register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Foke vajab abi...  
Poster Message
foke

Foke vajab abi...
Veidike rumal teemapüstitus, aga alati tasub kõigepealt enda ümber vaadata, kui pea ees tormama hakata. Siit foorumist sai mu USA-autode alane huvi alguse ja sedapuhku on ehk mõistlik ka siitsamast väikest abi küsida.

Kuna Tqhq-foorumis on erinevate valdkondade ja erinevate firmade/organisatsioonide esindajaid, kellest nii mõnigi ehk ise otsuseid langetab ja paljud teist vajalikke, kuid siin mittekäivaid, kodanikke tunnaved, palun teilt abi.

Olen autoehitamisega jõudnud faasi, kus omadest vahenditest ilmselt seda autot rajale tagasi (vähemalt sel hooajal) enam ei too. Samas on autol veel vabalthingava SBC-ga üksjagu ressurssi kasutamata. Omalt poolt olen mõningad koostöö võimalused läbi mõelnud ja üht-teist ka paberile paigutanud. Kui kellelgi on huvi, võimalusi või ideid, ootan infot meilile foke@hot.ee.

Fred
12.05.2005 at 22:09
foke

Foke vajab abi...
Tänan kõiki, kes võtsid vaevaks pead murda ja ideid pakkuda.

Hetkel olen veel maa ja taeva vahel, otsuseid langetanud pole. Nüüdseks on olemas ka enam-vähem vajaminevate detailide list. Selle listi esimene sõna on PLOKK, järgmine KAANED...
Tähendab see siis seda, et neid enam kasutada ei saa. Piltidelt näha plokikaas, samasugune soon on ka plokis.

Ees ootav töö oleks sisuliselt uue mootori ehitus, osaliselt saab vana kola ringi lappida, osaliselt tasuks siis ka juba lisahobustele mõelda (vända tasakaalustus, nukkvõll, rullid, jahutus, vee-bensiini-õlipumbad jne). Lisajõud tingib ka kere ringiehituse alla 12-sek autoks, vastavalt kehtivatele tehnonõuetele.
Ligikaudne eelarve on 80-100 k.

PS! Ootan jätkuvalt finantsmõtteid ja -ideid meilile foke@hot.ee
25.05.2005 at 10:21
Maik

Foke vajab abi...
Millest selline soon tekkinud on ?

25.05.2005 at 13:53
ROKIPEER

Foke vajab abi...
2 poldi plokist sa vist huvitatud pole?
25.05.2005 at 13:56
mr. RocknRoll

Foke vajab abi...
quote:
Inferno: Millest selline soon tekkinud on ?
Peaks sama efekt olema, mis mõrase klapiga-gaaside uuristatud

25.05.2005 at 15:04
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Foke vajab abi...  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.