Poster |
Message |
hunt |
Küsimus suurele ringile ?
Lugedes järjekordset topicut autode tagasiostmisest tekkis huvi küsida, kuidas keegi oleks toiminud? Antud olukorras olin ise selle aasta maikuus. Nimelt- Sakuhallist kontserdilt laekudes oli autol esistange ära virutatud. Kasko oli muidugi kaks päeva tagasi otsa saanud (oma viga muidugi). Margiteeninduses uus stange koos udutulede ja värvimisega ca 24000 EEK. Venekeelsed "autolammutajad" pakkusid sama komplekti 6000 EEK +värvimine ja montaaz 2000 EEK.
Käsi püsti, kes omast taskukesest selle antud juhul kaks tosinat tuhandet eegukest oleks välja rullinad! |
15.08.2005 at 21:24 |
|
sirr |
mina põhimõtteliselt ei oma autosid, millele ei saa kasvõi minikaskot teha. ilmselt ma maksan küll kokkuvõttes kõvasti rohkem aga võid auto jätta suvalisse kohta südamevaluta vedelema. |
15.08.2005 at 21:50 |
|
BlueStang |
mida see minikasko kindlustab
15.08.2005 at 23:59 |
|
prr |
quote: BlueStang: mida see minikasko kindlustab
vargus ja tulekahju
16.08.2005 at 00:05 |
|
smr |
Kas inimene peale 80 sõnumi postitamist ei suuda _ikka_ veel ära õppida postide pealkirjastamist?? |
16.08.2005 at 08:01 |
|
epsum |
Ainult et minikasko konkreetsel juhul küll ei mängi rolli - sõiduki osade vargust minikasko ei hüvita.
Üks võimalus on sõita autoga, mida lihtsalt ei varastata (taurus, saabid, jmt) .. jätan kah sinna kuhu tahan seisma ja hommikul auto ikka alles..
|
16.08.2005 at 09:37 |
|
inka |
Mina jälle ei saa aru inimestest, kes pidevas kasutuses olevale autole minikasko teevad. Garaažis olevale hobiautole on see küll ok, aga kellegi/millegi otsa sõitmine igapäevaautoga on jupp maad tõenäolisem, kui tulekahju. Kui juba kindlustusele pappi maksta, siis juba kogu lõbu eest
16.08.2005 at 10:12 |
|
pisike99 |
quote: epsum: Ainult et minikasko konkreetsel juhul küll ei mängi rolli - sõiduki osade vargust minikasko ei hüvita.
Hüvitab. Fakt: mul pandi kuumaks Patrol GR-i rummulukud ja IF maksis uued kinni, autol oli minikasko.
16.08.2005 at 17:12 |
|