register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : arvutiabi pisut vaja  
Poster Message
diesel
arvutiabi pisut vaja
seuke mure, et loen foorumit netscape 4.7-ga ja viimasel ajal see seakõrv enam ei taha mulle mitte näidata värskemaid postitusi. no, et vaatan miski topicu, kus "linnuke" ees lugemata postituste kohta ja siis avan selle ja leht kuvatakse poolikult. korduvate reloadide järel lõpuks ikka saab pildi ette aga üldiselt miski on mäda. mitte mõmmigi pole ma kuskil konfides muutnud aga seuke veidrus on asjale külge tulnud. oskab keegi targem äkki kosta miskit hüva nõu seepeale?
14.08.2003 at 15:36
tfr

arvutiabi pisut vaja
Esimene ja parim nõu, mis selle postituse peale tekib, on see, et võta see Netscape 4 ja viska nii kaugele metsa kui kätes rammu on. :)

Järgnevaks installi omale inimlik brauser (kui IE ei sobi, siis näiteks Mozilla või tema ainult-brauser variant Firebird) ja siis proovi uuesti.
14.08.2003 at 15:40
newton

Moderator
arvutiabi pisut vaja
Kui vähegi võimalik, siis järgi tfr'i soovitust. Millal see jama sul hakkas umbes? Mõne aja eest sai siin tablalaiuste asjus muudatusi tehtud, võib-olla peale seda tekkisidki sul probleemid?

Midagi väga paha need muudatused siiski kaasa ei toonud ja mina saan ka Netscape 4.7-ga asja vaadata, kuigi välimus on natuke varasemast erinev.
14.08.2003 at 15:51
diesel
arvutiabi pisut vaja
välimus muutus jah kübeke, a see ei sega. asi ilmnes juba varem ja tegu on progresseeruva ilminguga. apastraat on mul muidugi sada aastat vana juust aga paarsada mega vaba vinti on ja mälust ka pool täitsa vaba (üldse 32 mega). teises massinas pruugin mozillasid ja operaid ja muud kraami aga siia riista ei saa miskit juure panna ega eriti ära ka võtta. huvitav, et tegu seukse imeliku asjaga, justkui oleks hing kinni, et ei suuda pilti ette saada. alul arvasin, et loeb teine miskit cachet aga see viga ei paista olevat.
14.08.2003 at 15:57
Vanaisa

Moderator
arvutiabi pisut vaja
Siis soovitaks Firebirdi - hea asi on (ja nimi ka sobilik;))

14.08.2003 at 17:27
diesel
arvutiabi pisut vaja
kergitan vana topicu üles ja tunnen seekord puudust teistsugusest nõust. ähmaselt meenub nagu oleks ma seda juba kunagi siit küsinud aga leida ei suutnud. vanadusnõtrus kallal, mis teha. a mure siis seuke: soov oleks outlook express panna nädalaks ajaks (puhkus) saatma kõik sissetuleva posti edasi teisele aadressile ja ühtlasi vastama kõigile miski puhkuseteatega. kas on võimalik? ja kui, siis kuidas? aitüma.
04.12.2003 at 21:09
mrtn
arvutiabi pisut vaja
outlook express seda ei võimalda, seda tuleks teha teenusepakkuja juures. on sul ligipääs oma mailiaccoundi administreerimisliidesele?
04.12.2003 at 21:25
diesel
arvutiabi pisut vaja
well, see mure tegelikult mu endisel abikaasal. ja mispidi neil asjad käivad ma ei tea. a tegelikult ma just avastasin, et vist ikka saab. parandage mind kui ma väga valel teel olen. nimelt inbox tühjaks (move'da mingisse ajutisse folderisse) ja siis message rules moodi kohast asi justkui kannatab teha. vist. täie inboxiga see seakõrv mul proovimise käigus hakkas kõigile saabunud kirjadele vastama. no õnneks sain suht kähku juhtme välja.
04.12.2003 at 21:34
mrtn
arvutiabi pisut vaja
kui see sul tööle hakkab crashimata, siis anna tuld, mul kippus outlook (express) panguma ruulide peale.
04.12.2003 at 21:36
diesel
arvutiabi pisut vaja
nõnnamoodu. pärast pikemat jeblamist võin väita, et proovimisel firma sees kirjade saatmisel asi igatahes toimib. eks näis kuis asi küla pääl sihtotstarbelisel pruukimisel tööle hakkab. a teoorias olen nüüd ilge spets ja võin vajadusel teisi abivajajaid õpetada.
näis kas nüüd plusspunkte ka saan. :)
04.12.2003 at 22:37
malloc
arvutiabi pisut vaja
MIna jälle soovitaksin kasutada IE'd või uusimat operat mis on mulle väga hea mulje jätnud. Pole mozillasid proovinud, niiet nende kohta ei oska midagi öelda. Aga mis su OS (operatsioonisüsteem) on?
06.12.2003 at 10:58
diesel
arvutiabi pisut vaja
quote:
malloc: MIna jälle soovitaksin kasutada IE'd või uusimat operat mis on mulle väga hea mulje jätnud. Pole mozillasid proovinud, niiet nende kohta ei oska midagi öelda. Aga mis su OS (operatsioonisüsteem) on?
kui sa minult seda pärid siis netisirvijatest ie on mõistagi igas arvutis installitud kuna ilma ei taha aknad enam toimida, aga kasutan ma ie-d põhiliselt windowsupdate lehel käimiseks. opakad on eri masinates erinevad aknad, vahemikus 95 kuni xp.
06.12.2003 at 19:37
Astro SS
arvutiabi pisut vaja
Probleemile oleks vaja lahendust.

