Poster |
Message |
valts |
www.usakad.com
Meisterdan siin vaikselt ise omale kodukat. Taiesti algaja IT maailmas - arge kritiseerima palju hakake. Autod mis pakkuda on yldiselt era omanike omad kes myyki pannud ja millele ma olen peale sattunud. Asuvad USAs Florida osariigis. Vahetuvad peaaegu iga paev.
www.usakad.com |
29.09.2005 at 20:07 |
|
rrrr |
www.usakad.com
Väga normaalne selge ja ülevaatlik leht, kus autodest piisavalt pilte nagu igal korralikul kuulutusel peabki olema.
ja doonorid |
30.09.2005 at 10:12 |
|
lewren |
www.usakad.com
quote: valts: Meisterdan siin vaikselt ise omale kodukat. Taiesti algaja IT maailmas - arge kritiseerima palju hakake. Autod mis pakkuda on yldiselt era omanike omad kes myyki pannud ja millele ma olen peale sattunud. Asuvad USAs Florida osariigis. Vahetuvad peaaegu iga paev.
www.usakad.com
Ma soovitaks suts koodi näppida (lehel), sest ma ei kujuta ette, kuidas IE'ga lood on, kuid Firefoxis jooksevad mõned tekstid teineteisele selga ja raamidega on sama lugu. |
30.09.2005 at 10:45 |
|
Vanaisa Moderator |
www.usakad.com
Hea soovitus inimesele, kes kodulehe tegemises esimesi samme astub
Suur segaja see pole - scrolli lihtsalt fondi suurust väiksemaks, siis on hea küll.
30.09.2005 at 11:05 |
|
lewren |
www.usakad.com
quote: Vanaisa: Hea soovitus inimesele, kes kodulehe tegemises esimesi samme astub
Suur segaja see pole - scrolli lihtsalt fondi suurust väiksemaks, siis on hea küll.
No ma ei mõelnudki seda seetõttu, et see mind segaks. Inimene tahtis soovitusi, ma andsin. Ja ei ole ka keeruline FF endale installida ja vaadata kuidas seal peal asi välja paistab. Muidugi võib ju iriseda, et enamik maailma ei tea peale IE muudest broseritest ööd ega mütsi. |
30.09.2005 at 11:34 |
|
Vanaisa Moderator |
www.usakad.com
quote: lewren: ee mind segaks. Inimene tahtis soovitusi, ma andsin. Ja ei ole ka keeruline FF endale installida ja vaadata kuidas seal peal asi välja paistab. Muidugi võib ju iriseda, et enamik maailma ei tea peale IE muudest broseritest ööd ega mütsi.
Ei tahtnudki norida, Valtsile see ilmselt keeruline töö teha.
Peace.
30.09.2005 at 11:50 |
|
smr |
www.usakad.com
No leht tehtud ju MS office mingi vidinaga. Sealt ei saagi midagi head loota |
30.09.2005 at 12:13 |
|
olevtoom |
www.usakad.com
quote: lewren: Ma soovitaks suts koodi näppida (lehel), sest ma ei kujuta ette, kuidas ...
Ma ei soovitaks sellise masingenereeritud koodimölaka "näppimist" oma verivaenlasele ka mitte. (Palun vabandust teemast möödakirjutamise pärast).
30.09.2005 at 12:14 |
|
Olds |
www.usakad.com
Krt. väga hea leht ju eriti inimeselt, kes seda esimest korda teeb. Mina ei muudaks midagi- hea lihtne ja ülevaatlik.
30.09.2005 at 12:22 |
|
Wikat |
www.usakad.com
Eesmärk on müüa autosid. Lihtne ja loogiline leht, mind küll ei sega. |
30.09.2005 at 12:51 |
|
keevitaja |
www.usakad.com
mootori mahud võiks ka siiski juures olla |
30.09.2005 at 15:21 |
|