register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : 4th gen f-body ja dragrace  
Poster Message
jaak

4th gen f-body ja dragrace
Märkasin suht palju neljanda generatsiooni f-keresid Haapsalu parklas. Kas mõni nende omanikest on mõelnud ka mõnest võistlusest osa võtta oma autoga? Endal kange tahtmine olemas, aga vaatasin et uurin natuke kas on lootusi omasuguseid rohkem rajale saada?

Loodan et liiga tümitama ei hakata stiilis, et "kao minema oma stock juustuga võistlustelt"...
09.05.2005 at 23:36
erik
quote:
jaak: Märkasin suht palju neljanda generatsiooni f-keresid Haapsalu parklas. Kas mõni nende omanikest on mõelnud ka mõnest võistlusest osa võtta oma autoga? Endal kange tahtmine olemas, aga vaatasin et uurin natuke kas on lootusi omasuguseid rohkem rajale saada?

Loodan et liiga tümitama ei hakata stiilis, et "kao minema oma stock juustuga võistlustelt"...
Mõtteid on igasuguseid olnud, a professionaalide mängumaale ma isiklikult trügima ei kipu. Ükskord sai ulmelibeda rajaga Ülenurme öö-reissist osa võetud (bracket), 14,smt oli parim, paar korda haapsalus testimas ka käinud.

peep ka sõitis siis, mulle tundub, kui asi rohkem asjaarmastajate tasemel oli.

Ma ise soovitaks bracketi poole küll vaadata (esialgu). Jääb vaid loota, et sulle see pisik külge hakkab nagu fokele :)
09.05.2005 at 23:48
jaak

Aga et mis ma siis nüüd tegema peaks?
Kas regama ennast B klassi või bracketit sõitma?
Ülejäänud võistlustest tahaks võimaluse korral kindlasti osa võtta.
10.05.2005 at 00:14 Last edited 10.05.2005 at 00:15 by jaak
Ets
Kui tahad EM-i peale sõita siis pead ka litsentsi muretsema. Kolm etappi on veel jäänud, nii et võimalused on olemas!
Aga EM etappidel on ka bracket olemas, kui tahad teada oma võimeid, showd teha ja adrenaliini. Seal saad ilma litsentsita sõita.
Btw. ka mitteametlikel võistlustel on olemas klassijaotus ja võidu saab sõita vastavalt korraldaja tingimustele.
Oled teretulnud!
10.05.2005 at 07:06
jaak

Tundub, et see aasta oleks bracketis ehk mõistlik olla. Vaadata, mida teeb tehnika ja üldse mõned kogemused saada iseendale ja ka selleks, et mida vaja upgradeda siis auto juures.

Aga kas siis bracketis sõit on sedasi, et ühtegi litsentsi vaja pole, lähen lihtsalt kohale, tasun osavõtumaksu ja hakkan kihutama? Teeks asjad endale selgeks, et midagi tegemata ei ununeks enne võistlust.
10.05.2005 at 08:22
Peeter82

Minul on see aasta plaanis vähemalt ühest võistlusest osa võtta ja mingi aeg kirja saada. Mitte küll EMV etapist, aga näiteks ABCS dragist. Võiks ju ühendust pidada ja kogemusi jagada, algajad nagu me oleme.

10.05.2005 at 12:02
peep

Moderator
Kunagi piisas minu autost, et absoluutarvestuses kiireim olla aga nüüd on aeg edasi läinud.:)

Sõita ikka võib ja alguses vahet pole, mis auto - saad kogemusi ja fun on ka igatahes. ja kõige aeglasem sa vaevalt oled.

Tõsisema aretamise jaoks meie klasside puhul (sisuliselt vabaklassid, ilma piiranguteta) on mõni vanem auto parem lahendus. Lihtsalt tuleb odavam ehitada ja siin pole sissepritsemootori know-how'd ka. Aga suure tõenäosusega sa ei kavatse nii tõsiselt panustada...
10.05.2005 at 14:20
F.I.R.E
enda omaga kavatsen selle suve jooksul paris bracketis osaleda küll... sa enda oma juba mudinud, kui järele jõuan pakun konkurentsi... :)
11.05.2005 at 01:04
tqhq.ee foorum : Vaba teema : 4th gen f-body ja dragrace  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.