register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Tollimõõdus sisekuuskandid?  
Poster Message
LaSa

Moderator
Tollimõõdus sisekuuskandid?
Kuskohast võiks leida, hea oleks kui veel pika varrega võtmed oleks?
Rautakesko ja K-Raua laiutavad käsi - ei ole neil mingeid tollimõõdus asju, meetermõõustikus see-eest niiet tapab ja igati mõstliku hinnaga.

Stokkeris on, aga 500+ raha maksta võtmekomplekti eest, mida korra-paar aastat vaja läheb, on natike palju.
21.06.2005 at 14:35
Sarv

Just täna näppisin Würth'is tollmõõdus kuuskante.
21.06.2005 at 14:37 Last edited 21.06.2005 at 14:42 by Sarv
LaSa

Moderator
Kuis Würthis tänapäeval kord on, kas müüvad inimesele tänavalt kah?
Varem vist oli mingi krutski sellega... ?
21.06.2005 at 14:59
pppp
Tööriistamarketisse Peterburi teel tasuks vast vaadata.
21.06.2005 at 15:44
camsist

Würthi kohta olen ka kuulnud müüte, et ei saa jne aga pole kunagi seda probleemi olnud, paar päeva tagasi just 4 polti ostsin.

21.06.2005 at 16:14
LaSa

Moderator
quote:
Sarv: Just täna näppisin Würth'is tollmõõdus kuuskante.
Tänud, isand Sarv - Sa andsid vägagi resultatiivse vihje :)
21.06.2005 at 16:16
Jesper

Mind talvel saadeti vähemalt seal Laki tänava kandis olevast poest suure naeruga pikalt. Et nalja teed, me müüme ainult firmadele. Hiljem enam pole viitsinud sinna lolli mängima minna.

Kas nüüd on olukord tõesti muutunud, või on mingid tutvused-asjad mängus?

21.06.2005 at 16:17 Last edited 21.06.2005 at 16:18 by Jesper
camsist

Mina ei tunne sealt kedagi aga võibolla siis Pärnu osakonnas olukord teine?

21.06.2005 at 16:41
Madlobster
Minu teada würth ei müü sularaha eest. Kui siis tutvuste kaudu saab. Neil pole üldse sularaha arveldust.
Kas eraisik lepingut saab teha ja arvega maksta ei tea. Aga miski pärast arvan, et võimatu see pole. Tel abiks.
21.06.2005 at 18:07
Absolut

kui kellelgi häda siis würthi suhtes saan aidata

21.06.2005 at 18:31
madis
Kui würthis ei müü, siis Stokker ja Baltic Bolt ja veel üks firma on 400 meetri kaugusel. Seal müüakse ka lihtinimestele. Würth on veidi kahtlane värk igaljuhul. Mulle on siiski müüdud, aga ma olen ostnud alati firmale ja ikka 1k ja ülespoole. Ka sularaha eest.
21.06.2005 at 18:45
Kentzz
Mul rauapoest jäid üle mingis imelikus mõõdus kuuskant võtmed.
Saksa trenasööridega ei sobi igastahes.Kui huvi on siis kõlla 52 10 579
Kui sobivad saad esimese komplekti niisama.
Me@igasuguse mõtetu sodi omanik mida kellegile vaja ei ole.
Edit: Mul on neid mitu komplekti ja kui LaSa leiab et neid usaraua omanikele hädasti vaja siis poole hinnaga müün kõik maha.
21.06.2005 at 20:13
LaSa

Moderator
Tänasest asjaajamisest jäi mulle selline mulje, et kui asja nendega hästi mõistlikult ajada ja mingit väga idiootlikku laiatarbevidinat neilt ei küsi, siis nad heal juhul aitavad. Justnimelt siis vidinatega, mida teised firmad ei paku. Minule sattus näiteks väga tore ja abivalmis müügimees ja mul oli vajalik võtmekomplekt laual 20 minutit peale kõnet Würthi.

madis: Stokker on muidugi tore pood ja sääl head riistad (vähemalt ma usun seda:)), aga Würthi komplekt maksis näiteks umbestäpselt 5x vähem. Kui mul on vaja vahel harva keerata lahti pidurisupportit või reguleerida katkesti kontaktivahet, siis minujaoks jäi tol hetkel Stokkeri variant lihtsalt liiga kalliks :(

