register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Naisfännil Chrysler käes!   1 2  
Poster Message
bagheera
Naisfännil Chrysler käes!
Ikka seesama punase sisuga Grand Voyager ikka, 91 aasta. No mulle tundub täitsa kobe tükk, aga kas oskate soovitada kedagi, kes ta sellise karmima pilguga üle vaataks mõõduka tasu eest. Ma ei eeldagi, et 14 aastat vana auto on idekas korras, aga tahaks teada, mida ja millises järjekorras ma vahetama pean hakkama. Äkki leidub keegi, kes viitsiks pilgu peale visata?
10.10.2005 at 12:13
rutua
Palju õnne siis ostu puhul!
10.10.2005 at 16:38
Rain FTC
Millises linnas asud?
10.10.2005 at 17:13
bagheera
Tallinnas.
Ja tänan heade soovide eest. Nii vana autoga on vist tõesti õnne palju tarvus ;-)
10.10.2005 at 17:15
hents99

Minu jaoks pole see aastaarv midagi nii vana :). Õnne pärast rasket otsust.

10.10.2005 at 17:18
bagheera
oi, raske oli ta küll. ma ikka väga kõhklesin ja kahtlesin. nats on teda juba putitada saanud. nimelt olid turvavööd polstri alla topitud. need kangutasime välja ja kontrollisime üle. veel ei olnud tal tagumist istet. selle hankisime eraldi leedust ühest chryslerite romulast juurde. pole muidugi õige värv, aga pole hullu ka /kui kellelgi on pakkuda punast plüüšistet, siis oleksin huvitatud ikka/. noh, üht-teist veel näpitud, aga tahaks ikkagi ta mõnele teadjamale mehele ette näidata, et süda rahul oleks. jube riskantne on naisterahval kolme lapsega vurada mööda linna tehniliselt mittekorras autoga. noh, ma ju ei tea, eks, kui korras ta on ikkagi.
ja veel - keegi rääkis eurotuledest sellele isendile. paluksin nende kohta ka infot.
10.10.2005 at 17:39
Dodge 93

Palju õnne siis ja muretuid kilomeetreid! Chrysleril peaksid eurotuled juba küljes olema. Aga valgustavad ikka suht viletsalt. Soovitan paigaldada lisatuled.

Mark VII LSC `89
10.10.2005 at 18:53
rrrr

:*( Minul muidugi kahju, et valik ei langenud musta Trans Sport-i kasuks. Aga sellegi poolest :beer
Istme koha pealt uuri Vääna Autolammutusest. Sinna juuli algul üks punase sisuga isend toodi.
pilt 1
pilt 2
pilt 3
pilt 4
pilt 5
ja kontaktid leiad siit.

ja doonorid
10.10.2005 at 22:08
bagheera
rrrr - jube suur tänu sulle!
eurotuledest - väljendasin ennast vist veits valesti. pidasin silmas ikkagi seda tagatulede komplekti. noh, seda punast suunatuld seal. ma homme-ülehomme pean auto ära registreerima ja kardan, et need tuled saavad takistuseks. siis on vist kuu aega aega korda teha asi.
10.10.2005 at 22:43
bagheera
Help!
Pean homme auto ark-is ette näitama, aga taga need õnnetud punased suunatuled. kas nendega tuleb mingi jama või lastakse läbi?
to rrrr - helistasin, aga selle auto istmed juba läinud ja ka tuled müüdi eelmisel nädalal maha :(
mida seal registreerimiseelsel ülevaatusel üldse kontrollitakse?
11.10.2005 at 12:43
kenu
Tore, et ka naisfänne hakkab tekkima:)

Samas on punased tuled täielikult ametnike otsustada. Mina säilitaksin ikka originaali, valiks sellise ARK ja tehnopunkti, kus on ametis inimesed, mitte europerselakkujad.

Näiteks siin Valgas ei tekkinud ei ARK-s ega ülevaatusel mingeid probleeme, kui autu on lubatud sellisena sisse tuua, no milleks peaks hakkama mingeid perverssusi aretama. Ohutuse seisukohast ei tohiks küll mingeid probleeme tekkida, pigem on asi madalalaubaliste ametnikuidude truualamlikkuses.

quote:
bagheera: rrrr - jube suur tänu sulle!
eurotuledest - väljendasin ennast vist veits valesti. pidasin silmas ikkagi seda tagatulede komplekti. noh, seda punast suunatuld seal. ma homme-ülehomme pean auto ära registreerima ja kardan, et need tuled saavad takistuseks. siis on vist kuu aega aega korda teha asi.
11.10.2005 at 12:44
bagheera
to kenu - ma juba ammu naisfänn, aga enne oli renoo lihtsalt olemas, eks ;-) aga hingelt countrygirl ja bootside ning stetsonita mind juba naljalt ei näe.
11.10.2005 at 15:31
antennimees

quote:
bagheera: Help!
Pean homme auto ark-is ette näitama, aga taga need õnnetud punased suunatuled. kas nendega tuleb mingi jama või lastakse läbi?
to rrrr - helistasin, aga selle auto istmed juba läinud ja ka tuled müüdi eelmisel nädalal maha :(
mida seal registreerimiseelsel ülevaatusel üldse kontrollitakse?

Kui tahad tulede ümberehitust või ka muud remonti, nõuannet helista ette ja saab tehtud. Number profiilis.

11.10.2005 at 16:00 Last edited 11.10.2005 at 16:00 by antennimees
rrrr

quote:
kenu:
kui autu on lubatud sellisena sisse tuua, no milleks peaks hakkama mingeid perverssusi aretama. Ohutuse seisukohast ei tohiks küll mingeid probleeme tekkida, pigem on asi madalalaubaliste ametnikuidude truualamlikkuses.

