register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : el. aknad, el. peeglid, kesklukk  
Poster Message
Venom
el. aknad, el. peeglid, kesklukk
mure selline et pean tegema auto lisa ja mugavus seadmetest referaadi, teemaks valisin el. aknad, el. peeglid, kesklukk , oskab keegi öelda mulle nende teemade kohaseid netilehekülgi või egi midagi põnevamat soovitada mille kohta on lihtsamat ja rohkem materjali!!
ette tänades Venom
31.12.2004 at 16:10
vr_

quote:
Venom: teemaks valisin el. aknad, el. peeglid, kesklukk ,

miks siis niivähe mugavusi.. kus istmepersesoojendus, kliimaseade, kojujalutamise tuled jms jäävad.. internet on ju kraami täis.. howstuffworks.com alustades jms parim abimees www.google.com

võid ju ka siitsamast foorumist otsida:)

31.12.2004 at 16:20
Venom
noh eaga ma saa kõike seadmeid valida teised tahavad ka millestki teha, me pidime tegelikult ainult 1 asja valima. aga põhimõtteliselt võisime jah valida neid teisi teemasid ka mis pakkusid
31.12.2004 at 16:51
kalev35

väike abi: timeline

31.12.2004 at 16:58 Last edited 31.12.2004 at 16:59 by kalev35
Venom
mõtlesin siin vähe ja mõtlesin välja et ehk on valuvelgede, plekkvelgede, rataste ja muu sellise kohta rohkem infi saadaval ja ehk teab keegi soovitada linki kus räägitakse velgede ajaloost ja valmistamise tehnoloogiast.
kuna inglise keel pole mul just kõige tugevam külg ehk oskab keegi veel soovitada midagi eestikeelset kui ei siis on inglisekeelne ka väga teretulnud
08.01.2005 at 21:15
tqhq.ee foorum : Vaba teema : el. aknad, el. peeglid, kesklukk  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.