register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Tundub, et ka ameerika autode omanike seas on vargaid!  
Poster Message
rai
Tundub, et ka ameerika autode omanike seas on vargaid!
Vaatasin just liiklussaadet Stop ja seal näitas kuidas mingid kaagid raudtee tõkkepuu varastasid autoks tundus olema Caprice STW või midagi sarnast.
30.01.2005 at 14:30
lundve

seal selline lugu, et jõmmidele vale auto lihtsalt kätte sattund. sellest siin kuskil juba juttu olnud ka
30.01.2005 at 14:37
erik
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=12516

seal vist oli juttu sellest.

Ja miks te arvate, et ameerika päritolu autode omanikud on pühad lehmad, kes pattu ei tee? Tõsi, enamasti ei satu sellised autod Eestis noorte huligaanide kätte, kes lolluste tegemisega silma paistaks või sellist tähelepanu ühiskonnalt vajaks.

Aga arvate, et Edeku Astrolt varastatud veljed ja istmed kuskile masdakuue külge monteeriti?
30.01.2005 at 14:44
ervin
ah ärge nüüd hakake jälle pihta, te kõik olete otseloomulikult siin inglid ja pole elusees kordagi kiirust ületanud, kollasega üle ristmiku sõitnud jne? räägite nagu usa auto oleks mingi püha lehm mille omanikuks saamiseks tuleb sooritada vooruse eksam - unustage ära, ei ole see usakas midagi nii eriline. caprice on usas vanurite sõiduk, samamoodi enamus lincolne ja muid "pärisusaraudasid" millest siin nii jubedalt lugu peetakse.

eelnev jutt ei tähenda seda, et mulle v8 ei meeldiks või midagi ameerika autode vastu oleks, aga mingit missioonitunnet või erilisi käitumismalle nende omanikele vägisi külge pookida on minuarust mõttetu punnitamine.
30.01.2005 at 15:19
Madlobster
nägin edeku bussialt varastatud velgedele väga sarnaseid velgi, andsin sellest teada ka aga tagasiside puudub, et kas oli vale inf.
Kaake leidub igauguste autodega. Hea, et kätte saadi ja mõnd õnnetust ei juhtunud.
30.01.2005 at 15:35
orikas3
Mina olen küll korralik inimene ei joo ei suitseta ei söö ja ei tee ültse midagi. &( :rolleyes
31.01.2005 at 09:28
capriisne vend
Ega see, et tökkepuu autosse topitakse ja telekanalid pasundavad et jube ja vargus, veel ei tähenda et selle ameerika plekklehmaga veel vargad söitsid. Kui asja tagamaid ei teata, tuleks üldse mokalaata vähe koomamal hoida. See oli järjekordselt üks teema kus keegi sai end avalikult targaks teha. Aga kui te teaksite millist vaheldust ja naerulaginat kogu see jama töi Tapa politseisse, oleksite te äkki hoopis teist meelt. nad seal vist on küllaltki tülpinud jopede väljatöstmistest ja pussitamistest. Ja mittenarkouimas eesti naljamehi tervitati röömsalt, arvake teie mis tahate.
Asajaosaline Capriisisöltlane :-))
15.02.2005 at 21:01
hents99

Väga huvitavad naljad.

15.02.2005 at 21:06
Madlobster
Kas naerulaginat oleks kõvasti olnud siis ka kui oleks selle tagajärjel mõni õnnetus juhtunud???
Ja mulle küll naerulaginat ei paku kui ma pean seda sinu vaheldust kallinevate piletitega koguaeg kinni maksma.
Krdi tainapea mõtle enne kui politseinikele ja muudele jopedele naerulaginat pakud.
Naerulagin, my ass!
Vargaks ma sind ei nimeta aga naljad on nac imelikud sul küll. Mis puutub teiste vara tahtliku lõhkumist ei ole küll minuarust kuidagi naljakas. Oma naerulaginat võite ilma lõhkumata ka teha.
Peace
15.02.2005 at 22:23
ROKIPEER

Ei tea mis tagamaad asjal veel peale mõistuse puudumise saab olla? Korra juba mainisin et lapsik tegu ja arvan seda siiani, ja kui politseile ka selline asi korda ei lähe siis kahju
tõesti.
Mina küll rongiga ei tahaks rammu katsuda.
15.02.2005 at 22:29
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Tundub, et ka ameerika autode omanike seas on vargaid!  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.