Poster |
Message |
PlyVal64 |
Küsimus teadjamatele(Vanaisale)
EDIT: ajendatuna teemast "Pulmaautot tarvis" ja teades pulmaautode rendihindasid. Sellise Limo kannatab rikkamal rahval endale pulmaautoks osta
Eks see kevaderutus, mis eelmises teemas sai kirjeldatud, on püsivalt üleval.
Aga ma olen nüüd hakanud vaatama, et millest kuradist need hinnad sealmaal lõpuks sõltuvad? Iseenesest sarnased autod, aga hinnad on totaalselt erinevad. Eriti puudutab see Caddysid. Ülikõvade autode hinnad kõiguvad 1500-9500 USD ja selle eest saab ikka megaautosid. Samas püütakse romusid mõnikord kaks korda kallimalt müüa. Täpselt sama Barracudadega.
This cadillac is an ALL ORIGINAL Cadillac except ties, wires, plugs & battery! The car does run, but it runs weak. Müüdi maha buy it now hinnaga 6000 USD
1958 Cadillac Series 62 2-Door
1949 Cadillac Series 61 Very Original Nice Car. This was my father's grandmother's car, she drove it from new and when she stopped driving she gave it to my dad. He kept it in his basemnet for 10 years or so and then gave it to me. I have redone the brakes, sealed the valve covers, done a tune up and rebuilt the carburetor. The battery is new and the tires have probably 50 miles on them.. This is a good driving car and it really gets attention Müüdi maha 6000 USD
Veel soola haavadele
4150 USD(54000 eek!!!) müüdi 1962 Cadillac 75 Fleetwood Limousine. Originally Dove Gray, divider window, runs well, good tires, windows work, etc.
ja 9100 USD nice 1937 Cadillac series 65 sedan with the long wheelbase. This is a super solid , straight car . Minor work will make it an everyday driver.
|
02.02.2005 at 13:07 |
Last edited 02.02.2005 at 13:17 by PlyVal64
|
Vanaisa Moderator |
Vaata, mina olen aru saanud nii, et hinnad sõltuvad seal
1. suuresti piirkonnast/osariigist, kus asi müüa - vaesemast osariigist saad asja soodsamalt, kui nt. päikselisest Texasest;
2. suur riik, ühist hinnajoont pole ilmselt võimalik leida - ei viitsi need kohalikud taadid oma müüdavat asja teiste sarnaste kuulutustega võrrelda.
3. see on ehk minu loll arusaam, aga juba tükk aega jänkid virisevad kirve bensiinihinna üle - ehk sealtki mingi mõju.
4. üha rohkem on seltskonda, kes parema meelega ostavad uue auto ja sellega sõidavad, kui et hobiks vana masina kuuri alla veavad - olgu siis põhjuseks kas vana keremalli mittemeeldimine või mugavuste puudumine ehk hoopis midagi kolmandat veel....
Ma muidugi järeldusi teinud ainult oma kasinate kogemuste najal - tõsised autotoojad ehk oskavad asja paremini selgitada
Edit: autod, mis sa välja toonud oled on igal juhul isased - kahju kohe hakkab, et raharulli nii vähe on....
02.02.2005 at 13:24 |
Last edited 02.02.2005 at 13:28 by Vanaisa (Moderator)
|
kalev35 |
Vanaisa jutule lisaks:
asi võib ka selles olla, et mõnel kollektsionääril just selle aastakäigu selline mudel puudu ja ongi nõus maksma mis tahes, et aga omale saaks!
quote: On June 11, 1994, Robert E. Petersen and his wife, Margie, fulfilled a longtime dream when they became founding benefactors to start the Petersen Automotive Museum, donating $5 million to the Los Angeles County Natural History Museum.
@ http://www.petersen.org/default.cfm?docid=201
Yahoo search
02.02.2005 at 14:15 |
|
kalev35 |
Hollywood Gallery
1966 IMPERIAL "Black Beauty"
Collection of the Petersen Automotive Museum
1971 DE TOMASO Pantera Formerly owned by Elvis Presley
Collection of Margie and Robert E. Petersen
1938 Delahaye Collection of Margie and Robert E. Petersen quote: Purchase new by a Mr. Fould of Oran, Algeria, this car was discovered in 1992 under an olive tree in the Algerian mountains.
02.02.2005 at 14:22 |
Last edited 02.02.2005 at 14:29 by kalev35
|
kalev35 |
www.ebay.co.uk leidis sellise Lincoln'i
Lincoln'i väikese mudeli eest küsitakse 1/3 Caddy raha - mis siin imestada -
02.02.2005 at 19:13 |
|
Vanaisa Moderator |
PlyVal, sulle siia paar kenat projekti, mille hind ei tapa:
1948 DeVille Series
1953 DeVille
1956 DeVille
1964 DeVille
13.03.2005 at 12:13 |
Last edited 13.03.2005 at 12:14 by Vanaisa (Moderator)
|
Heigo |
pole spetsialist aga see isend tundus kah suht huvitav...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=43906&item=4534493750&rd=1
Küsin veel targematelt, et paljudel cabriodel oli üldse elektriline katus 60'te paiku?
edit: nupudega käigukast on mulle kyll midagi uut...
14.03.2005 at 11:47 |
Last edited 14.03.2005 at 11:53 by Heigo
|
Nitroracer |
See 64. a DeVille (buy now 1500 usd), et mis oleks tema estimated lõpp-hind, kui auto eestis kohal, maksud makstud jne? Lihtsalt huvipärast küsin... |
14.03.2005 at 12:33 |
|
kalev35 |
quote: Heigo: pole spetsialist aga see isend tundus kah suht huvitav...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=43906&item=4534493750&rd=1
Küsin veel targematelt, et paljudel cabriodel oli üldse elektriline katus 60'te paiku?
edit: nupudega käigukast on mulle kyll midagi uut...
TIMELINE - CARS et CONSILIA 1957 Ford's retractable hardtop debuts.
1957 Ford Fairlane 500 Sunliner oli esimene.
ja rahvas ostis...
1959 Lincoln Mark IV Continental tegi asja eriti lihtsaks... kuskil oli videojupp ka, aga ei leia...
1958-1967 Ford and Lincoln "Disappearing Top" chart
Heigo: ... nupudega käigukast on mulle kyll midagi uut...
-> "Here is a control so automatic ..." (1957 Mercury Turnpike Cruiser)
14.03.2005 at 19:44 |
Last edited 14.03.2005 at 20:42 by kalev35
|
|