register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : PC versus mac   1 2  
Poster Message
dodge
PC versus mac
Kes millega sõidab e. kui palju on siin maci kasutajaid?
06.01.2005 at 00:39
jesse

PC versus mac
search'i kasutades (mac) saad aimu, kes, mida!?
aga nuh, mac'i omanikud võivad sellegi poolest reklaami teha;)
06.01.2005 at 00:44 Last edited 06.01.2005 at 00:44 by jesse
Marx

PC versus mac
Tööl, ehk põhiarvuti - mac, kodus esialgu PC.
06.01.2005 at 00:58
tfr

PC versus mac
Nüüdseks peaaegu kaks aastat tagasi vahetasin parteid. Hetkekski ei kahetse. :)
06.01.2005 at 01:03
jesse

PC versus mac
Hea, aga mind ennast huvitab tegelikult see, kui suur osa nendes sülearvutid on?
06.01.2005 at 01:15
tfr

PC versus mac
33% minu majas paiknevatest nüüdis-Macidest on läpparid.

Aga tundub, et viimasel ajal on hästi palju siginenud inimesi, kes lauaarvutina kasutavad PC-d, aga just sülearvutiks on ostnud iBooki/PowerBooki.

Indrek, 2x iMac, PowerBook, Performa, Classic, SE
06.01.2005 at 01:40
anti

PC versus mac
Laudadel G4 ja G5. Probleeme pole erinevalt PC-dest.
06.01.2005 at 06:54
Georg79Fire
PC versus mac
Mac'i omanike juttudest võib välja lugeda, et PC kasutajad on mingi suure vea teinud. Kas keegi võiks mulle lahti seletada, mida mina valesti tegin, et endale PC muretsesin? Miks ma peaksin seda kahetsema? Või on Mac'i omamine mingi staatuse upitamise värk PC kasutajate kõrval - mingi elitaarsuse küsimus?
06.01.2005 at 07:30
anti

PC versus mac
quote:
Georg79Fire: Või on Mac'i omamine mingi staatuse upitamise värk PC kasutajate kõrval - mingi elitaarsuse küsimus?
Ei ole, lihtsalt siingi kommenteerinud Marx, tfr, allakirjutanu on seotud arvutigraafikaga ja selles maailmas Mac domineerib. Tundub töö- ja lollikindlam lihtsalt.
06.01.2005 at 08:04
smr
PC versus mac
Kodanikud, kes on üleläinud PClt Macile jagavad kogemusi:

http://teller.diip.ee/archives/2004/12/igasugu_sodi.html
http://devil.pri.ee/index.php?archive=1&show_month=200501#294

Ise plaanin pigem PC - Linux liikumist katsetada
06.01.2005 at 08:11
Royale
PC versus mac
http://www.flogged.net/media/video/whymacssuck.wmv
06.01.2005 at 08:40
Peeter82

PC versus mac
quote:
smr:
kuidas näeb välja arvuti, mille nimi on Linux?

06.01.2005 at 08:55
Kaido
PC versus mac
G5 - ainuke puudus on samaväärsete puhul kõrge hind ja mängude (kui äkki tuju tuleb) puudus.
06.01.2005 at 09:12
ylovoitka
PC versus mac
quote:
Peeter82:
quote:
smr:
Selline pingviini kujuga..
06.01.2005 at 09:12
smr
PC versus mac
quote:
Peeter82:
quote:
smr:
mhmm, ämber :)
MS -> Linux oli mu mõte pigem :)
06.01.2005 at 09:24
soomuk

PC versus mac
tegelikult ei ole ei Mac'il ega PC'l häda midagi. Mac on lihtsalt oma disainilt natuke enam haute couture ja töökeskkonna poolest thumbuserlikum. PC samas võib ka üsna tõsine relv olla aga see eeldab pisut enam teadmisi arvutitest. Kui autodega paralleeli tõmmata, siis võrdleks Mac'i Mini'ga ja PC'd Golfiga. Viimane võib ka paras püss olla, kui natuke osata.
IMHO tegelikult paneb ostueelistuse paika ka kindlasti see, milline arvuti su sõpradel või lapsel koolis on. Arvutiõpe käib meie vabariigis ikka üsna PC keskselt veel.
06.01.2005 at 09:47
Crwq
PC versus mac
Aga kas keegi inimlikus keeles ilma sys adminnide sõnavara kasutamata oskab ka ära põhjendada miks mac tavakasutajale parem on? Tsonn Smitti stiilis reklaamid siiani nagu kõik. Mugavam - sõltub harjumustest. Ei jookse kokku - kõike annab kokku lasta. Ilusad värvid - eriti oluline. Jne. Mis siis oleks see mis mind rõõmust hüpama pakeks kui pc -> mac??
Edit: kodanik soomuk jõudis juba puust ette teha.
06.01.2005 at 10:05 Last edited 06.01.2005 at 10:08 by Crwq
urmas
PC versus mac
Tööstusautomaatika, elektri- ja mehaanika projekteerimise valdkonnas ei tea küll kellelgi Mac'i olevat. Võib väita, et faile saab konvertida, aga see jutt ei ole 100% tõsi. Pealegi on tööstusliku tootmise valdkonnas kasutatavad disaini programmid seotud üle spetsifikatsiooni listide MS tabelarvutusega, positsioneerimisega, materjali kalkuleerimisega, hangete tellimuste vormistamisega ja raamatupidamisega. See on MS PC maailm.
06.01.2005 at 10:14
devilc
Moderator
PC versus mac
Näe, juba mituteist posti ja ikka pole veel fleimi tekkinud. :D

