register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : värvimine   1 2  
Poster Message
Ram350

värvimine
Oskab keegi soovitada kus autot üle värvida lasta. Kvaliteet ja hind peaks tasakaalus olema. Mingit Rolls-Roys värvitehnikat/kvaliteeti pole kavas (võimalust) saavutada.
29.10.2001 at 11:52
UNKNOWNfromSQUAD
värvimine
minu auto keretöid teostab firma nimega +Partner, teevad hästi, kiiresti ja suht soodsalt, no odav ta nüüd ei ole aga kvaliteet on kah vastav, minul läheb kõik kokku maksma u. 15kilo, IMO on see norm, muidugi saab ka 4000 eegiga aga kas siis üldse on mõtet ette võtta.
29.10.2001 at 15:53
Ragnar
värvimine
kus see firma asetseb? on mõni kontakt?
29.10.2001 at 15:59
Ram350

värvimine
Sama küssa. Kus kandis asub?
Mis suurusjärgu auto sul muidu on unknownfromsquad? Ma mõtlen värvimistööde kohapealt.
30.10.2001 at 09:20
UNKNOWNfromSQUAD
värvimine
projektiks on nn "rullnokk" BMW, auto küll väike aga spoilerid (stanged) annavad värvimisel veel lisa poole autojägu pinda ja töökvaliteet on tasemel. No näitex see, et augud ja muud suuremad viperused ei parandata mitte pahtliga vaid täidetakse tinaga, enne muidugi üritataxe asi pingis võimalikult sirgeks ajada, silm puhkas kui vaatasin mismoodi mehed tööd tegid.
nn plekitöö tehakse Sakus ja värvitööd Tallinnas.
Valisin tükkaega kohta kus autot teha, antud variant tundus parim olevat.
Selle nädalalõpuks on auto käes ja kui hästi läheb siis jõuan ka seenädal kokku panna siis saab asja lähemalt kaeda.
BTW: töö käigust on mul hulgaliselt pilte, viskan pildid streetrace.org üles kui masin valmis, sealt peaks juba suht hea ülevaate saama.
30.10.2001 at 09:37
UNKNOWNfromSQUAD
värvimine
kontaktid siis:
+PARTNER
aadress: üksnurme tee 8 Saku Harjumaa
tel. 6042272
30.10.2001 at 09:40
Ragnar
värvimine
küsimusi veel: kas hind sisaldab käibemaksu(ega see tutvuse hind pole)?
Kas transport on nende poolt(eeltööst värvimisse)?
30.10.2001 at 10:12
UNKNOWNfromSQUAD
värvimine
sisaldab makse ja ka transporti, u 15 k olex olnud tavaline letihind minu auto puhul, mina kauplesin omale ka mingi sümboolse nn. ale.
Minu auto kallal oli muidugi suht kõvasti plekitöid, roostet ja mõlke polnud aga lasin kinni panna kõik märgi ja muud üleliigsed augud/lohud, tinaga mässamine võttis oma aja ja vaeva.

[Edited by UNKNOWNfromSQUAD on 30.10.2001 at 10:23 GMT]
30.10.2001 at 10:20
minimum
värvimine
Tea, kas nad fiiberplastikust kere pisikriimudega kah hakkama saavad (ja värvimisega).
30.10.2001 at 10:46
UNKNOWNfromSQUAD
värvimine
miks mitte, mul osad spoilad samuti klaasplastist.
30.10.2001 at 10:55
Indrek
värvimine
Plastiku värvimise kvaliteet ei tule esile mitte kohe, vaid mõne aja pärast. Kui on halvasti(valeda materjalidega) tehtud, siis hakkab värv kobrutama. Seda pilti võib niimõnegi Tallinnas odavalt värvitud Vette peal kohata, kus värv kobrutab. Nii pahtlid, värvid kui krundid peavad olema kindlasti spetsiaalsed plastiklisandiga, kuna palstikdetalid "mängivad" ja värv nenede peal peab samuti kaasa mängima. Aga ju nad seal Sakus teavad seda, meeldetuletuseks lihtsalt kirjutataud.
30.10.2001 at 12:02
udu

värvimine
ma tean väga hästi ühte kobrutavat corvette'i :(
kuigi oli plastiklisanditega tehtud, seega peab natuke oskama ka.
30.10.2001 at 14:50
UNKNOWNfromSQUAD
värvimine
see firma annab oma tööle ka garantii, seega on mul savi kui mingi viga välja tuleb, parandataxe ära.
30.10.2001 at 15:15
LaSa

Moderator
värvimine
kui pikk see garantii on?
30.10.2001 at 16:10
UNKNOWNfromSQUAD
värvimine
9 kuud vist oli, tegelikult oleneb ilmselt garantiiaja pikkus sellest palju maksad :) vist???
30.10.2001 at 16:12
LaSa

Moderator
värvimine
üheksa kuuda saab lapse kah kätte!
30.10.2001 at 16:13
UNKNOWNfromSQUAD
värvimine
seda ma isegi mõtlen- igati norm ju
30.10.2001 at 16:16
Georg79Fire
värvimine
quote:
UNKNOWNfromSQUAD wrote:
9 kuud vist oli, tegelikult oleneb ilmselt garantiiaja pikkus sellest palju maksad :) vist???

