register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : K: Buick Riviera  
Poster Message
TimoA
K: Buick Riviera
Küsimus siis alljärgnev, et plaanin osta Buick rivierat, aga sooviks teada kuidas sellele autole jupide hinnad on, ja kust ja kui kiiresti neid võimalik saada on. Siin oli küll mingi siuke teema juba, kuid ei leidnud mingit arvustust sellekohta. On võrreldes euroopa autodega väga kallid need jupid või on samas hinnaklassis, vms.

Ja siis teine küsimus, kas kellegil on pakkuda Buick Rivierat. Aasta siis mingi 95, 96, 97, nagu nad on selles aastas. 3.8 Supercharged.

Paluks kõigi arvamusi.
13.07.2005 at 19:21
LaSa

Moderator
quote:
TimoA: Ja siis teine küsimus, kas kellegil on pakkuda Buick Rivierat. Aasta siis mingi 95, 96, 97, nagu nad on selles aastas. 3.8 Supercharged.
täitsa saadaval ju
13.07.2005 at 19:23
TimoA
tean seda, olen tutvunud. OOtan ka teisi pakkumisi, Ja eks siis saab valida nende vahel...

Aga kuidas nende varusad hinnad siiski on, oskab keegi seda kommenteerida....
13.07.2005 at 19:25
mr. RocknRoll

Ehk saad mingit aimu

14.07.2005 at 00:17
TimoA
sain ma nüüd siis õieti aru, et jupid ei olegi väga kallid võrreldes siin ringi kimavate rullnokkadega jne jne...
14.07.2005 at 09:12
pisike99
Mul on pakkuda üks tõesti eeskujulikus korras -96a. Sügav tumepunane sama värvi sisuga. 100% originaal, CD, kat luuk. Auto oli täis mingeid ooperi ja 60-date muusika kassette ja plaate, ilmselt siis pensioka oma olnud. L.s. 86 000 miili. Pole veel jõudnud suurde müüki panna, just tuli USA-st. Hind on konkreetne - 100 000 eek.

15.07.2005 at 08:22
tqhq.ee foorum : Autod : K: Buick Riviera  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.