Poster |
Message |
tfr |
Rehvide naelutamine
Teab keegi:
* kas ~600km rahulikult sõitnud rehvidesse annab veel naelu lüüa?
* kus seda tehakse?
QRX kunagi mainis, et tema sõidab nende samade (Cooper Discoverer STT) rehvidega just nii, et talve hakul ostab, lööb pakiautonaelad sisse, kevadel kisub välja ja sõidab kuni järgmise talveni. Minu omad on hetkeks ca 500-600km sõitnud, ei raatsiks selle läbisõidu järel veel uusi ostma hakata, kui aus olla. |
21.11.2004 at 13:08 |
Last edited 21.11.2004 at 13:08 by tfr
|
vvt |
Rehvide naelutamine
Olen mõni aasta tagasi sedasi teinud. Kevadeks polnud isegi mitte 10% naelu sees.
21.11.2004 at 17:49 |
|
Astro SS |
Rehvide naelutamine
Sama lugu on tegelikult uute talverehvidega ,millele kohalikud sepad naelad sisse toksivad
Kevadel on üllatus suur, mitte ühtegi naela -> korralikud suvekummid
Tehases naelutatud (korraliku fima omad) kestavad päris mitu talve , järele proovitud.
Alguses on korralikku kallis osta aga lõpuks tulev odavam .
21.11.2004 at 18:08 |
|
tyyp |
Rehvide naelutamine
Lisan veel, et tehase kummil naela välja kakkumine on päris kõva töö. (selle aasta kevadel sai 15 autol seda tehtud)
21.11.2004 at 18:17 |
Last edited 21.11.2004 at 19:16 by tyyp
|
vvt |
Rehvide naelutamine
Minul ei kestnud kevadenigi. Kusjuures pärast oli näha, millise kohaga talvel ratas läbi lume asfalti kraapsanud oli - seal oli kohe veerand kummi perimeetrit ilma ühegi naelata. Naelutajad muidugi mainisid, et nende töö on sama kõva kui Nokia tehasel
21.11.2004 at 19:04 |
|
zeke |
Rehvide naelutamine
Tere. Ja härrased palun öelge mulle rehvifirma millel on tehase poolt paigaldatud naelad? Minuteada on gislaved ainukesed millel on Tehase poolt paigaldatud naelad ülejäänud on kõik kohalike seppade poolt toksitud. Olen ise naeluanud ja sõidan ise kah nael rehvidega. Eelmisel aastal ostetud uued UltraGrip 400'd ja ain't paar naela(2-3tk ühest rehvist)puudu esimestest rehvidest ja seegi oma viga. Kui te ostate naelrehvi siis sõitke see korralikult puhta asfaldi peal rahulikult sõites sisse ja ükski nael ei tule välja. See et sul Asto kõik naelad väljas olid pidi küll sinu oskamatus olema või siis tõesti garaazide vahelt Valoodjalt ostetetud rehvid olema. Ja loomulikult ostis mul sõber kah naelad ja sai kõik naelad välja aga sõidustiil oli esimesel päeval burnout ja plokki ja nii päevast päeva loomulikult ei jää sinna ühtegi naela pidama.
21.11.2004 at 21:57 |
|
LaSa Moderator |
Rehvide naelutamine
.. ja mingid umb-firma-BELLA 500 eegused mitu aastat tagasi ostetud protid on sigulliall kaotanud paar-kolm naela... Seega, Bella on korraliku firma, tehasenaelaga talvekets ? |
21.11.2004 at 22:33 |
|
Mell |
Rehvide naelutamine
quote: Teab keegi:
* kus seda tehakse?
Nagu aru saan siis sul ikka augud tehase poolt olemas?
Ei kuuluta siin 100% tõde aga RE ajast mäletan justkui et esimeste sadade kilomeetritega veel naelaauku ära ei tapa,aga probleem oli vist rohkem selles,et siis liivaterad ja muu sodi juba sinna aukudesse kogunenud ja nende puhastamine ilge nokkimine!Samas aga võib üks liivatera, mis naela ja rehvi vahele jääb,selle augu päevadega ära uuristada (iga rattaring asfaldil põhimõtteliselt survetakt naelale ) ja sellest see nael sealt sivem lahkuda tahbki. Seetõttu saadab enamus rehvifirmasid sind su murega sujuvalt üle seene,kuna töö aeganõudev,seega kallim,aga samas nagu garantiid ikka anda ei saa!
Aga kui sa ikka tahad asja ära proovida,soovitan sul kõigepealt küsida sellisest kontorist nagu Murakas&Partnerid-see mees ilmselt teab mis on "rasked kasutustingimused" ja peaks fännidel pakkuma sellist teenust nagu naelte sisseliimimine...vähemalt 2a tagasi Subarumeestele seda tehti,üks mu hea sõber kasutas teenust ja kevadel võis varalahkunud naelad ühe käe näppudel üle lugeda!Muidugi pead arvestama,et kui tavanaelutus maksab suurusjärku 100eeq rõngas,siis see liimimise lugu oli vist 300eeq rõngas(võin eksida).Muidugi südamerahu nimel võiks need augud enne ise ära puhastada,sest "sepad" palgalisa saavad naelutusest ikka per rehv,mitte tunnitööna
21.11.2004 at 22:41 |
|
spirit93 |
Rehvide naelutamine
quote: tfr: Teab keegi:
* kus seda tehakse?
Kui augud olemas, siis ehk jäävad naelad sisse küll. Kord olen olude sunnil teinud, sest töökojal, kust rehvid ostsin ei olnud hetkel võimalik naelu lüüa ja sai mõned päevad hiljem see operatsioon läbi viidud. 2 talvega kadus ca 10 % naeltest. Eks õnnestumine sõltu ikka suures osas naelutaja hoolsusest ja oskustest.
|
22.11.2004 at 10:11 |
|