Poster |
Message |
ERAK |
Kelle auto?
Metallic sinine lühike Blazer Silverado või GMC Yukon Reg. nr. on 79 ZEP.
rehvide müük |
24.09.2005 at 13:05 |
|
kalev35 |
Kelle auto?
kelle autod ?
(Thunderbird 1958) -> http://www.pilt.ee/view/53585/
(Thunderbird 1965) -> http://www.pilt.ee/view/566624/
26.09.2005 at 11:25 |
|
crossfire |
Kelle auto?
kelle auto?
http://www.ashkeling.com/eu2000/images/eu2000/t11.jpg |
26.09.2005 at 17:38 |
|
ReyMan |
Kelle auto?
Tegelikult ei otsi auto omaniku, tahaks vaid teada mis autoga tegu. Tartus, Ülenurmel Karikakra tänaval elab keegi kellel tohutu hulk hobuseid õuel ja miski imemasin tal garaazis ka.
Paljud räägivad sellest aga keegi ei tea millega tegu, keegi taregem oskas arvata, et Ferrari aga kas tõesti?
Arvan, et siine rahvas teab. Kui just omanik ise siin foorumis figureerib ja oskab ehk täpsemalt rääkida, mis imemasin see siis on? |
26.09.2006 at 16:41 |
|
r.i.h.o |
Kelle auto?
tegu vast siis selle ka siin arutlust leidnud vankelmootoriga GT40 replicaga.
27.09.2006 at 17:38 |
|
ERAK |
Kelle auto?
Täna kimas Tammsaare pikendusel väga ilus 4 gen "dragon nose" kapotiga (Ram Air) Trans Am, massin oli convertible (must nahkkatus) ning kena oliivrohekat pärlmutter tooni, ilusad kroomveljed olid all
Lihcalt uudishimust küsin- kas on meie maale selline kena Pontiac juurde tekkinud või oli kellegi kaunitar siin nn. läbisõidul- pole varem seda autot siin näinud. Ei leidnud siit ega ka usarauast.
Head!
Terv.
ERAK
rehvide müük |
11.09.2008 at 21:08 |
|
ERAK |
Kelle auto?
kelle oma on 02' valge Escalade reg. nr. 66ZJR ...kui keegi teab sellest isendist lähemalt pajatada (ntx on olnud eelmine omanik vmt. siis ootan huviga inffi
Mulle pakuti vahetust selle vastu, aga müügis kuskil seda konkreetset isendit ei leidnud...
Ise jõuan Eestimaa pinnale alles ca 10 päeva pärast...oleks hea seni uudishimu virtuaalselt rahuldada
rehvide müük |
06.09.2009 at 19:12 |
|
ERAK |
Kelle auto?
Tervitus.
L-Virumaal, Rakkes seisab huvitav masin, minuarvates 2gen AMC Javelin, Rootsi reg. nr.'ga...
Uudishimu rahuldamiseks uurin siitkaudu, kas on keegi omale selle massina siia Eestisse vedanud või on Rootsi auto siin nn. terviseprotseduuridel?
Paar pilti kah:
rehvide müük |
24.03.2010 at 00:38 |
|
Jamez |
Kelle auto?
Sa saadanas. See on tõesti ilus asi ( javelin siis). Minu üks kindel lemmik.
24.03.2010 at 07:12 |
|
SonOfNitrous |
Kelle auto?
See Javelin on siin jah tervise protseduuridel. Blower pandi Rootsis vahele, aga värvida ja salongi ehitada oli siin odavam. Masin muidu eestlase oma, kes elab Rootsis. Masin ennemgi siin käinud, aga siis oli ta musta ja punase kirju.
|
24.03.2010 at 07:16 |
|
Wishmaster |
Kelle auto?
See jah Eestlase auto ja omaniku soov oli saada auto endisaegsetesse võsitlusvärvidesse. |
24.03.2010 at 09:35 |
|
ERAK |
Kelle auto?
selge pilt. Võimas värk
rehvide müük |
24.03.2010 at 11:03 |
|
Lowrider |
Kelle auto?
Olen ma pime või ei näe ma ühtegi blowerit . (või on pole blowerit SonOfNitrouse piltidel veel olemas vaid ERAK'u piltidel tolle kapotikumeruse all??) |
03.04.2010 at 17:15 |
|
LedR |
Kelle auto?
Märkasin seda autot siis, kui käisin Chevy keretööde edenemist uurimas. Alguses oli suur hämming, et mis asi see on? Olen küll USA muskleid uurinud-näinud, kuid see ei tulnud kohe üldse silme ette. Kui koju läksin, uurisin kohe välja - tegemist on tõesti II generatsiooni AMC Javelini, päris huvitava autoga. Nägin ka korraks kapotialust, seal vaatasid mulle vastu 2 Holley karburaatorit, jäigalt kinnitatud mootor etc. Omanikul on autoga päris ilusad plaanid - praegu pidi olema ca 400 HP, kuid plaanib vahetada mootori suurema vastu ning sellest suksust midagi tõeliselt kurja teha.
Värvimine läks päris kena kopika maksma, kuid tulemus on seda väärt. |
03.04.2010 at 20:38 |
1 edit. Last edited 03.04.2010 at 20:39 by LedR
|
90Deville |
Kelle auto?
quote: Lowrider: Olen ma pime või ei näe ma ühtegi blowerit . (või on pole blowerit SonOfNitrouse piltidel veel olemas vaid ERAK'u piltidel tolle kapotikumeruse all??)
Ju möeldi skoopi, a öeldi blower....
04.04.2010 at 09:26 |
|
SonOfNitrous |
Kelle auto?
Pole seda autot ise paar aastat näinud, aga bloweri lubas ennem värvimisse toomist vahele toppida. Juu pole siis jõudnud. |
07.04.2010 at 09:41 |
|