Nii,et kui maksad 30K,siis saad 18 kuud garantiid,45K puhul 27 kuud jne... :evil
01.11.2001 at 16:55
Ram350

värvimine
quote:
UNKNOWNfromSQUAD wrote:
, minul läheb kõik kokku maksma u. 15kilo, IMO on see norm,

Kas sa dm2 hinda ka mäletad ja mitu dm2 sinu bemm on? Mulle ütlesid 13-15 EEK/dm2 Nii et 800dm2 üle 10-12k kuskil. Arvestades seda et mul on eeltöö tehtud on see ikkagi kallis, kuna sinul koos suurte plekitöödega 15K. ????
02.11.2001 at 09:53
Georg79Fire
värvimine
Ise eeltöö ära tegemine suht mõttetu tegevus,kuna ükski normaalne värvifirma ei taha võtta mujal tehtud eeltööga autot töösse.Põhjuseks see,et sellisel juhul tuleb vastutus kogu tehtud töö (k.a ebakompetentne plekitöö ja eeltöö) eest värvifirma kaela!
10-12K 800dm2 eest on täiesti keskmine värvimishind Tallinnas.
02.11.2001 at 16:48
UNKNOWNfromSQUAD
värvimine
Minu auto plekitööd seisnesid ühe mõlgi ja märgiaukude siledaks tegemist, seda ei ole palju. Isetehtud eeltööd nad ei taha tunnistada jah kuna garantii antakse kogut öö peale. Minu arvates on see hea hind mis sulle öeldi, see töö väärib oma hinda.Sain oma auto kätte ja olen ta juba peaaegu kokku kah pannud- asi on ikka sigahea, kusjuures poleerimata veel aga midagi sellist küll ei leidnud mille kallal nokkida. tragunise spoila on made in Latvia seega teda päris sirgeks ei saa, pole ju mõtet pahtliga üle pingutada- võib lahti lüüa. Kõik muu on aga viimasepeal, must eriti läikiv värv peaks küll iga väiksemagi vea välja näitama, mina sealt aga midagi ei leidnud. Muidugi üks parandus tuleb teha, suutsin kruvikaga tagaklaasi ette pannes värvi ära kraapida aga pole hullu.
05.11.2001 at 11:18
Ram350

värvimine
Olen isegi aru juba saanud, et iga mees jäägu oma töö juurde niiöelda ja ei maksa kõike ise teha. Üldiselt loll pea, palju vaeva!!!

Tänan kõiki infi eest.

Ps. I'm an asshole and I'm proude of it!!
05.11.2001 at 12:50
wax

värvimine
quote:
Georg79Fire: Ise eeltöö ära tegemine suht mõttetu tegevus,kuna ükski normaalne värvifirma ei taha võtta mujal tehtud eeltööga autot töösse.Põhjuseks see,et sellisel juhul tuleb vastutus kogu tehtud töö (k.a ebakompetentne plekitöö ja eeltöö) eest värvifirma kaela!

Kergitan selle vana teema üles, kuna mul just selline probleem ongi. Suurem osa keretöid on tehtud, esimene kruntki juba seljas olnud... Vajab muidugi veel tööd enne kui päris värvi selga saaks lasta, kuid mida teha??? Tahaks ikkagi, et auto saaks hea värvi hea värvija käe läbi, kuid... Mis on lahendus?

- Kõik uuesti metallini paljaks kraapida?
- Hakata ise värviga mökerdama? (Mida ma pole kordagi elus teinud.)

Värvijale ei saa ju öelda kah, et garantiid pole vaja. Või saab? Igatahes jama missugune :(

Oskab keegi soovitada, kes selle õnnetukese ära värviks?
25.11.2003 at 17:22 Last edited 25.11.2003 at 17:24 by wax
ull17

värvimine
quote:
wax:
quote:
Georg79Fire: Ise eeltöö ära tegemine suht mõttetu tegevus,kuna ükski normaalne värvifirma ei taha võtta mujal tehtud eeltööga autot töösse.Põhjuseks see,et sellisel juhul tuleb vastutus kogu tehtud töö (k.a ebakompetentne plekitöö ja eeltöö) eest värvifirma kaela!

Kergitan selle vana teema üles, kuna mul just selline probleem ongi. Suurem osa keretöid on tehtud, esimene kruntki juba seljas olnud... Vajab muidugi veel tööd enne kui päris värvi selga saaks lasta, kuid mida teha??? Tahaks ikkagi, et auto saaks hea värvi hea värvija käe läbi, kuid... Mis on lahendus?

- Kõik uuesti metallini paljaks kraapida?
- Hakata ise värviga mökerdama? (Mida ma pole kordagi elus teinud.)

Värvijale ei saa ju öelda kah, et garantiid pole vaja. Või saab? Igatahes jama missugune :(

Oskab keegi soovitada, kes selle õnnetukese ära värviks?

-----------------------------------------------------
Kui juba alustasid, tee ikka lõpuni. Kunagi on ikka esimene kord. Kvaliteet tuleb täpselt nii hea, kui ise teed. Tuisata võid lasta proffil, garantii annad endale ise.
Miks küljeklaasid ära võtmata ja auto porine - need asjad ei käi kokku?
28.11.2003 at 15:37 Last edited 28.11.2003 at 15:39 by ull17
rustang

Moderator
värvimine
Kas pisut külmas garaazis kannatab talvel kahekomponentse värviga mässata? Ntx nullilähedastel temperatuuridel. Kuivab kauem, OK, aga kas kvaliteet kannatab?
28.11.2003 at 16:03
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : värvimine   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.