register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Mis autoga tegu  
Poster Message
godzila
Mis autoga tegu
Endal pole õrna aimugi millega tegu. Võibolla pole isegi usa raud aga mootorile on küll suurelt CHEVROLET kirjutatud.

link (11.9Mb) Pildi kvaliteet pole suurem asi aga heli see-eest talutav.

PS. auto on ilus ja mootor veel paremgi.
18.01.2005 at 20:05
vkx

Mis autoga tegu
Datsun Z seeria SBC-ga.

18.01.2005 at 20:28
godzila
Mis autoga tegu
Tänud kiire vastuse eest (23min)
18.01.2005 at 20:31
kalev35

Mis autoga tegu
http://www.zone.ee/pulmaautod/images/P5.jpg
keegi siit?

19.01.2005 at 11:30
Indrek_S

Mis autoga tegu
viimasel pildil on opel senatori USA veli

19.01.2005 at 12:09
tfr

Mis autoga tegu
Kapoti peal oleva märgi kuju (logo minu silmad sealt välja ei näe) tundub vist küll pigem Fordi oma olema?
19.01.2005 at 13:14
vkx

Mis autoga tegu
quote:
Charly: viimasel pildil on opel senatori USA veli
:uhoh Mis jutt see on?! Autoks on Ford LTD. Nimelt umb. 10 aastat tagasi oli minu esimeseks USA-kaks sama sugune isend, ainult sinist värvi, täpsemalt 84a Ford LTD 5.0 V8-ga.

19.01.2005 at 13:26
TTUUL
Mis autoga tegu
See sama
19.01.2005 at 13:29
crossfire
Mis autoga tegu
quote:
kalev35: http://www.zone.ee/pulmaautod/images/P5.jpg
keegi siit?

pulmaautoks see küll ei kõlba.
19.01.2005 at 13:32
blazerK5
Mis autoga tegu
tegu võib ka olla mercury marquis 83-85 aastast mul omal selline vedeleb ainult et universaal

19.01.2005 at 14:14
Jarmo

Mis autoga tegu
Marquis ongi samasugune.
Üks valge, hullem rimakas, oli aastaid tagasi pidevalt Kinomaja juures ühes hoovis. Eelmine aasta veel avaldasin ostusoovi, aga mul jäi see asi ära. Praegu seisab Sauel.
3.8 V6

19.01.2005 at 15:14
LTD
Mis autoga tegu
quote:
vkx:
quote:
:uhoh Mis jutt see on?! Autoks on Ford LTD. Nimelt umb. 10 aastat tagasi oli minu esimeseks USA-kaks sama sugune isend, ainult sinist värvi, täpsemalt 84a Ford LTD 5.0 V8-ga.

Tegemist on ´84 aasta Ford LTD-ga. Mootor 3,8L V6.
Seda sinist ma mäletan, kuid pole juba kaua aega seda liikluses näinud. Paar aastat tagasi nägi ta juba üsna nukker välja. Ka see valge Merqury on teada. Seda autot nägin esimest korda kuskil 90-ndate alguses, aga juba siis nägi ta väga õnnetu välja. Olen kuulnud, et pidi eestis olema veel üks sarnane masin, punane, ja kusagil Tartu kandis. Olen veel näinud vist kahte LTD STW. Aga samuti väsinud olekus.
Kas on kellegil veel infi eestis olevate LTD kohta?
19.01.2005 at 19:16
kalev35

Mis autoga tegu
quote:
Kas on kellegil veel infi eestis olevate LTD kohta?
Raplas tumesinine 5020981
Oli veel Police LTD tumesinine, millele vahetati peale 351C kokkulaskmist 5,0L peale. Ja üks valge LTD laksuga on pulkadeks - mootor kõlbas tarvitada. Esistange ja radikas olid ära viskamiseks. Salong, plekid, uksed, kogu täiega olemas jne.
Männikul (Reliante platsil) püüdsin omanikku veenda loobumast Lincolni märgist orig LTD märgi vastu (mis sellel autol ju käib seal) 1:1 vahetusena...
"Mulle meeldib see märk!" :eek WTF!
Nakkav lollus on tõsine tervishoiu probleem!

19.01.2005 at 20:17 Last edited 19.01.2005 at 20:23 by kalev35
vkx

Mis autoga tegu
quote:
LTD:
quote:
vkx:
quote:

Seda sinist ma mäletan, kuid pole juba kaua aega seda liikluses näinud. Paar aastat tagasi nägi ta juba üsna nukker välja.