Ander, sooviks et keegi Maci-stiilis välisdisainiga PC'sid teeks.
06.01.2005 at 10:42
ollo
PC versus mac
Õnneks ei ole mul ka mingit muret sellega, millist rauda või OSi kasutada, sest paljud tööks vajalikud asjad käivad ainult M$ windooza all. Kunagi oli mul läpparis ka Linuxi dualboot, aga nüüdseks on sellestki jäänud ainult tühjad partitsioonid kõvakettal, Linuxit ennast pole seal juba ammu... Kurp tegelikult, aga ma olen sellega leppinud. Isiklikku arvutit pole mul kunagi olnud ja ei kavatse osta ka, seni kuni tööl läpakas on. Või kuni (praeguseks veel sündimata) lapsed nii suureks kasvavad, et neile mänguarvutit vaja läheb.
06.01.2005 at 10:57
tfr

PC versus mac
Mina tegelt põhikohaga graafikainimene nagu Anti ei ole.

Aga miks ma valisin Maci? Sest ma tahtsin, et arvuti oleks minu jaoks selline märkamatu töövahend. Välimuse üle ei saa ka muidugi kurta, mis mulle iMaci puhul peamiselt imponeeris, oli see all-in-one disain - kogu masin on ühes tükis ja juhtmeid laua ümber jupi vähem.

Kasutajaliides on maitseasi, aga palju on selliseid pisidetaile, mille kohta kehtib see jutt, mida Peep korduvalt kõiksugu autolisavarustuse kohta rääkinud on - avastades sellist "ohhoo-efekti" lausa ei ole, aga mingi hetke pärast korraks Windowsi taha sattudes mõtled, et kuidas enne ilma sai elatud. Dock (kogu tiheminikasutatav soft on ühe hiirekliki kaugusel), favorite folderid open/save dialoogides ja palju muud.

Ma saan täiesti aru, et siin on inimesi, kelle tööalal on spetsiifilisi softe, mis on olemas ainult Windowsi jaoks. Minul neid töö jaoks õnneks ei ole, aga läpparisse on installitud VirtuaPC + Windows98, et seal autos Regio atlast ja ApsInfot GPSi küljes jooksutada. Töötab.

Mänge on viimasel ajal täitsa tekkinud, niipalju kui mina vahest harva kannida viitsin, rahuldab vajadused täiesti ära. Suur shoot-everything-that-moves fanatt ei ole, pigem on shoppinglistis PS2 + korralik rool + GT4.

Ja üle ega ümber ei saa faktist, et võib ära unustada kõiksugu asjad tüüpi AdAware, PestPatrol jms s**ariisujad. Isegi Microsofti mailikliendi (Entourage, Outlooki Maci-versioon) puhul pole esialgu veel hirmu aaderssraamatut mingi sodiga üle valada.
06.01.2005 at 11:24
madis
PC versus mac
1) Internetiprogemine, võrkude admin ja tädiserverid - Linux
2) Kirja ja kujundustöö, eriti kui tahad rahulikult kodus teha - Mac
3) Mehhaanika ja elektroonika disain - PC
4) Ajude kepp ja installimine oma lõpuks - PC

1) tegevust jälestan, 2) jaoks hangin kindlasti Maci, 3) teen raha teenimiseks ja 4) hoolitseb et 3) liiga palju raha sisse ei tooks.

PC sucks ja Linuxi GUI on rõve, Maci olen näppinud ainult poes ja tundus kena, eks temalgi omad bugid.
Põhimõtteliselt olen vahel mõelnud et peaks arvutitest 100km kaugusele kolima.

06.01.2005 at 15:51
PlyVal64
PC versus mac
Minu eelistus on töötav arvuti. Selline, kus hiireklõpsuga saab veebi lehitseda, kirjatööd teha, meile lugeda, musa kuulata, filmi vaadata, plaate kirjutada ja mänge mängida(korra aastas). Mis kuradi op seal sees on ... mis see minu asi on:D Ahjaa, word ja exel peavad ka korralikult töötama. Seega on vist tavakasutajale ainus mõeldav asi see personaalne compuuter. Vajutad nuppu ja kasutad.
06.01.2005 at 17:27
vr_

PC versus mac
maitea minu mäki näppimine on lõppend sellega et krt ei saa käppa kõigele külge panna mida tahaks ..

ehk kubnagi rahunen maha ja hakkan ka arvutit vaid teksti toksimiseks kaasutama..

tööd saaks isegi teha maci küljest..

06.01.2005 at 17:38
rasmus
PC versus mac
Mina isiklikult näen mäkis ainult kahte miinust: hind ja mingil määral ka progede vähesus.
Arvuti kui tervikuna töötab ta analgoogsest PC'st reeglina kiiremini ja vaiksemalt, viiruseid ja muid hädasid on vähem.

EDIT: Millegipärast ei tule mulle sellest videost ükski probleem tuttav ette. Aga ju ma siis ei ole kunagi üritanud teda kokku ajada.
06.01.2005 at 17:45 Last edited 06.01.2005 at 18:02 by rasmus
tqhq.ee foorum : Vaba teema : PC versus mac   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.