register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : oldsmobile cutlass supreme  
Poster Message
SAUL

oldsmobile cutlass supreme
Tere usaraua fännid olen juba pikemat aega jälginud tqhq foorumit .päevast päeva olen vaadanud siit igasugust huvitavat inffi usakate kohta plaaniga, et kunagi muretsen ka endale suure usaka, millel on kindlasti v8. Viimase tõuke andis selleks hiljuti toimunud tartu kruiis siis ma sain aru, et mul on ka usakat vaja. Esmaspäeval tuli müüki oldsmobile cutlass supreme, päev otsa ei saanud rahu, öösel ei saanud ka magada ja järgmise päeva hommikul sõitsin Tallinna poole. masin nähtud kaup tehtud bensukast läbi ja Tartu poole ajama. mõne tunni pärast tagasi tartus. Tartus sai masin korra seisma jäetud ja enam käima ei läinud , aku oli väga hädine aga õnneks oli käepärast võtta veits sobilikum aku ja masin läks ilusti käima. Rohkem pole probleeme tekkinud sai juba ka õli vahetatud ja mõned esimesed jubinad top partsist tellitud.Ise olen ostuga rahul enda esimese usakaga. Edasine plaan on mul kõigepealt tutvuda selle tehnikaga, mis seal vahel on, millega pole varem kokkupuudet olnud ja siis teda korrastama hakata.
28.09.2005 at 23:25
mella69

Pane ikka aastaarv ja mudel ka, leidsin üle kümne erineva cutlass supreme variandi . Jõudu! :)

29.09.2005 at 03:45
Olds

Palju õnne Siim! Kui vajad abi ja nõu, võid mulle julgelt helistada. Nimelt mina ja Ingmar olime need, kes selle masina taas elustas, selle mootori aiste vahele pistis ning kogu väljalaske torustiku tegi...
Seega tel number on: 55919704

29.09.2005 at 06:19
SAUL

quote:
Pane ikka aastaarv ja mudel ka, leidsin üle kümne erineva cutlass supreme variandi . Jõudu!
Äitah!
Mootor on oldsi 350 ja kast th350. .Kupee variant. Aastaarv 1978.
29.09.2005 at 16:04
SAUL

quote:
Palju õnne Siim! Kui vajad abi ja nõu, võid mulle julgelt helistada. Nimelt mina ja Ingmar olime need, kes selle masina taas elustas, selle mootori aiste vahele pistis ning kogu väljalaske torustiku tegi...

Äitäh! sõitsin täna päeval korra FTC õue pealt ka läbi aga ei näind kedagi, liiga varane kellaaeg vist.
29.09.2005 at 16:14
DJ Seebimull

tule omme õhta poole, siis peaks me seal platsis olema. Jõudu ka siit poolt!

29.09.2005 at 17:19
SAUL

quote:
tule omme õhta poole, siis peaks me seal platsis olema. Jõudu ka siit poolt!
tänud! võibolla hüppan õhtu poole läbi .
29.09.2005 at 19:52
Olds

Lihtsam on alati ette helistada...näiteks 55919704

30.09.2005 at 06:19
Hellborn
quote:
Olds: . Nimelt mina ja Ingmar olime need, kes selle masina taas elustas, selle mootori aiste vahele pistis ning kogu väljalaske torustiku tegi...

Aga mina selle auto "tapsingi enne" ära, südame ( 4.3 l)eemaldamisega!

edu putitamisel!

Shvetsov ASh-62IR Radial Engine 1830"
NOTHING BEATS CUBIC INCHES --- BIGGER IS BETTER

FULL THROTTLE CLUB
30.09.2005 at 07:13
tnsu

ÕIGE!
Nii peabki usakat ostma. Mitte et:
- mul on plaan osta, palju selline ikka bena võtab, kas 14,5 või 15,4?
- mul on plaan osta, palju ma teda tulevikus remontima pean?
jne.

Igal juhul PALJU ÕNNE!

30.09.2005 at 11:57
Olds

quote:
tnsu: ÕIGE!
jne.

Igal juhul PALJU ÕNNE!
Ja kahjuks suurem enamus ongi sellised "ostjad" nagu kirjeldasid

30.09.2005 at 12:07
Olds

Siim- arvan, et akus küll viga pole kui just Jamez pole vahepeal akut vahetanud...sul tuleb investeerida umbes 100 krooni, osta "header tape" ning mässida starteri juures olev kollektor kinni (umbes meetrisest teibiribast peaks piisama). Viga oli nimelt selles, et väljalaset polnud võimalik muudmoodi ehitada kui tuli toru viia üpriski starteri lähedalt mööda ja see ongi põhjus, miks mootor kuumalt tööle ei taha minna (tekitab tunde nagu aku oleks tühi)...ehk siis starter läheb kuumaks ja seal sees olevad puksid paisuvad kinni.
Vähekene infot väärt mootori kohta, mis seal vahel on:
Mootori koodist selgub, et tegemist on 350cid V8 Oldsmobile "Rocket" sarja mootoriga!
Mootori bloki number on 395558.
Väikene jutt USA-st, mida head selle bloki kohta räägitakse:
1968-1973 Blocks cast #395558 which is located in front of the intake manafold and just behind the oil
filler tube. These are the most desirable of all small blocks because they have a high nickel content and
can be bored to 4.125 so a varity of pistons could be used in this block. These blocks have a solid main
web unlike the windowed mains found on the 1976 and later 350's & 403 blocks.

