Poster |
Message |
TaaviV8 |
Küsimus Usa autodest?
Kuna olen koguaeg unistanud Usa muskelautost ja eile vaatasi kah filmi Starsky Ja Hutch ja seal oli eel poole mainitud auto. Kui kellegil on kogemusi selle autoga siis olen üks suur kõrv.
Selle auto kuulutust nägin pisike99 kodukal. Hinnaks oli 160000 mis ei ole hetkle küll mõeldav aga ikkagi. Mõtlesin et hakkan ifot koguma.
Mootoriks siis tal 351CID V8 Cleveland, ja eelnevalt lugesin kellei müügi kuulutust cobra jeti koha millel oli sama mootor. Ja seal oli märgitud et tegemist väga hea mootoriga. On see tõsi?
Ja veel selline asi, et olen sõitnud automaatkastiga autoga kah aga kuidgai ebakindlus tekitab see. Ja nagu ma olen siiamaani aru saanud siis kõik need muskelautod vana on automaadid. Kas tõesti ei ole manuaali olemas?
tegelikult on see Gran Torino unistuste auto asenus kuna koguaeg on ikka meeldin mulle Dodge Charger, aga neid vist eestis on vähe või üldse on. Linglit www.usaraud.ee leidsin ma ainult ühe mis eestis on. Milles siis nimelt probleem et neid vähe on või nad lihtsalt kallid??
Taavi |
20.10.2005 at 09:02 |
|
ROKIPEER |
Küsimus Usa autodest?
tqhq ei koosne ka ainult foorumist, esilehel vaata ka
läbi kõik artiklid ja muud jutud tehnika ja muskelautode kohta, siis saad ka kindlasti palju vastuseid oma küsimustele.
|
20.10.2005 at 12:13 |
|
Olds |
Küsimus Usa autodest?
quote: TaaviV8: tegelikult on see Gran Torino unistuste auto asenus kuna koguaeg on ikka meeldin mulle Dodge Charger, aga neid vist eestis on vähe või üldse on. Linglit www.usaraud.ee leidsin ma ainult ühe mis eestis on. Milles siis nimelt probleem et neid vähe on või nad lihtsalt kallid??Taavi
Ainukese Chargeri omaniku staatus on nüüdseks mul läbi
Minuteada on peale minu Chargeri veel Eestis 2 kui mitte 3 Chargerit. Rääkides hinnast, siis ega nad odavad ole jah...kõik oleneb ka muidugi sellest kui rambet tuua kuid ka need rambed maksavad palju raha.
20.10.2005 at 12:26 |
Last edited 20.10.2005 at 12:27 by Olds
|
Martin460 |
Küsimus Usa autodest?
Mis sellest Torinost sai mis Leivaka juures vedeles?7,5 liitrise mootoriga.Seda vist pakuti Pärnus müügiks kui mälu mind ei peta.See oleks ju väga parajaks näputööks noorele USA raua huvilisele korda teha...ja siis järgmine...ja järgmine...ja nii elu lõpuni....
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=15984
20.10.2005 at 15:44 |
Last edited 20.10.2005 at 15:45 by Martin460
|
kalev35 |
Küsimus Usa autodest?
351CID V8 Cleveland -> The Ford V-8 Engine Workshop
http://www.oldcarbrochures.com/
20.10.2005 at 16:07 |
Last edited 20.10.2005 at 16:22 by kalev35
|
TaaviV8 |
Küsimus Usa autodest?
Martin460 sinu poolt mainitud auto ei ole päris see mis otsin. Ei ole huviatud unversaalist ja see mootor tekitab kah minus hirmu 7.5 liitrit ei ole nalja asi. Näputööks võiks ta võtta küll kuna tegelen ise kah keretöödede ülikooli kõrvalt..
Hing ihkab ikka chargerit |
20.10.2005 at 19:59 |
|
urmas |
Küsimus Usa autodest?
Palun vali millist soovid:
Chargerid Rootsist.
Ja valik USAst |
20.10.2005 at 20:04 |
|
rrrr |
Küsimus Usa autodest?
quote: TaaviV8: Martin460 sinu poolt mainitud auto ei ole päris see mis otsin. Ei ole huviatud unversaalist ja see mootor tekitab kah minus hirmu 7.5 liitrit ei ole nalja asi. Näputööks võiks ta võtta küll kuna tegelen ise kah keretöödede ülikooli kõrvalt..