Päris nii see ei ole, hetkel tegemist just esmase arvele võtmisega ja siis ei õnnestu muidu, kui peab vastama meil kehtivatele nõuetele.
to kenu: Nii võib õnnestuda ilmselt juba Eestis arvel oleva auto omaniku vahetus.
Aga mida teha võiksid, et välimus ei kannataks on võtta tagatuled maha ja istutada tagurdustule pirni kõrvale lisaks kollane pirn. Siis vilgub valge tagurdustule klaasi taga kollane suunatuli ja tagurdades valge tuli. Jääb kõige viisakam. :hat

ja doonorid
11.10.2005 at 16:06
bagheera
No nüüd on üldse jama - autol ei ole kindlustust! Leedus öeldi, et kohalik kehtib, sest see on ka rohelise kaardi eest ühtlasi. Nüüd aga ark-is tahavad nad mult kehtivat kindlustuspoliisi, seda eesti oma siis. Või kui seda ei ole, siis on võimalus mees koju ülevaatusele kutsuda (250.-). Mõtlesin, et kutsun siis, aga esimene vaba aeg on alles 18. okt. aga mul nagu 5 tööpäeva aega, et asi arvele võtta. Helistasin kindlustusse - seal öeldi, et transiitnumbriga autole saab teha küll kindlustuse, aga hoolimata sellest, kas kindlustus teha üheks päevaks või kuuks ajaks, maksab see 1530.-. Soovitas mul ise sinna sõita ja öelda, et tuli puksiiri peal ja puksiir läks ära, sest tund on kallis ;-) Ma isegi oleks valmis seda tegema, kui vaid teaks, et seal mingeid kaameraid väljas ei ole ja keegi seda kontrollima ei hakka... Krt, üheks päevaks pooleteisetonnist kindlustust teha... kalliks läheb, sest siis ma saan ju juba uued numbrid autole ja tuleb jälle kohe uus kindlustus teha. On ettepanekuid käitumise osas? Või lendan sinna ja mängin blondi? Palju üldse ilma kindlustuseta sõidu eest tänapäeval trahv on?
11.10.2005 at 23:12
Jansa
Ei tahaks seaduserikkumisele õhutada, aga... ei tülita sind keegi, kui tänaval lollusi ei tee või pimeda juhuse küüsi ei satu. Leedu paberitega võib ka häda korral vehkida ja 'blondi mängida'.
ARK-s ei huvita kedagi, mil moel sa massina sinna said, peaasi, et auto dok. ok on ja sinul ostu-müügi leping.
Mina muretseks nende tulede pärast rohkem.
11.10.2005 at 23:58
udu

kui sul on kehtiv leedu liiklus, siis see peab ARKis sama hästi sobima, kui eesti oma.

12.10.2005 at 08:41
bagheera
...ja selle leedu kindlustuse kohta nad mulle paberit ei andnud. dok-d on ok ja ostumüügileping ka, kohalik ülevaatuse paber on ka olemas. no ma ilmselt ikka sõidan jah ise sinna ja luuletan neil suud-silmad täis, et autoabi puksiir tõi ära või midagi. kardan ainult, et keegi viitsib äkki kontrollima hakata...
12.10.2005 at 09:33
elwood
ütled, et tulid jalutades, auto käekõrval, st lükates. autoga jalutamise jaoks ei ole kindlustust vaja.
12.10.2005 at 12:41
bagheera
noh, ja ongi jama majas. kindlustuse-asja oleks ehk ära rääkinud, aga nende krrrrdi punaste tulede pärast ei lastud angaarist läbi. ja loomulikult on mul juba registreerimistasud makstud, eks. lootsin, et nad annavad kuu aega aega tuled korda tha ja siis kordusülevaatusele, aga neil paraku need asjad nii ei käi ja nii ma ei saanudki Grandy't arvele võtta. ah, tegelikult ma ei olegi väga üllatunud, sest sellised asjad juhtuvad alati ilmtingimata MINUGA. eks ma joon nüüd närvirahustuseks 50gr konjakit ja hakkan lahendusi otsima.
12.10.2005 at 15:17
Vanaisa

Moderator
Keegi sarnase auto omanikest võiks ju abi korras enda eurotulesid laenuks anda - kuni paberid korras?

12.10.2005 at 17:18
Vanapagan

quote:
Vanaisa: Keegi sarnase auto omanikest võiks ju abi korras enda eurotulesid laenuks anda - kuni paberid korras?
vot see on õige suhtumine asjasse. see on ikka jama küll kui tuuakse ilus meerika autu ja siis tehakse see ümber mingiks eurojunniks.
13.10.2005 at 07:34
bagheera
pean sulle pettumuse valmistama, kulla VANAPAGAN - kuna öö jooksul ühtki tulelaenamispakkumist ei tulnud, siis pidin midagi ette võtma ja ilusast meerika Grandy'st ongi hetkel mainitud "eurojunn" sündimas. kahju jah, aga seadus on vanem kui meie /kuigi nii vanad asjad tuleks just esmalt välja vahetada/
lisaks autol veel 100 muud pisemat ja mitte nii pisemat häda. igal juhul arenguruumi on ja tööpõld on lai ;-)
13.10.2005 at 08:52
BlueStang

Pole küll Chryslery asjatundja, kuid kas sellel samal rrrr poolt pakutaval polnud kollaseid tagatulesid?
http://www.zone.ee/usacar/Chrysler/V%e4%e4naChrysler1.JPG?2

13.10.2005 at 09:15
bagheera
olid küll, jah. aga just nimelt OLID. need läinud nagu istmedki. kahjuks.
13.10.2005 at 10:08
tqhq.ee foorum : Autod : Naisfännil Chrysler käes!   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.