Poster |
Message |
partel |
ylovoitka ja Astro SS
Tahan lihtsalt öelda, et foorumiliikmed ylovoitka ja Astro SS ei ole mingid nihujamehed, ega muidu jobud, vaid õiged mehed...
Lihtsalt üks stiilinäide:
Selle tagajärjel läks auto põlema...
Aga see vast ei häirinud, kuigi ma ise seda sündmust ei näinud, kuna olin Erkki Engineering tehnikabussis roolis, Newton küüdis.
Pluss mustmiljon positiivset asja...
19.03.2005 at 18:51 |
|
Asjahuviline |
ylovoitka ja Astro SS
Olen vist rumal, aga ei taba pointi ? |
19.03.2005 at 19:10 |
|
Astro SS |
ylovoitka ja Astro SS
Pärnus RocRace'il oleks pea-aegu sama asi juhtunud ,õigemini öösel teel Pänusse- on mida meenutada , teravaid elamusi kuhjaga
Ka siis viskas käimakast esimese semmeri minema aga õnneks põlema ei läinud.
Kusjuures see käima on remonditud ühe tuntud tegelase poolt
19.03.2005 at 19:24 |
|
ROKIPEER |
ylovoitka ja Astro SS
Panen peateemast mööda aga tekkis pisike küsimus ka automaatkasti kohta, nimelt kui oma massinal kasti maha tõstsin ja korra kast viltu vajus, siis jooksis eest lohinal kogu õli mööda garage põrandat laiali Kuna ma pole kastidega enne kokku puutund siis ei oska asjast midagi arvata, kas torque converter võib vabalt välja libiseda?
Harige siis veits lollikest
Tänud. |
19.03.2005 at 20:27 |
|
Fire |
ylovoitka ja Astro SS
Oi, oi kus sai tulekustutitega jookstud...
Edit: õigemini neid otsitud
Town Car ´97 |
19.03.2005 at 20:30 |
Last edited 19.03.2005 at 20:31 by Fire
|
partel |
ylovoitka ja Astro SS
Speedest 2000.a. Haapsalus:
Lauril Camarol juhtus mootoriga väike äpardus, nii et Roland pidi tulekustutiga jooksma...
Aga avalik info ei liikunud vist kuigi hästi.
Igatahes Kaido ütles, et rahvas rääkis esialgu, et Kuriksi Camaro põles maani maha...
Mis õnneks muidugi tõele ei vastanud...
19.03.2005 at 21:22 |
|
kefka |
ylovoitka ja Astro SS
quote: ROKIBEER: Panen peateemast mööda aga tekkis pisike küsimus ka automaatkasti kohta, nimelt kui oma massinal kasti maha tõstsin ja korra kast viltu vajus, siis jooksis eest lohinal kogu õli mööda garage põrandat laiali Kuna ma pole kastidega enne kokku puutund siis ei oska asjast midagi arvata, kas torque converter võib vabalt välja libiseda?
Harige siis veits lollikest
Tänud.
turbiin(converter)tuleb otsast ära nagu lupsti,endal alati hirm et kukub äravõtmisel pähe. tagasi pannes veendu et turbiin oleks põhjas, kasti õlipumba hambas(hammastes)
19.03.2005 at 22:46 |
|
ylovoitka |
ylovoitka ja Astro SS
Inimese närvisüsteem on ehitatud selliselt, et negatiivsed asjad muutuvad ajapikku häguseks ja neid meenutades ei kaasne sellega erilisi halbu emotsioone.
Konkreetne juhtum on ainukene, mida meenutades kõik mu ihukarvad püsti tõusevad.
See sündmus võttis mult täielikult tahte selle autoga edasi tegeleda. Esialgu arvasin, et paari nädalaga läheb üle... Kahjuks mitte. Siiamaani olen ma suutnud vaid paar korda auto juures käia, aga käsi ei tõuse midagi liigutama. Kuigi kahjustused piirnesid ainult mõne põlenud juhtmega ja kahe katikise näidikuga, mis said salongis jalaga tuld pekstes kolakat.
Kogu jama poleks olnud, kui mu tulekustuti (2001 a. Peugeoti standardvarustusest) oleks töödanud. Splinti välja tõmmates eemaldus ainult selle küljes olev rõngas
Praegu sõidan kõikide oma autodega koos 2L kontrollitud pulberkustutiga.
Lisan siia täieliku seeria sellest sündmusest:
Piltide eest tänud- Erkineeger |
20.03.2005 at 22:06 |
|
Dablju |
ylovoitka ja Astro SS
You! Kui ma õieti mäletan, siis isegi väike muuvi olla asjast olemas. Hirmsasti tahaks näha, aga igakord on meelest läinud küsida. |
20.03.2005 at 22:13 |
|
ylovoitka |
ylovoitka ja Astro SS
quote: Dablju: You! Kui ma õieti mäletan, siis isegi väike muuvi olla asjast olemas. Hirmsasti tahaks näha, aga igakord on meelest läinud küsida.