Plokikaante andmed:
Kaane number CFD 409147
intake port volume: 158cc
intake valve size: 1,995"
exhaust valve size: 1,680"
exhaust port volume: 140cc
combustion chamber size: 64cc
Mis veel infoks- õli see mootor minu igapäeva kasutuse ajal absoluutselt ei "söönud," ühtegi tilka maapinnale ei eraldunud ei kastist ega ka mootorist. Radiaator ei näe just kõige parem välja kuid see sai maha võetud ning survestatud- pidas kõik mahlad sees...no problemo.
Soovitan sul hankida järgmiseks kevadeks tuulekoja või siis üldse el. ventikas/ventikad. Palavate ilmadega kippus vahel üle kuumenema kuid arvan, et see tulenes just nimelt tuulekoja puudumise pärast. Mis siis veel...karburaator pole ka just eriline õis seal peal, tegemist miskise vanema Rochesteriga...
Ühesõnaga pikk jutt si`` jutt - tule kunagi läbi ja siis oskan sulle täpsemalt öelda, mis ja kuidas.

30.09.2005 at 12:11 Last edited 30.09.2005 at 12:20 by Olds
SAUL

quote:
Aga mina selle auto "tapsingi enne" ära, südame ( 4.3 l)eemaldamisega!

edu putitamisel!

äitäh!
30.09.2005 at 19:17
SAUL

quote:
ÕIGE!
jne.

Igal juhul PALJU ÕNNE!

äitäh!
30.09.2005 at 19:18
blood

ja vaadates seda autut müts maha elustamise eest :) super.. aga välimuse kohapealt... suuremad kummid vai siis kõrgemad... väga inetu pardipoja moodi mudu näep välja.. aga muidu jõudu ja jaksu.. esimene usakas alati nn südamesse läep :)

ex Escalade 2003
CTS 2008
30.09.2005 at 19:19
SAUL

quote:
Siim- arvan, et akus küll viga pole kui just Jamez pole vahepeal akut vahetanud...sul tuleb investeerida umbes 100 krooni, osta "header tape" ning mässida starteri juures olev kollektor kinni (umbes meetrisest teibiribast peaks piisama). Viga oli nimelt selles, et väljalaset polnud võimalik muudmoodi ehitada kui tuli toru viia üpriski starteri lähedalt mööda ja see ongi põhjus, miks mootor kuumalt tööle ei taha minna (tekitab tunde nagu aku oleks tühi)...ehk siis starter läheb kuumaks ja seal sees olevad puksid paisuvad kinni.
Mis veel infoks- õli see mootor minu igapäeva kasutuse ajal absoluutselt ei "söönud," ühtegi tilka maapinnale ei eraldunud ei kastist ega ka mootorist.

Seda starteri üle kuumenemist rääkis mulle ka Jamez. Aku aga oli tal mingisugune väga pisikene. Panin sinna veits sobivama(optima) ,enne aku peale panekut proovisin vana akuga ei läind käima viskasin teise peale ja läks ilusti. Siiamaani pole mul enam probleemi olnud. Aga sellegipoolest võib selle heather tape ka sinna panna, sest kollektor läheb tõesti päris lähedalt mööda. Õli sai vahetatud aga praegu ajab klapikambri kaane vahelt oli läbi, sai uued tihendid tellitud.
30.09.2005 at 19:33
SAUL

quote:
ja vaadates seda autut müts maha elustamise eest super.. aga välimuse kohapealt... suuremad kummid vai siis kõrgemad... väga inetu pardipoja moodi mudu näep välja.. aga muidu jõudu ja jaksu.. esimene usakas alati nn südamesse läep
Tänud!
välimuse kohapealt niipalju, et tegemist on seal küllaga, aga eks ma hakkan otsast vaikselt tegema.
30.09.2005 at 19:37
blazerK5
Minu poolsed õnnitlused uuele tankla sponsorile

30.09.2005 at 20:26
SAUL

quote:
Minu poolsed õnnitlused uuele tankla sponsorile
Tänud!
30.09.2005 at 20:31
DJ Seebimull

kui toda akut korralikult laadida, toda pisi kollast punni, siis peks ta toimetama küll. Minu BigBlocki vedas ta väga mehiselt käima ja see aku alla aasta vana. Muide tule oma iludust täna õhta Raadile presenteerima.

01.10.2005 at 17:51
Flame
Õnne, siis õige auto soetamise puhul ja welcome to the G-Body club!! Isegi minul on õnnestunud selle autoga linnavahel inimesi traumeerida ja polnud paha... :)
Tööd on seal tõesti päris palju aga ära anna alla!

Full Throttle Club
01.10.2005 at 18:32
SAUL

quote:
kui toda akut korralikult laadida, toda pisi kollast punni, siis peks ta toimetama küll. Minu BigBlocki vedas ta väga mehiselt käima ja see aku alla aasta vana. Muide tule oma iludust täna õhta Raadile presenteerima.
vahetasin tolle aku oma teise liikuriga ära nii, et pole probleemi toimib ta kenasti.
krt. jõudsin liiga hilja arvuti taha muidu oleks isegi tulnud aga noh eks mõni teine kord.
01.10.2005 at 20:24
SAUL

quote:
Õnne, siis õige auto soetamise puhul ja welcome to the G-Body club!! Isegi minul on õnnestunud selle autoga linnavahel inimesi traumeerida ja polnud paha...
Tööd on seal tõesti päris palju aga ära anna alla!
aitäh!
01.10.2005 at 20:26
tqhq.ee foorum : Autod : oldsmobile cutlass supreme  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.