Ma ei ole kindel, et sa paar aastat tagasi said näha minu endist LTD-d aga mine tea. Mina ostsin tumesinise 84a 5.0 LTD reg.nr: 20 ZAJ umb. 10 aastat tagasi Trummi tn kandist. Kahjuks selgus üpris ruttu, et sattusin n.n. "sidruni" otsa: varsti algasid ülekuumenemise mured, genekas oli seest paksult mingit tavotti täis topitud, et laager ei laulaks. Pritsungi asemel oli mootorile peale pandud Gaz 53 karpa vaheplaadiga, seepärast oli kapotialune täis igasugu lahtiseid voolikuid, juhtmeid, pistikuid jne., elektrijuhtmestikuga oli samuti tehtud eiteamida. Ka pärast tihendite ja laagrite vahetust ning õige Fordi karpa paigaldust ja paljut muud, sain sõita selle autoga suht vähe, enamus ajast oli see ikka remondis või seisis niisama kui mul sai remondist ja raha loopimisest kõrini. Minu käes oli auto umb. 3 aasta jagu, pärast mida ostis selle minult ära keegi romula omanik vist kuskilt Raplast või Kohilast. Tuli järgi punase Chevy "laibavedajaga", kuna LTD mootor oli kinni kiilunud selleks hetkeks, mis tekitaski minus viimaks täieliku masenduse ja kiire müügi soovi. Tema väitis mulle, et võtab auto juppideks. Ta vist mainis küll, et tal oli teine samasugune LTD kodus. Peale tehnika jamade ei olnud minu masinal küll midagi viga, salong oli OK, lae polster oli küll liimist lahti. Kerel roostet ega mõlke ka ei olnud, värvikattelt hakkas lakk maha kooruma kui mina selle ära müüsin. Kahju kui see nüüd täitsa juppideks võeti. Mõnda aega pärast müüki kuulsin kellegi käest, et see uus omanik leidis mootori kinni kiilumise põhjuseks üles öelnud veepumba. Kuid korralikult tööle ta seda mootorit siiski ei olevat saanud, ikka jäi see ülekuumenemise jama, arvatavasti oli kuskil mingi mõra sees. Äkki siis minu endine on nüüd see Rapla oma, millest kalev35 mainis või sai minu omast selle doonor.

19.01.2005 at 22:55
rrrr

Mis autoga tegu
quote:
LTD:...pärast mida ostis selle minult ära keegi romula omanik vist kuskilt Raplast või Kohilast.
ilmselt Prillimäe Autolammutus
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=12109

ja doonorid
20.01.2005 at 00:09
kalev35

Mis autoga tegu

Raplas paiknev LTD. Pildid AB Haapsalu 2002.

siin veel üks Haapsalust 2003

20.01.2005 at 09:16 Last edited 20.01.2005 at 09:21 by kalev35
camsist

Mis autoga tegu
See viimane sinine on Crown Victoria Pärnust.

20.01.2005 at 09:22
79capri

Mis autoga tegu
quote:
vkx:
Minu käes oli auto umb. 3 aasta jagu, pärast mida ostis selle minult ära keegi romula omanik vist kuskilt Raplast või Kohilast. Tuli järgi punase Chevy "laibavedajaga", kuna LTD mootor oli kinni kiilunud selleks hetkeks, mis tekitaski minus viimaks täieliku masenduse ja kiire müügi soovi. Tema väitis mulle, et võtab auto juppideks. Ta vist mainis küll, et tal oli teine samasugune LTD kodus..

See LTD on tükkideks lõigatud. Romula omanikul oli Crown Vic LTD. Tema käest käisin Chrysleri jagajat ostmas ja nägin sinist LTD keret hoovis.
20.01.2005 at 09:45
kalev35

Mis autoga tegu

sellel pildil Rapla LTD AB 2002

20.01.2005 at 09:48
LTD
Mis autoga tegu
quote:
kalev35: http://www.zone.ee/pulmaautod/images/P5.jpg
quote:

Huvitav oleks teada, kas just sellist
LTD veel eestis liigub, mitte Crown Victoriat.
Oleksin huvitatud kontakti loomisest.
20.01.2005 at 16:05
blazerK5
Mis autoga tegu
mul selline seisab http://www.album.ee/?o=288537066

20.01.2005 at 18:31 Last edited 20.01.2005 at 18:52 by blazerK5
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Mis autoga tegu  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.