Kentzz: pane oma komplektist pilt üles, äkki siin teisigi kuuskandihuvilisi... Kui Su komplekt muidugi tollimõõdus on.
22.06.2005 at 00:14 Last edited 22.06.2005 at 00:20 by LaSa (Moderator)
Kentzz
Digikas on lolliks läinud.Homme kaen perra kas mis paki peal kirjas.Samas kui keegi asjapulk tallinna piires on siis on üks komplekt võtmeid tema oma olgu ta mis tahes mõõdus.
Ei tahaks reklaami teha aga igasst p...a on alles endisest keskturu rauapoest.Kes tahab ää osta u 20 vikativart
22.06.2005 at 01:07
stang67

Ma ei tea küll täpselt millise kmpl hr. LaSa ostis, aga tavalise 9-osalise L-kuuskantide komplekti tollmõõdus saab Stokkerist kätte inimene tänavalt kõigest 182 krooniga, nii et 500kroonine hinnaklass natuke üle pingutatud
22.06.2005 at 07:59
Martin460
quote:
stang67: Ma ei tea küll täpselt millise kmpl hr. LaSa ostis, aga tavalise 9-osalise L-kuuskantide komplekti tollmõõdus saab Stokkerist kätte inimene tänavalt kõigest 182 krooniga, nii et 500kroonine hinnaklass natuke üle pingutatud
Lasa tahtis pika varrega võtmeid...selliseid kuhu pikema saba saab taha panna...

22.06.2005 at 09:06
LaSa

Moderator
quote:
stang67: Ma ei tea küll täpselt millise kmpl hr. LaSa ostis, aga tavalise 9-osalise L-kuuskantide komplekti tollmõõdus saab Stokkerist kätte inimene tänavalt kõigest 182 krooniga, nii et 500kroonine hinnaklass natuke üle pingutatud
Würthist sain lühikese varrega võtmed, 10 tk komplektis ja pikkasid neil hetkel polnud. Stokkeris pakuti mulle pika varrega võtmeid ja neil jällegist lühikesi polnud. Ei mäleta täpselt mitmene komplekt oli, aga maksis igatahes mingi 550 eegu kanti.
22.06.2005 at 10:00
stang67

Kui saladus pole palju Würthi kmpl eest välja käisid, konkurendi tegemistega tuleb kursis olla :)
Lühikesed kmpl hetkel tln Stokkeritest otsas jah, aga peale Jaani võivad kõik jälle ostma tulla, kel tollmõõdus L-kuuskant kmpl või midagi muud vajaka on :) Ja ega hinnadki alati puust ole, eriti veel USA-raua omanikele :)
22.06.2005 at 10:47
LaSa

Moderator
Stokkerist oleks ma ise kah alet saanud tegelikult, aga aitähh pakkumast ;)
Stokkeris oli selline suht pahura ja mitte eriti abivalmis olekuga vend letitaga, seega jäid temaga seekord ka pikemad jutud ajamata.

Würthis maksin komplektieest 110.- + km.

Edit: selline komplekt siis ongi.

22.06.2005 at 11:32 Last edited 22.06.2005 at 12:30 by LaSa (Moderator)
5.0
mina ostsin kah mõni aeg tagasi Würthist, ainult pikemad kuuskandid. Otsisin kah mitmest kohast, sest Würth just odav koht pole, kuid tõesti mujalt parema hinnaga ei saanud. Käisin selles Stokkeris kah ja mul on ale saamise võimalus ka, kuid kuna ma külastasin Stokkerit kogemata töö ajal, siis ei olnud kahjuks klienditeenindajal kliendiga aega tegelda (eriti mingi tollimõõdus asjaga, mis "ameerika presidendil" või vähemalt samatähtsal mehikesel silmad ja pea kõvasti pöörlema panid) ja nii see raha ikkagi Würthi läks.
22.06.2005 at 12:44 Last edited 22.06.2005 at 12:45 by 5.0
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Tollimõõdus sisekuuskandid?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.