Poster |
Message |
Pedaal |
Miks Taurus on odav
Tekkis auto mõte vaatan rubriiki turg ja loen raha.
Nüüd küsimus miks Taurus on odav kas polegi auto?
Vaatan just neid 91, 92 aasta masinaid ja hind jääb alla 20 k EEK.
Siit ka teine küsimus kas üldse on autot mis kannataks sõita hinnaga alla 20 k EEK?
Kuskil kuu aja pärast oleks nagu mõttes üks kulgur soetada millega punktist A saab ka punkti B kohale koos perega (lapsevanker kah). Hetkel on istme alla Omega B Caravan 2,5TD ja rahul sellega kuid ei ole omanik ning eemaldatakse minu käest.
Omegast alates on meeldima hakanud just suuremad tagaveolised masinad, (tean et taurus ei lükka tagant).
Mida võiks veel vaadata.
Kütuse aktsiisi tõusu eel olles ei mõtle mootorist üle 3,0
Mida tuleks jälgida taurusel mis siis 13-14 a vana.
Kuidas on varuosade saadavusega mis on hinnaklass |
27.05.2005 at 13:26 |
Last edited 28.05.2005 at 19:21 by Pedaal
|
Olds |
Miks Taurus on odav
91...92 aasta Tauruste turuhind miskipärast ongi suurusjärgus 13-18k. Ise ostsin hiljuti endale 92 aasta Tauruse igapäeva autoks ja momendil erilist nurinat auto osas ei ole
27.05.2005 at 13:37 |
|
Indrek_S |
Miks Taurus on odav
Rahvalegendid IGAL JUHUL purunevast käigukastist viivad ostuhuvi kaduvväikeseks...
Käigukastide kollapse on toimunud, kuid kindlasti mitte rohkem, kui ntx e34 BMW-l või scorpiol vms rahvaautol
30.05.2005 at 08:46 |
|
Pedaal |
Miks Taurus on odav
Just Charly olen ka sinu autot vaadanud aga mulle pakub rohkem huvi auto millel 5-es uks seal taga pool.
Titevanker ja reisikotid saavad lihtsamini paigutatud. |
30.05.2005 at 08:57 |
|
Indrek_S |
Miks Taurus on odav
auto 24 oli miskine sinakasrohekas müügis. 20 000 vist küsiti.
Piltidelt paistis enam-vähem
30.05.2005 at 08:59 |
|
Dablju |
Miks Taurus on odav
Tervist! Toksi otsingusse Taurus ja päris palju teemasid tuleb välja. Loe ajaviiteks läbi, sealt võib üht teist huvitavat teada saada. Käigukasti kollapse toimub muidugi ka teiste masinatega, aga kui sa tahad seda (tauruse kasti nimelt) parandada, ei taha enamik sellest midagi kuulda. Lisaks selline omapära, et kasti kätte saamiseks peab eemaldama mootori. Aga muidu on igati vahva aparaat, mugav ja vaikne. Juppe on saada nii uusi kui vanu, sellega ei tohiks väga probleeme tekkida. 20000 eeguse autoga on nii, et võid saada 10kiloga kabedama kui 20kiloga, see on jube suhteline ja sõltub konkreetsest masinast. |
30.05.2005 at 11:08 |
|
armasjumal |
Miks Taurus on odav
kas keegi oskab ütelda, mis tüüpi k-kast on 3,0 89 taurusel |
15.06.2005 at 09:30 |
|
California |
Miks Taurus on odav
89 peaks mälu järgi veel AXOD olema. |
15.06.2005 at 09:38 |
|
armasjumal |
Miks Taurus on odav
sain ise vist teada juba (AXOD |
15.06.2005 at 10:46 |
|
sirr |
Miks Taurus on odav
quote: Pedaal: Hetkel on istme alla Omega B Caravan 2,5TD ja rahul sellega kuid ei ole omanik ning eemaldatakse minu käest.
Omegast alates on meeldima hakanud just suuremad tagaveolised masinad
No kui Sa sellega rahul olekd, on mul sulle pakkuda 98 aasta 2,5TDI omega caravan koos kõikide vidinatega. Anna märku, kui huvi on.
Ja et mind kõvasti ei löödaks, siis ausõna, omegast saadud raha läheb seemneks boattaili ostmisel
|
15.06.2005 at 12:16 |
|
Pedaal |
Miks Taurus on odav
Tänan pakkumast aga ma arvan et selle kõigi kellade ja viledega omega eest tahad sa saada raha rohkem kui mul on, miks ma siin muidu uurin tauruse kohta tausta |
15.06.2005 at 20:31 |
|
vvt |
Miks Taurus on odav
quote: Charly: Rahvalegendid IGAL JUHUL purunevast käigukastist viivad ostuhuvi kaduvväikeseks...
Käigukastide kollapse on toimunud, kuid kindlasti mitte rohkem, kui ntx e34 BMW-l või scorpiol vms rahvaautol
Natuke asjast ka
1. 100 000 miilise läbisõiduga Taurusel on kasti laialiminek 1-2 a jooksul tõenäosusega vähemalt 70%. Mõned aastad tagasi kastimehed sellest elasidki.
2. Esimeste aastate AXOD-E-l on lausa tehaseviga (õlitusjama), et lased pool tundi 140ga, on planetaarid sassis
3. E34 ei ole Scorpio või Tauruse kasti statistikaga isegi mitte kaugelt võrreldav, vahe vast nii 5 korda ja mitte Fordi kasuks. Seal pannakse ikka puksi asemele laager ja teatakse üht-teist kvaliteetsest metallist.
Need ei ole mingid linnalegendid, näiteks A604 ja TH-440/4L60E ei oska undki näha asjadest, mida AXOD-is rutiiniks peetakse.. Näiteks sirgel teel planetaaride laiali lendamisest. Taurus on üle keskmise keerukas remontida ning mitte kõige odavamate juppidega, sellest ka turu hind - head asja odavalt ei müüda. Kasti remondi teevad aga kalliks tavaliselt laiali minevad mehhaanilised osad, mida on seal palju ja mis on kallid.