register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Chrysler Stratus 2,0/2,5 head, vead?  
Poster Message
Ras
Chrysler Stratus 2,0/2,5 head, vead?
küsiks siis kas tasub osta sellist masinat igapäeva liikuriks. Aasta arvud neil siis 95-97 mida vaadanud olen. tahaks automaat kasti, kuna endal nende väikeste usakatega kogemused puuduvad siis palukski abi nendelt kes neid autosid on omanud. Mida peaks eriti vaatama ostmisel, on seal mingeid erilisi juppe mis on kallid ja kipuvad purunema.
Kuida mootorid vastu peavad ja käigukastid. Oodatud on igasugune info

ettetänades

Ras
18.08.2004 at 15:02
rai
Sa võid mulle helistada(number on profiilis) või minu töökohast läbi tulla ma võin sulle rääkida kui sul soovi on.

Rainer
18.08.2004 at 21:17
ervin
sõitsin '99 usas pool aastat '97 stratusega, 2.0l, manuaalkastiga.

http://www.auto.ee/cgi-bin/autotest/indeks.pl?record=dodge-stratus-97-01
18.08.2004 at 21:54
Tarmor
Esituled on kehvavõitu, kindlasti lase veermik enne ostu hoolikalt kontrollida, žarniire saab ainult koos õõtshoobadega (~5k), rattalaagrid on koos rummuga ja ka maksavad $$$.

edit: ~1,5a vana inf, vabandan eksitamise pärast kui vahepeal midagi soodsamaks on muutunud.

25.08.2004 at 21:19
barclay
quote:
Tarmor: ~1,5a vana inf, vabandan eksitamise pärast kui vahepeal midagi soodsamaks on muutunud.

Aga oskab järsku keegi tänapäevasemat infot tuua?
26.09.2004 at 23:28
porge
on selline masin tuttaval ning eriti vastupidavusega ei kiitle -kuidagi suht õnnetu variant on talle sattunud, sillosa on tõesti vist kallite juppide pärast paljudel müügis olevatel isenditel logisev
28.09.2004 at 14:55
joker
http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri.php?a=0&b=stratus&c=0&d=1&f=1995&x=&g=&h=&i=&j=0&l=1&m=0&p=-1&q=0&r=0&s=50&t=1&OT=2&otsi.x=45&otsi.y=8

Kuna olen manuaali fänn ... mis teha. Aga oskab keegi öelda või on kokku puutunud mõnega antud isenditest? Tahaks osta, aga ei tahaks samas avastada, et auto koosneb pahtlist ja rikkega mootorist vms. Tänud ette.
Loomulikult teeb testid ja asjad, aga kui enne on teada , et õnnetu isend , siis hoiab aega ja raha lihtsalt kokku.
26.03.2005 at 00:14
Marx

Ise otsisin oktoobris sarnast. BRC oma on näiteks jube risu, ei tasu vaatamagi minna. Ja ülejäänutel pole enamustel püsikiiruse hoidjat ja osadel on väntadega aknad :) Kui ostad originaalkasettikaga isendis siis arvesta makivahetus/cd boxi kulu juurde kui muusikahuviline oled. Ei pidanud vist kõige lihtsam toiming olema. Sillad ja veermik tuleb ka muidugi üle vaadata. Muidu mõnus ja ilus auto.
28.03.2005 at 11:40 Last edited 28.03.2005 at 11:44 by Marx
marine
Ise endal uuem 99 aasta oma 2,0, selle üle küll kurta ei saa, liigub ja ei häda midagi ,vanemate kohta küll midagi ei oska öelda. Mõningad jupid on suht kulukad(veermiku omad).
29.03.2005 at 09:50
joker
Jup. Käisin kah seda BRC oma täna vaatamas. Hinna ja kvaliteedi suhe on allpool igasugust arvestust.
Kontrolli läheb auto nagunii enne ostmist. Aga jäi mõni silma kah muidu@Marx? Juhul muidugi kui käisid lähemalt mõnda kaemas.
Olen jah uurinud juppide hindasid. Lohutuseks võib öelda, et japsidele jääb jälle kõvasti alla.
Ja marine, kui Sul nii tore auto äkki müüd maha hea võileivahinnaga?
Ja oskab keegi veel kosta manuaalsete isendite kohta?!
29.03.2005 at 17:32
marine
to joker: Kusjuures kavatsengi müüa seda oma stratust,kuid kahjuks jah hind on ikka natsa suurem kui neil vanematel.Tartus oli ka mingi hetk päris mitu vanemat autot saadaval,kuid hetkel ei oska öelda,kas need veel alles.Hetkel üks manuaal müügis Lätis,suht kobedam kui see Brc oma.Kuid Tartus ka palju müügil.Ise rohkem automaadi fänn seega manuaali koha pealt ei tea öelda.
29.03.2005 at 22:15
joker
To mariane. Paljuga siis?! Nagu aru saan on sul 2.0 manuaal?
30.03.2005 at 13:59
tqhq.ee foorum : Autod : Chrysler Stratus 2,0/2,5 head, vead?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.