mint condition" M3 kahest avariilisest autost kokku väänatud, millest üks pool veel varastatud ja tagaotsitav oli. Tasuta lõunaid pole olemas! |
10.11.2004 at 22:24 |
|
Bikerman |
Soovitan unustada kogu auto. |
10.11.2004 at 22:27 |
|
Vanaisa Moderator |
Samalaadselt mulle üritati ühte Linci müüa - kui selgus, et ma oiroopast olen, siis oli auto asukoht ka juba Marseille ja tegu oli FedEx teenusega - muu jutt oli sama.
Pettus, ei muud.
Sellest võiks teatada:
http://www.scamvictimsunited.com/
saidile
10.11.2004 at 22:28 |
|
Madman |
http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6209&item=4500709748&rd=1&ssPageName=WDVW
10.11.2004 at 22:49 |
|
Madman |
Scam tõendatud omaniku enda poolt. Seega case closed? Õige hind $36 000.-
10.11.2004 at 22:57 |
|
nos |
fakk mul närvid jõudsid juab täitsa läbi minna ja katus sõitis kah ära... :S
kevadel leidsin mobile.de'st hayabusa, 1500 kilti sõitnud, kukkund ei olnud, superluks korras... 2300 euri :O kirjutasime müüale... sikkel asus inglismaal... kõik nagu klappis... aga kui äratoomiseks läks aj kutile sularaha lubasime saata ja kolmapäevaks sadamasse palusime tulla et laevale sikkle lükata... siis tuli vastus et sorry, keegi juba jõudis ära osta. siiani mind kohe täitsa huvitab kas se oli pettus või mitte... |
11.11.2004 at 00:46 |
|
jarlek |
pettus ikka, vahel olid hoiatavad reklaamid traderis uleval,et hoiduda odavatest tsikklitest........ |
11.11.2004 at 12:25 |
|
autodusa |
To Nos: kui sind selline asi murelikuks teeb siis ma võin sulle rääkida kuidas ebays ka 20 taalaga tünni saab.
Selline asi ei liiguta ühtki mu närvi ka,võta ainult viperi müüja feedback lahti ja vaata kuidas suur automüüja on omale viimase 60 päeva jooksul mingite 4 taalaste filmidega positiivse feedbacki teinud. See on üks väike asi.Nagu nägid selle mehe vastust küsimusele auto kohta, siis võin öelda,et täpselt samasuguste tüssu vendade arvutisse salvestatud lugulaule olen ennegi lugenud. Selline on kõige tavalisem vastus tulevasele "kliendile"; pikk,ilus ja vasta kiirelt kas tahad autot, loomulikult maili teel. Ning siis tuleb, et ma olen hetkel ise kuskil kreekas,tulen 2-ks päevaks usa-sse ja siis annan kohe auto ära.Nii et kes esimesena käsiraha 2000$ ära maksab saab auto endale.Jne jne.
need on kõige lollimate otsijad.Nende,kellel kaob kohe mõistus kui rahanumbrid silme ees jooksma hakkavad ja kohe postkontorisse tšekki saatma jooksevad.Ja selliseid kindlasti ka leidub. Ükskord oli üks lus camaro müüa.peale tõsise huvi äratamist,oli järsku auto asukoht hoopis kuskil Itaalias,missest et pildid olid tehtud kuskil päikselises LA-s ning usa numbritega.Nii et otsi lolli...
Ja kui sul selle pärast jõudsid närvid juba läbi minna ja katus sõitma hakata siis ole ettevaatlik.Järgmine kord pakub keegi 15000ga,saadab kõnekaardi numbri,suhtleb ka.Sõidab katus täitsa ära ja äkki oledki sina see kes talle käsiraha saadab. |
13.11.2004 at 00:58 |
|
nos |
ma päris nii suurele riskile vist ei läheks...
kui endal auto ostmise aeg käes siis võtan mingi targema inimese kõrvale kes nõu oskab anda. |
13.11.2004 at 14:58 |
|
Vanaisa Moderator |
Sellise hinnaklassi auto juures ei tohiks olla probleem ise kohale lennata ju.
13.11.2004 at 15:20 |
|