Poster |
Message |
margus |
laenaks/ostaks tööriista piduritorude otsastamiseks
Jubin millega vasktoru ots koonusesse pressida. Oleks vaja nädalavahetuseks. Kunagi autoturul nägin sellist, kust tänapäeval leida võiks?
Terviseid
Margus
09.02.2005 at 22:00 |
|
Martin460 |
Mul olemas,helista!
5143420
Martin
09.02.2005 at 22:48 |
|
w-cc |
Ma nägin sellist vidinat müügil Peterburi tee maksimarketiga samas hoones olevas tööriistamarketis. Kui mu mälu ei peta, siis hind kuskil paari-kolmesaja ringis oli. Üleüldse tundus see koht suht soodsa hinnaklassiga olema (võrreldes stokkerite ja muude selliste kohtadega). Olen sealt varem paarikümnekrooniseid padruneid ostnud ja siiamaani on need suht karmile kohtlemisele vastu pidanud - seega päris saasta ei pakuta. |
10.02.2005 at 13:46 |
|
Jesper |
quote: w-cc: Üleüldse tundus see koht suht soodsa hinnaklassiga olema (võrreldes stokkerite ja muude selliste kohtadega). Olen sealt varem paarikümnekrooniseid padruneid ostnud ja siiamaani on need suht karmile kohtlemisele vastu pidanud - seega päris saasta ei pakuta.
"Stokkerid ja muud sellised kohad" on professionaalidele - ilmselt on nii mõnigi koht, kus valel hetkel purunenud padrun võib maksma minna mitmekümnekordse odava ja kalli asja hinnavahe. Või siis näiteks maailmameistritiitli.
Harrastaja vaatab enamasti kõigepealt pikalt rahakotti ja vastavalt sellele ostab asju, peale väikese ebamugavuse ei too purunenud tööriist minged suuremaid kahjusid.
10.02.2005 at 14:28 |
Last edited 10.02.2005 at 14:29 by Jesper
|
margus |
Asi olemas (tööriistamarketist).
10.02.2005 at 17:19 |
|