Poster |
Message |
kovokas |
Ajakirjade tellimine
On teada et siinsele rahvale huvipakkuvaid (loe: USA päritolu) autoajakirju voib leida siit-sealt kioskitest ja suurematest poodidest. Iga kord ei pruugi aga soovitud ajakirja müügil olla ja üldse on see otsimine päris tülikas.
Seega küsimus, et kas kellelgi on kogemusi ajakirjade tellimisega otse usast. Pakutakse "international subscriber"-i puhul hinnaks 25-40 taala 12 numbri eest.
Eesti on maadevalikus isegi täiesti olemas.
Maksevahendiks tundub sobivat ViSA
Et kas siis voib tellimuse sisse anda ja kas on ka lootust et ajakirjad kunagi sinuni jouavad??
valts@ soovib "head kraami" postkastist leida |
17.07.2005 at 21:08 |
|
peep Moderator |
Ajakirjade tellimine
Ainult tellida tasubki, siinne hind on ikka väga kirves võrreldes tellimishinnaga. Olen tellinud mitmeid ajakirju ja kõik on ka kohale jõudnud. Ainult korra kui sai gift orderiga ühele teisele foorumiliikmele Car Craft tellitud, jäigi see saamata. Seega vahel viskab süsteemi vea sisse aga summad mis kaotsi võivad minna on õnneks väikesed. |
17.07.2005 at 21:18 |
|
lumekakk |
Ajakirjade tellimine
Kena,et tellida saab!Muidu bensukast ostes tuleb ikke iga kord 100-200;-/tk arve!
Kust aadressilt-lingi alt täpsemalt?Või postkontorist saab ka?Kas posti kulu iga kuiselt ka lisandub?(kõik soome,saksa,GB,vene,ungari,tsehhi ajakirjad olen putkast/bensukast/ostukeskusest soetanud. |
17.07.2005 at 21:36 |
Last edited 17.07.2005 at 21:38 by lumekakk
|
crazycookie |
Ajakirjade tellimine
Car Craftiga endal samuti negatiivne kogemus.
Kohale tuli ainult esimene tellitud number, seejärel pole tulnud ühtegi numbrit (detsembrist alates). Variant on muidugi pöörduda klienditeeninduse poole, sest nende poliitika kohaselt peaksid sa juhul, kui ajakiri kohale ei tulnud, saama uue saadetise. Mul on aadress vahepeal muutunud, seetõttu võib numbrite kadumine olla ka sellest tingitud, kuigi muud asjad tulevad normaalselt uuele aadressile.
Street Rodder käis kaks aastat suurepäraselt, vist jäi saamata vaid üks number. Arvestada tuleb vaid sellega, et kioskisse jõuab ajakiri varem kui postkasti.
Enne seda olin kunagi PC Magazine'i tellija, siis "kadus" samuti üks number 20-st.
Ajakirjade valiku leiad siit "Automotive" alt:
https://store.primediamags.com/
quote: peep: Ainult tellida tasubki, siinne hind on ikka väga kirves võrreldes tellimishinnaga. Olen tellinud mitmeid ajakirju ja kõik on ka kohale jõudnud. Ainult korra kui sai gift orderiga ühele teisele foorumiliikmele Car Craft tellitud, jäigi see saamata. Seega vahel viskab süsteemi vea sisse aga summad mis kaotsi võivad minna on õnneks väikesed.
|
17.07.2005 at 22:06 |
|
Fire |
Ajakirjade tellimine
quote: peep: Olen tellinud mitmeid ajakirju ja kõik on ka kohale jõudnud. Ainult korra kui sai gift orderiga ühele teisele foorumiliikmele Car Craft tellitud, jäigi see saamata.
Parandus, ei jäänud midagi saamata. Hakkas tulema ca aastapärast, ehk minuarust jaanuari numbrist ja vist tuli aastajagu ära ka. Pean kõik ülesse otsima ja vaatama palju siis tuli.
Town Car ´97 |
17.07.2005 at 22:46 |
|
tfr |
Ajakirjade tellimine
Mul käivad hetkel Car & Driver, Motor Trend ja Road & Track. Kõik veebist ja krediitkaardiga tellitud. Kohale jõudma hakkasid ca 5 nädalat peale tellimuse tegemist - ehk siis see number, mis muidu oleks pidanud tulema nädal aega peale tellimust, veel ei jõudnud. Sealt edasi on tulnud probleemitult, MT ja R&T augustinumbrid jõudsid just eile näiteks.
CAR, sunnik, oli nii kirves, et sai esialgu otsustatud ühe numbri kaupa raha välja anda |
17.07.2005 at 23:41 |
|
vvt |
Ajakirjade tellimine
Inglismaal ilmuva ajakirja tellimisel oleks hind olnud küll täpselt sama, mis R-kioskist ostes....