Poster |
Message |
PlyVal64 |
Kes hakkaks Sheriffiks?
Ebays Dodge Polara, seda siis Blues Brothersi teema jätkuks. Ma küll ei oska aimata, kuhu hind võib minna, kuid tegu on tõeliselt korraliku autoga. Illinois vist on mõne siinse maakleri pärusmaa ka, kui mul on õigesti meelde jäänud. Kuigi tegu pole just unelmate disainiga ja misngi väga erilise mudeliga, siis BB ja roheline Polara on just õige sheriffi masin. |
25.01.2005 at 14:33 |
|
otipoiss |
Kes hakkaks Sheriffiks?
Teie antud link viis hoopis Plymouth Barracuda kuulutusele :O |
25.01.2005 at 14:39 |
|
PlyVal64 |
Kes hakkaks Sheriffiks?
quote: otipoiss: Teie antud link viis hoopis Plymouth Barracuda kuulutusele :O
Egas ikka viinud. Barrade sektsiooni küll, kuhu keski tark mees on osanud ära peita Polara. |
25.01.2005 at 14:52 |
|
altraditional |
Kes hakkaks Sheriffiks?
360 on LA seeria mootor ja seega small block.
(Mitte et väga norida tahaks, samas muudmoodi on seda raske nimetada.) |
25.01.2005 at 15:26 |
|
PlyVal64 |
Kes hakkaks Sheriffiks?
quote: udu56: 360 on LA seeria mootor ja seega small block.
(Mitte et väga norida tahaks, samas muudmoodi on seda raske nimetada.)
Ehh, muidugi, ma ajasin 383'ga segamini. My bad Aga noh, siiski tubli 5,9 liitrit ja võmmimasinatel palju kasutatud mootor. |
25.01.2005 at 16:08 |
|
friik |
Kes hakkaks Sheriffiks?
Siin üks 1974 Dodge Coronet Police Car with factory 440 HP engine, automatic with air.
Ja siit samast saab samase Ford Crown Vicky Police Car i millega vist Elwood selles haledas järjes millel nimeks BB 2000 ringi kimas.
Edit: Kes tahab plate peal BB uncut versiooni siis andke teada, mul peaks see kuskil vedelema. Seal lahedad stseenid sees kus Vennad B-d teisigi autosid peale The Good Ole Boys´i F100 saboteerivad Palace Hotel Ballroomi kontserti algust. Ning alguses Elwood oma töökohast asju pihta paneb. Ning laheda vabandusega esineb. ( nt. Paul Butler .... Elwood's boss (scenes deleted) aga mul olemas )
Ilma subtiitriteta loomulikult... |
25.01.2005 at 16:13 |
Last edited 25.01.2005 at 16:25 by friik
|
kalev35 |
Kes hakkaks Sheriffiks?
Bluesmobile @ http://www.bluesbrotherscentral.com/cars.php
1974 Black/White Mt. Prospect Dodge Monaco Sedan
http://www.bluesmobile.net/
quote: Elwood Blues, played by Dan Aykroyd, mentions the V-8 motor is a 440 CID (cubic inch displacement). During the height of the gas crisis, most cop cars elected the more frugal 360 CID engine, which survives to this day in virtually every full-sized Dodge truck. State patrol cars favored the 440 CID high performance engine.
25.01.2005 at 16:35 |
Last edited 25.01.2005 at 16:52 by kalev35
|