Poster |
Message |
kristjan_l |
Ford Mustang Club Estonia
Kuna Eestis on Ford Mustangi kultuur üha enam tuult tiibadesse saamas, siis kindlustamaks selle ala organiseeritud arengut, loodi 11.augustil 2004.a. BHRA alla Eesti Ford Mustangi Klubi, ametliku nimetusega Ford Mustang Club Estonia (FMCE). FMCE'l on oma põhikiri, mille järgselt ta tegutseb.
FMCE põhieesmärk on Eestis olevate Ford Mustangite omanike ühendamine klubilise tegevuse eesmärgil ja huvitatute informeerimine antud alast.
Laiemalt tegeletakse ka kõige muuga mis seondub Ameerika autode ja kultuuriga.
FMCE liikmeks vastuvõtmist võib taotleda iga füüsiline või juriidiline isik, kes soovib arendada FMCE eesmärkidega kooskõlas olevat tegevust ning osaleda FMCE tegevustes. FMCE liige on ühtlasi ka BHRA liige ning võib osa võtta FMCE või BHRA poolt korraldatavatest üritustest.
Kõigil, kes soovivad lähemat informatsiooni FMCE kohta, palun võtta ühendust:
www.fmce.ee
Kristjan Luts - kristjan@fmce.ee
Anryo Raamat - anryo@fmce.ee
15.08.2004 at 23:06 |
Last edited 11.03.2005 at 13:17 by kristjan_l
|
anryo |
Kallid Mustangiomanikud,
Kuni selle aasta lõpuni on FMCE'ga liitumine vaid 1000.- eek.
Täindavav informatsioon:
Anryo Raamat
anryo@fmce.ee
52 60 001
15.09.2004 at 07:56 |
|
anryo |
Tere kõigile!
Viimasel laupäeval, 30.oktoobril, toimus lisaks TQHQ üliedukale sügismiitingule (kus Ford Mustangid olid esindatud ülekaalukalt 5 masinaga) ka veel üks teine tähtis üritus - FMCE väikene saunapidu / koosviibimine. Seda siis Olümpia Hotelli 26. korruse väga kena linnavaatega saunas.
Mustangihuvilisi oli kogunenud tervelt 10 hinge. Räägitud sai nii mööduva aasta tähtsundmustest, näitustest kui ka muidu põnevatest üritustest. Pisut sai pilku heidetud ka tuleva aasta plaanidele ja arengusuundadele üldiselt.
Väike söök-jook kuulus loomulikult asja juurde ning aktiivsemad võisid peale kolme tunnilist saunatamist pidu jätkata Bikers Pubis.
Üritus lõppes seal alles öötundidel.
Veelkord suured tänud osalejaile ja loodame kõik siiralt, et puudujad on esindatud juba järgmisel sarnasel koosviibimisel!
Seniks õnne ja edu, ning pilte võite vaadata: http://www.hot.ee/anryo/FMCE/index.html
Ford Mustang Club Estonia nimel,
Anyo Raamat
02.11.2004 at 15:20 |
Last edited 02.11.2004 at 15:22 by anryo
|
kalev35 |
leidsin sellise:
http://www.fordmustangparts.com/parts2.htm
klubilehel polnud võimalust linki jätta - sai siis siia!
27.11.2004 at 17:38 |
|
pisike99 |
Aaga kui mul juhtub olema üks Mercury Capri -85, kas ma siis olen "mustangiklubimees" või ei?
28.11.2004 at 11:23 |
|
kristjan_l |
quote: pisike99: Aaga kui mul juhtub olema üks Mercury Capri -85, kas ma siis olen "mustangiklubimees" või ei?
Oluline pole mitte Mustangi omamine, vaid huvi asja vastu ja soov ala arendada. Nt inimesel, kes teeb meie veebilehte, pole Stangi; samuti on oma ratsust ilma meie 'varustaja' erinevatel üritustel.
Tähtis on see, et sa päevas vähemalt korra Mustangite peale mõtleksid ja ilma selleta mitte olla ei saaks
28.11.2004 at 14:58 |
Last edited 28.11.2004 at 15:00 by kristjan_l
|
pisike99 |
Ja-jah. Vaatamata Mustangile garages olen ma siiski GM-i meeste ridades...
28.11.2004 at 18:00 |
|
Ets |
Respect! |
28.11.2004 at 21:21 |
|
Astro SS |
quote: Ets: Respect!
American deam ! Guns and cars!
29.11.2004 at 22:20 |
|
silver |
http://www.fordvehicles.com/cars/mustang/launch/
enter high bandwidth
Gallery, video gallery
Tasub vaadata. |
30.11.2004 at 08:31 |
|
anryo |
12.01.2005 at 13:18 |
|
kristjan_l |
Head stankistid,
FMCE juhtkond on mõnusast ja kosutavast talveunest ärganud. Tutvustan alljärgnevalt uue hooaja plaane ning suuremaid ettevõtmisi.
FMCE juhtkond soovib 2005. aasta hooaja prioriteediks võtta klubi tutvustamise koduvabariigis. Nimetatud suunast lähtuvalt on kokku pandud ka esialgne hooaja plaan, mille teile lisana saadan. Rõhutan, et tegu on esialgse plaaniga, mis avatud kommentaaridele ning ootab parendamist.
Plaan on üleval ka TqHq foorumis vastava teema all, et kõik huvilised saaksid teha ettepanekuid ning et ürituste korraldajad teaksid, missugustele üritustele meil on plaanis minna ning kuhu meid kutsuda võiks.