Ühes Us foorumis (loomulikult: Astro/Safari V8) nõuab nende arvuti seda: Please ensure that your browser is capable of storing temporary cookies.

ja minu arvuti sisenedb vahelduva eduga, kord saaab ja siis jälle ei saa.

Op süsteemiks on Win Xp ja Inernet Exsplorer 6.0

Aidake IT võhikut,

21.02.2004 at 22:15
anjolle

arvutiabi pisut vaja
IE 6 ja XP toetavad cookisid küll kui ise pole ära keelanud.
Kui sul tqhq-sse sisenedes automaatselt sisse logib siis järelikult tunnistab cookisid

21.02.2004 at 23:13
Raceboy

arvutiabi pisut vaja
..to AstroSS: proovi ntx Internet Options lahti võtta ja seal on yks nö liugur, seda liigutades saad cookide lubamist-keelamist reguleerida. Peaks aitama.

21.02.2004 at 23:17
Astro SS
arvutiabi pisut vaja
Viga leitud ja kõrvaldatud.
Tänud ;)

21.02.2004 at 23:32
Indrek
arvutiabi pisut vaja
Ühel väikefirmal vaja regulaarselt abi Linux keskonnaga.
Kas on kedagi, kes soovib natuke lisa teenida?
Huvilistel palun saata mail.
27.04.2004 at 15:14
diesel
arvutiabi pisut vaja
well, nüüd miski imelik kamm jälle kaelas.
venitan mina oma zilla käima ja saan hakatuseks veateate. kui see kinni panna siis zilla1.1 käivitub küll ja nende kodukalt. muuda setinguid kuidas tahad.
veateade ise on seuke:
configuration warning.
an error occured reading the startup configuration file.
line 36: syntaxerror: unterminated string literal. user_pref("wallet.cavea
mida asja ma nüüd pean ette võtma?
25.05.2004 at 09:41
hellraiser

arvutiabi pisut vaja
quote:
diesel:
venitan mina oma zilla käima ja saan hakatuseks veateate. kui see kinni panna siis zilla1.1 käivitub küll ja nende
Vaata, kas äkki mõni zilla varase task ei ole jäänud kuskile mällu töllerdama ning ennast kinni pole pannud. Tee masinale kindlasti restart ning kui miskit ei aita, siis tee zillale reinstall. Samuti võid igasugu cached ja asjad tühjaks tõmmata igaks juhuks.

25.05.2004 at 10:25
Astro SS
arvutiabi pisut vaja
Jälle oleks abi vaja.
Oleks Outloogis kätte saada e-kirjade kontode passwordid.

On mingit võimalust?

12.12.2004 at 18:11
minimum
arvutiabi pisut vaja
midagi ikka netiavarustest leiab

12.12.2004 at 19:39
Astro SS
arvutiabi pisut vaja
Tänud kõigile.
Loll saab ka kirikus peksa. Viga oli lihtne: SUURED/väiksed tähed mängivad väääga suurt rolli.;)

12.12.2004 at 19:48
tqhq.ee foorum : Vaba teema : arvutiabi pisut vaja  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.