Poster |
Message |
capricorn |
Kelle autod, ja mis auto???
Ei teadnud kuhu teemat teha, ei tahtnud nagu ürituste alla ka teha, seega tegin siia.
Mõned autod mis silma jäid ja huvi pakkusid.
Minu lemmik oli sinine , küsiks et mis autoga on tegemist, kuna olin pildistamisega nii hõivatud siis nagu ei lugenud neid info tahvleid kahjuks, värv on igatahes viimasepeal hea. Speedestil oli midagi taolist, Boattail(Buick riviera vist?)
Ja siis tahtsin vaid õnne soovida nendele kahe auto omanikule, ja küsida et kas ned omanikud on siis ka selle foorumi rahva seas ja mis autodega on täpsemalt tegemist, ni palju tean, et cadid ja vist deVilled
1
2
14.05.2005 at 18:13 |
|
41Degree |
nende caddyde kohta ei oska midagi öelda, aga see sinine kaunitar peaks küll olema Buick Riviera, pildi järgi pakuks ka aastaks '72 äkki...
edit: esimese hooga sai näpuvea tõttu '42 pandud... |
14.05.2005 at 18:31 |
|
olevtoom |
quote: capricorn:
foorumi rahva seas ja mis autodega on täpsemalt tegemist, ni palju tean, et cadid ja vist deVilled
1
2
Teise pildi vasakust servast piilub veel 1960. aasta Cadillac
|
14.05.2005 at 21:16 |
|
Jarmo |
Riviera ikka jah. Ühes vanemas V8Mag'is oli veel artikkel sellest autost ning eraldi artikkel tema värvilahendusest. Kui mälu ei peta, siis selle auto kallal nägi herr Mannermaa kunagi vaeva. Kuigi see värvivärk praeguseks hetkeks ei ole enam sama. Lahedas Pimp võtmes olid auto omanik (vist) ja üks tsikk veel piltidele sätitud.
14.05.2005 at 22:43 |
|
rutua |
See roheline cady on pärit tartust ! |
14.05.2005 at 23:32 |
|
LaSa Moderator |
quote: rutua: See roheline cady on pärit tartust !
vist isegi mõlemad rohelised, mis?
|
14.05.2005 at 23:45 |
|
Indrek_S |
Pruun on Märteni oma, kui ma ei eksi.
Vaatasin, et Märten oli vist 4-5 autot välja pannud
16.05.2005 at 08:48 |
|
|