register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : arvuti pilt telekasse läbi USB  
Poster Message
crossfire
arvuti pilt telekasse läbi USB
Kui palju selline vidin maksab?Kuidas töötab?On kellegil kogemusi?
06.01.2005 at 10:56
deathdog
eks see oleneb ka milline ots seal telekas on
rca või scart või ...... kindlasti on mingeid ühenusviise veel
ja siis on olemas sellised poed nagu www.tevalo.ee ja www.opood.ee sealt uurides ja otsides on võimalik ka hind leida
06.01.2005 at 15:27
13piisab

kas siin mitte sellist probleemi ei teki, et USB mõistab vaid bitte välja saata - aga meil Maarjamaal levinud telekad tahavad hoopis analoogsignaali???
ning veel - kas USB kaudu saab üldse saata signaali, mille üheks parameetriks on aeg - et kas ta mitte selline asi pole, mis "vuristab" rõõmsalt ja võimalikult kiirelt oma andmed välja ning siis omadega rahule jääb? Kardan, et see asi ikka niipidi käib; sellisel juhul video jaoks vaja arvutis dekoodrit (programm - sama mis kuvarilt pildi vaatamisel) ja analoogväljundiga videokaarti, mis asja välise seadme (TV) "keelde" tõlgiks (koos helikandjaga). Eks arvutiinimesed loobivad mind mädamunadega, kui mu maailmapilt ses osas kole kõver on...

teet,
poolik sideinsener

07.01.2005 at 04:42
mihkel
Usb kaudu telekasse pildid saatmine on suht mõtetu ette võtmine milline video kaart sul annab usb kaudu vällja ??? mitte ükski ikka rca juhtmed abiks samas olen näinud bluetooth seadet mis oli vist samsungi toode ???? ei ole kindel
07.01.2005 at 10:03
cobra159
Uuest Tehnikamaalimas on küll mingi selline seade, millega USB kaudu telekasse pilt saadetakse....niiet ei tohiks võimatu nagu olla..
07.01.2005 at 10:34
smr
no mul on näiteks usb helikaart
07.01.2005 at 10:54
reimo
See TM-is pildil olev Pinnacle jublakas ikka vastupidi toimib - videosisend arvutisse.
Aga S-Video väljund praegu ju enamusel suht odavatelgi kaartidel peal ja mina ei usu, et normaalselt toimiva välise junni odavamalt saad kui kui videokaardi.

07.01.2005 at 10:57
minimum
ehk oli mõeldud VGA (tavaline arvuti monitori väljund) videoks(PAL) tegemist? Trust teeb ja näiteks Ordi müüb midagi sellist.

07.01.2005 at 12:19
Ints
Aga mis mõte on seda pilti läbi USB telekasse saata?Nii või teisiti tuleb ju USB st tulev digi signaal teha analoogsignaaliks,mida TV suudab seedida.Mõttekam on võtta siis ikkagi videokaardist kas SVHS või composite videosignaal.Asi on teine,kui arvutil on näiteks HDMI või DVI väljund.Siis on mõttekas seda kasutada,samas eeldab see variant vastava teleka olemasolu (LCD,Plasma).
07.01.2005 at 12:32
crossfire
quote:
minimum: ehk oli mõeldud VGA (tavaline arvuti monitori väljund) videoks(PAL) tegemist? Trust teeb ja näiteks Ordi müüb midagi sellist.

ilmselt see variant on kõige parem,kui arvutil(laptop) pole S-videot.
07.01.2005 at 13:10
LaSa

Moderator
Neid odavama otsa PC->TV konvertereid tasuks kindlasti enne katsetada; pildi kvaliteet on erinevate tootjate mudelitel suht erinev ja kohati nad suudavad ikka tõsist hägupilti toota...

Ja kui võimalik, siis telekasse signaal ikka S-videoga sisse, kvaliteedivahe on tihtipeale silmaga märgatav.

Muide, broadcast-seeria anaoogilised tooted maksavad suurusjärgus 100+ k ... :uhoh
07.01.2005 at 13:57
ats

Läpakast saab mõistliku pildi FireWire abil - kui seda pole, siis PCMCIA Firewire on täiesti olemas.
Ning kui pole endale soetanud moodsat tüünerit, mis firewiret sööb või digivideokaamerat ei evi, siis tuleb osta "üleminek" ca 300-400 USDiga peaks kätte saama ;)
Teine variant on, et kui VGA kaart toetab 50hz interlace (vähe tõenäoline kui s-video auku pole), siis saab otse RGB väljundist ülemineku teha - telekas peab RGB-d toetama.
Kolmas on see udune variant PC2TV, mis VGA pistikust teeb TV (composite, s-video), aga aru saab, et midagi liigub.

Ning täiesti mõeldav variant on arvutisse dvd-kirjutaja ja teleka külge 700 eegune DVD või pisut kallim DivX mängija :)
Ma ise olen läinud seda viimast teed.
07.01.2005 at 22:04
Silwer
Kui need odavad toetaksid igat pidi ka subtiitreid siis võiks kah. Praegu jooksevad 25m kaablid korteri ühest otsast teise.

08.01.2005 at 02:23
valts
Vaatan ise DVD filme telekast labi lapaka - S- video august juhe adapterisse ja sealt antenni kaabliga telekasse - vaga hea pilt on . Vidina ostsin usast ja maksis 10 $ - vaga rahul olen
08.01.2005 at 06:21
Silwer
On keegi proovinud ka mingit juhtmeta ühendust arvuti ja teleka vahel?

Mulle teeb muret see, et kui pildi saatmisega saavad need aparaadid veel kuidagi moodi hakkama (tavaliselt toetavad RCA-d ja tegemist analoogsignaaliga) siis kas heli ikka tuleb üle (digitaalne signaal ja jookseb kas ühe RCA otsikuga või siis üldse optiliselt).

08.01.2005 at 12:53
tqhq.ee foorum : Vaba teema : arvuti pilt telekasse läbi USB  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.