Video on olemas VHS'il üritan ta arvutikõlbulikuks teha! |
20.03.2005 at 22:36 |
|
partel |
ylovoitka ja Astro SS
quote: ylovoitka: Inimese närvisüsteem on ehitatud selliselt, et negatiivsed asjad muutuvad ajapikku häguseks ja neid meenutades ei kaasne sellega erilisi halbu emotsioone.
Konkreetne juhtum on ainukene, mida meenutades kõik mu ihukarvad püsti tõusevad.
See sündmus võttis mult täielikult tahte selle autoga edasi tegeleda. Esialgu arvasin, et paari nädalaga läheb üle... Kahjuks mitte. Siiamaani olen ma suutnud vaid paar korda auto juures käia, aga käsi ei tõuse midagi liigutama. Kuigi kahjustused piirnesid ainult mõne põlenud juhtmega ja kahe katikise näidikuga, mis said salongis jalaga tuld pekstes kolakat.
Palun ära nüüd püssi päris põõsasse ka viska...
Näiteks nitro Funny Car'is istub juht 7000 hj pommi sees, mis võib iga hetk õhku lennata ja aeg-ajalt ka seda teeb.
Kütuseks on ju faking lõhkeaine...
Aga juhil eriti midagi ei juhtu tänu tulekindlale ülikonnale ja Safety Safari (raja turvameeskonna) kiirele tegutsemisele.
Lihtsalt saab korraliku lööklainega pihta.
Ja järgmisel võistlusel on mingil põhjusel uuesti roolis..
21.03.2005 at 10:05 |
|
ROKIPEER |
ylovoitka ja Astro SS
quote: ylovoitka: quote: Dablju: You! Kui ma õieti mäletan, siis isegi väike muuvi olla asjast olemas. Hirmsasti tahaks näha, aga igakord on meelest läinud küsida.
Video on olemas VHS'il üritan ta arvutikõlbulikuks teha!
Ootan põnevusega |
27.03.2005 at 12:45 |
|
biturbo |
ylovoitka ja Astro SS
mis selle suure paugu põhjustas? :O |
28.03.2005 at 17:49 |
|
ROKIPEER |
ylovoitka ja Astro SS
quote: biturbo: mis selle suure paugu põhjustas? :O
Käimakoti õli |
28.03.2005 at 18:04 |
|
ylovoitka |
ylovoitka ja Astro SS
Kes suudaks video VHS-ilt arvutisse sikutada ja selle plaadile keevitada? Ma ei suuda leida video in sisendiga arvutit oma lähikonnast. |
28.03.2005 at 20:53 |
|
matukas |
ylovoitka ja Astro SS
quote: ylovoitka: Kes suudaks video VHS-ilt arvutisse sikutada ja selle plaadile keevitada? Ma ei suuda leida video in sisendiga arvutit oma lähikonnast.
Kui Sul on AGP pesaga PC, võin aidata kaardi olemasoluga, kus VIVO olemas (Nvidia GF2Ti-VT Pro 64 MB). Kui huvi, siis privasse.
29.03.2005 at 13:45 |
|
Vanapagan |
ylovoitka ja Astro SS
Võin VHS-ilt DVD-le võtta . |
29.03.2005 at 20:51 |
|
tryku |
ylovoitka ja Astro SS
quote: ylovoitka: I
Mul endal sarnased kogemused (mitte küll sellisel kujul) kuid siis ei jäänud muud üle kui sundida ennast sõitma ja siis mida rohkem tegelesin seda kiiremini läks asi üle
|
29.03.2005 at 21:19 |
|
ROKIPEER |
ylovoitka ja Astro SS
Siitpoolt ka ikke lootus et Ylo su optimism taastuks, Olen ka partel-iga sama meelt - nihujamehed on teisest puust. Anna ikka tuld
|
30.03.2005 at 01:46 |
Last edited 30.03.2005 at 01:47 by ROKIPEER
|
ylovoitka |
ylovoitka ja Astro SS
Ega ma püssi põõsasse viska
Kui siin eelmisel nädalal ere kevadpäike asfaltilt vedela olluse ära oli eletanud, tuli meeletu tahtmine pooleämbrise mootoriga ringi paarutada.
Aga eks mul ole ka samasugune tahtmine auto täitsa ribadeks kiskuda, nagu Vanaisal teoksil on. Peab mõtlema, kas hakkan selleks suveks teda poolpiduselt käitama..
Eks näis!
Aga thanks toetuse eest, iga selline innustus paneb vere kiiremini käima ja tahaks kohe garaazi joosta.. |
30.03.2005 at 07:25 |
|
partel |
ylovoitka ja Astro SS
Erkki ka kurtis, et just burnouti ajal, s.t. teisel käigul täisrõhul ja osagaasil tõuseb kastiõli temp'i osuti peaaegu nagu tahhomeeter...
Gaas põhjas veerandmiili lajatus on seevastu suht väikse mõjuga...
05.04.2005 at 10:17 |
|