Poster |
Message |
max |
Ega kellegi konti USAst siiapoole lähiajal pole tulemas?
Võib-olal oleks huvi natuke ruumi rentida. |
04.10.2004 at 11:18 |
|
Andrus |
Enne uut aastat ei ole, kui väga kiire pole ja huvi on, siis võta ühendust. |
04.10.2004 at 13:24 |
|
max |
Tegelikult on kiire, aga on samas ka mitte nii kiireid asju. Võtan ühendust. |
04.10.2004 at 14:24 |
|
susi |
Kondid liiguvad pidevalt (Floridast). Mida täpselt transportida vaja? Anna teada uurin järgi kas, kus, kui palju! |
04.10.2004 at 17:07 |
|
nos |
mul oleks kah abi vaja tegelt...
mul on hädasti vaja pinsrtiperit se selline pintsel mida eestis ega siin lähiümbruses ei liigu ja kui siis õige kallilt. usas maksab see umbes 10 taala. kui keegi viitsib tasku pista ja mulle toimetada või saata siis ma oleks üliülitänulik
ette tänades
nos |
05.10.2004 at 23:05 |
|
max |
Kas otse tellida ei saa? Netikuller on teine variant, kui nad Eestisse otse ei saada. Kolmas variant on oodata, kuni mul talvel mõni pakk tuleb. |
06.10.2004 at 08:32 |
|
Taavi |
quote: nos: mul oleks kah abi vaja tegelt...
mul on hädasti vaja pinsrtiperit se selline pintsel mida eestis ega siin lähiümbruses ei liigu ja kui siis õige kallilt. usas maksab see umbes 10 taala. kui keegi viitsib tasku pista ja mulle toimetada või saata siis ma oleks üliülitänulik
ette tänades
nos
Hakkad leekide piirjooni maalima? Soomest peaks ju ikka leidma midagi, kui USA-s maksab 10 taala, vaevalt siis Soomes 100 EUR küsitakse? |
06.10.2004 at 08:38 |
|
nos |
leekide piirjooni aj veits tahaks pinstribingut kah harjutada
nad eriti ei taha euroopasse saata... ja kui ka saadavad siis läheb see kõik suht kalliks kokku. palju lihtsam oleks ju ise tuua |
06.10.2004 at 09:12 |
|
krss |
Hetkel on yks kiire pakkumine Forest Lake Minnesotas. Tean kyll, et see on köige "valem" koht yldse auto toomiseks USAst aga auto meeldib, kuid ise ei söida (mootor laiali, pöhi läbiroostetanud) ja vajaks transporti otsast löpuni, st Eestini välja. Ise netist otsides ei leia eriti palju transpordipakkujaid, ja nende väheste hinnadiapasoon on ikka väga lai. Siit ka kysimus, et kas keegi on sealtkandist midagi toomas, ja kui on, kas mahuks veel yks tilluke (madal ja kahekohaline) auto kuhugi ära?
krss@hot.ee |
30.11.2004 at 07:16 |
|
pisike99 |
3 konti tuleb selle ja järgmise nädala sees. Minnesotast hetkel ära tuua ei saa. Mis auto see on?
info@usauto.ee
30.11.2004 at 09:38 |
|
PlyVal64 |
Hea teema. Nimelt on mingil hetkel vaja sealt maalt ära tuua 5 Dodge WC57 rehvi. Teadagi, millisele uunikule Tegu siis päris suurte rõngastega, mis vast 150 kilo kokku kaaluvad. Kui oleme välja otsinud, siis arutleme edasi. Kuid äkki keegi kondimagnaat paneks siia summa, mille eest ta need rehvid on nõus sealtmaalt ära tooma. Kasvõi umbkaudse suurusjärgu ... Hr.Pappel saaks kalkulli teha. |
30.11.2004 at 13:53 |
|
pisike99 |
quote: PlyVal64: Hea teema. Nimelt on mingil hetkel vaja sealt maalt ära tuua 5 Dodge WC57 rehvi. Teadagi, millisele uunikule Tegu siis päris suurte rõngastega, mis vast 150 kilo kokku kaaluvad. Kui oleme välja otsinud, siis arutleme edasi. Kuid äkki keegi kondimagnaat paneks siia summa, mille eest ta need rehvid on nõus sealtmaalt ära tooma. Kasvõi umbkaudse suurusjärgu ... Hr.Pappel saaks kalkulli teha.
Mis mõõtmed on ja nagu aru saan, saab neid veeretada?
30.11.2004 at 18:43 |
|
valts |
Arvatavasti nadala parast Miamist 20ne kont tulemas Muugale kus tsipa ruumi on |
30.11.2004 at 21:13 |
|
PlyVal64 |
quote: pisike99: Mis mõõtmed on ja nagu aru saan, saab neid veeretada?
Rehvide mõõt on 9.00-16 ehk päris suured. Loomulikult veerevad, sest mõte on tuua ikka päris uued. Veel saab selliseid originaalmilitaare. Aasta autol ju 1944
Konkreetsest autost pildid mul siin: Dodge WC57.
Sai ennist kaaluga puusse pandud, mitte 150 kilo, vaid 155 lbs ehk u. 70 kg. Number oli õigesti meeles
Kallis kaup, tüki hind üldiselt igalpool 185USD/th ehk siis ligi 2000 krooni rehv.
Rehvid ise sellised: FIRESTONE MILITARY NDT KAs ja kuskohast need osta ja milline makseviis valida, ka selleks tahaks abi. Tõnis vanem mees ja kogemused puuduvad. Või on lihtsaim ette tellida ja siis raha kuidagi teistmoodi üle ookeani sokutada? Nagu aru saada, siis uuniklastel rahaga laiutada pole. Aitame Eesti kõige korralikumalt taastatud USA-raua omanikku? |
30.11.2004 at 22:57 |
|
krss |
Neljarattaline, Kingstonis (New York), E-bay kaudu. Keegi saab ehk aidata?
Selline jutt veel auto kohta, aga ei saa päris täpselt aru, mida see tähendab (kas käib jut dokumentidest vôi reg-numbrist) ja kas selline auto on yldse vöimalik saada Eestis registrisse:
THIS CAR IS CURRENTLY WITHOUT TITLE. WE HAVE SOMEHOW OVER SEVERAL YEARS OF OWNERSHIP LOST THE TITLE AND ARE IN THE MIDST OF FILING FOR A DUPLICATE. CAR WAS PURCHASED AS A DISPLAY ITEM AND HAS BEEN PUT TO THE BACK OF THE BUILDING DUE TO LACK OF TIME FOR RESTORATION |
17.12.2004 at 11:24 |
|
Vanaisa Moderator |
See auto on ilma teh. passita ja väidetavalt omanikud ajavad asja, et duplikaat saada.
Kui sa sellise auto USAst veel välja saad, siis siin ei lase seda keegi maale. Ja siin pabereid kohe kindlasti teha ei saa.
Elik, kui müüjal pole sulle duplikaati ette näidata, siis - run Forrest, run!
17.12.2004 at 11:30 |
|
krss |
Next target... seekord Alabamas, Robertsdales. Kas seal nii löunas kah kellelgi kontakte on? Vaja äraotsustada lähipäevade jooksul. Ja tänud muidugi köigile, kes seni nii nöu kui jöuga on aidanud! |
13.01.2005 at 08:52 |
|