2005. aasta on uue S197 Mustangi esimene täispikk aasta. Samamoodi on see aasta esimest korda täispikk ka Ford Mustang Club Estoniale. Let’s make the most out of it!
Kristjan
FMCE 2005. aasta hooaja esialgne plaan
Ettevõtmised/initsiatiivid:
1. Elustada Ameerika autode igakuise kruiisi traditsioon. Viimane võiks toimuda nt iga kuu esimesel neljapäeval (aprill – september) alustades mõnest bensiinijaamast / suuremalt platsilt, sõita läbi kesklinna ning lõpetada kas mõnes pubis või vabas õhus grilliga, olenevalt ilmast. Reklaami üritusele peaks tegema kindlasti nii TQHQ foorumis kui ka FMCE kodulehel ja võimalusel ka nt. Avo Elme juhitavas Kuku saates “Piloot” (mis Sa arvad, Avo?) ja Raadio Mania eetris.
2. Aktiivsemalt kaasata ajakirjandust kajastama Ameerika autodega (eelkõige Mustangitega) toimuvat. Läbirääkimised erinevate väljaannetega käivad.
3. Koostöös BHRA-ga korraldada auto ümberehitamist puudutavaid seminare ja seda mitte teoreetiliste heietuste näol, vaid et iga kord oleks kohal keegi, kes arutlusel oleva teemaga praktiliselt kokku puutunud oleks ning saaks seeläbi vestlusi arendada.
4. Järjekindlalt täiendad FMCE kodulehte nii Eesti ponide kui artiklite osas. Paar vabatahtlikku on juba avaldanud soovi kaasa aidata.
5. Leida FMCE-le PR-inimene. Eesmärgiks leida fänn, kes oskaks sõnu õigesse järjekorda seada ja firmade tengelpungasid avada.
6. Toota FMCE logoga meeneid: tassid, võtmehoidjad jms stuff.
7. Aktiivsem mõttevahetus liikmete vahel. Ehk kus viga näed laita, seal tule ja aita! Ideid klubi tegevuse efektiivsemaks ja huvitavamaks muutmiseks ootame kõigilt liikmetelt.
Üritustel osalemine
1. Jaanuari lõpp: Info Auto ja uue Focuse promo.
2. Veebruari lõpp: klubiüritus. Pärastlõuna esimeses osas harime end Kristjani töökohas Eesti Sõjamuuseumis, seejärel alustame uut traditsiooni “FMCE rändkarikas kardisõidus.”
3. 17. aprill (ilma tõttu võib kuupäev muutuda): Anniversary Cruise
4. Mai – American and Tuning Car Show. FMCE teemaks on “First Generation Special” ehk siis näitusel eksponeerime Stange aastatest 1964-73. Samas kui kellelgi on paremaid ideid või soovitaks kindlasti kaasata ka teisi põlvkondi, feel free to disagree ja siis arutame teemat.
5. 11. juuni: Full Throttle Club USA autode näitus ja kokkutulek. Üritus toimub Tartus, seega klubiga ja suure seltskonnaga esinemist ei plaani. Tulevad need, kel aega ja viitsimist on.
6. 17. juuli: Haapsalu American Beauty Car Show. Siinkohal ootaks kindlasti ettepanekuid: mingi show ehk? telk jälle samas kohas Lossiplatsil? kas õnnestuks mingi bänd meie egiidi all esinema saada? naised ja tsirkus vms?
7. 23. juuli: Rock Race, kus Stangid on väljas nii kiirendusrajal kui autonäitusel. Loodetavasti viimane ikka toimub.
8. August: FMCE Barbeque. Kas kellegil on näiteks saunaga suvila kusagil lähikonnas ning tahaks meid võõrustada?
9. September: hooaja lõpukruiis
10. November: hooaja lõpetamine. Ettepanekud liikmetelt toimumiskoha kohta.
17.01.2005 at 20:34 |
|
rustang Moderator |
quote: kristjan_l: Reklaami üritusele peaks tegema kindlasti nii TQHQ foorumis kui ka FMCE kodulehel ja võimalusel ka nt. Avo Elme juhitavas Kuku saates “Piloot” (mis Sa arvad, Avo?) ja Raadio Mania eetris.
Mina saan korraldada teadustamist Kukus ja Uunos (kuigi saatejuht ma küll kunagi olnud ei ole), Maniaga peab keegi teine rääkima.
|
17.01.2005 at 23:23 |
|
ROKIPEER |
Kui MANIA-ga kontakti ei saa siis saan ehk mina abiks olla. |
18.01.2005 at 00:01 |
|
kristjan_l |
Cool, thnx!
18.01.2005 at 10:04 |
|
pisike99 |
Võin ka pildiga rääkida, pole probleem.
Helistage mulle 56 155 999 ja räägime lähemalt.
18.01.2005 at 10:12 |
Last edited 18.01.2005 at 10:13 by pisike99
|
kristjan_l |
Ok, hr. Maniaga on meil siis asi loodetavasti kontrolli all. Aga härrased, julgemalt kommentaare ka teiste ideede kohta!
Pisike99/Rokibeer: räägin plaanist lähemalt kui ta mu enda peas lõplikult paika loksunud on.
18.01.2005 at 18:29 |
|
anryo |
Tere kõigile,
Meil on rõõm teada anda, et "Mustangimehed" on oma hooaega juba alustanud.
Lähemalt saab meie tegemiste kohta uurida siit:
http://www.fmce.ee/index.html?pg=hooaja_ava05
Lugupidamisega,
Ford Mustang Club Estonia nimel,
Anryo Raamat
16.02.2005 at 10:33 |
|