Hing ihkab ikka chargerit
...aga siiski, kui rahalised võimalused piiratud võiks pakkuda Chergeri 4-ukseline venda 1971 Coroneti, mida saaksid ise ka Sakus proovimas käia.
ja siin sellest isendist:
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=14598
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=12134
ja doonorid |
20.10.2005 at 22:18 |
|
illinois |
Küsimus Usa autodest?
Tere
Peaks mainima et üllatavalt positiivne (ja uudne) on uue (noore)inimese suhtumine, kirjaviis ja seletus kui alustab tqhq-sse poste tegema. Loodan väga et sellest ka kunagi midagi välja tuleb. Ole tubli Taavi ja küll Torino (või muu raud) hoovile jõuab.
Terv,
Illinois
|
20.10.2005 at 22:34 |
|
TaaviV8 |
Küsimus Usa autodest?
rrrr sinu poolt näidatud auto pani nüüd küll vara ommikul vere 5 korda kiiremini käima. Seda masinat peaks ise tulema vaatama.
Aga keegi mainis kah et osta alguses mingi odavam ja rondim siis üles lüüa sõita ja siis uus osta. Leidsin soome auto mingisuguselt lehelt ühe chevy el caminio. Mootoriks oli siis pakutud tal 3.3. Muud andmed puudusid. On kellegil aimu mis kujuga mootor on kas rida või V. Ise millegi pärast pakun et V6 aga mine tea. Hinnaks oli 750 euri mis oleks hetkel isegi mõeldav arvestades et üks sama palju või kaks korda sama palju läheks veel raha selle üles löömiseks. http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=470812&PN[0]=simp_search&PL[0]=simpleSearch.php?id_vehicle_type=@id_make=11@id_model=142@id_car_type=@id_fuel_type=@pfrom=@pto=@yfrom=@yto=@search=Etsi sellel lehel see masin asub siis.
Aga rrrr, ma saan aru et see auto on seal nagu enam pakkumisel? või kuidas? |
21.10.2005 at 08:39 |
|
Soul |
Küsimus Usa autodest?
No see konkreetne isend ei ole ole töökorras ju. mõistlik oleks ehk mõnisada eurot juurde panna ja osta siis esiteks ikkagi masin, mis on võimeline omal jõul liikuma?
Soovitaks oldsidele pilku heita, neid ka soomes aeg ajalt sellises hinna klassis saadaval. Tean küll seda tunnet, et tahaks kohe ja kiiresti seda, millest tegelikult unistad, endal olid samad mõtted, aga ma arvan, et tegin õige otsuse kui ostsin esimeseks autoks sellise, mille rahakott välja kannatas, usu, see on parem kui mitte midagi ja samas kogemused maksavad ka päris palju! ei pea ju kohe suurelt ette võtma ja elama nii, et kui rahakott unistust välja ei kannata, siis parem kõnnin üldse jala või ostan 318 bemari, step by step ikka unistustele lähemale!
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
21.10.2005 at 08:59 |
|
426 |
Küsimus Usa autodest?
quote: TaaviV8:
Aga rrrr, ma saan aru et see auto on seal nagu enam pakkumisel? või kuidas?
Ei paku seal keegi.
Võta telefon ja helista, küsi järgi.
telefon 56 472 277
meil romu@romu.ee
21.10.2005 at 09:05 |
|
mr. RocknRoll |
Küsimus Usa autodest?
Camino puhul pead ka arvestama, arvelevõtu (1600 raha), tolli ei tule kuna sommidega ühe laua taga. Ära toomine võib omaette kuluks kujuneda:
Sijainti: Etelä-Karjala, lappeenranta ehk siis lihtsalt öeldes kusagil üleval Põhja-Soomes. Soovitan veel ringi vaadata, soomes jookseb odavama otsa autosid üsna tihti läbi.
edit: http://www.overdrive.fi/forum/viewforum.php?f=16&sid=57f0fe2e8ae1bf75b2e728f5ce2915ed
nende tqhq
21.10.2005 at 09:27 |
Last edited 21.10.2005 at 09:35 by mr. RocknRoll
|
TaaviV8 |
Küsimus Usa autodest?
El Caminio, on selline mida saaks obi korras ehitada.
Soulil on õigus, parem kogun raha ja ostan korralikuma. Caminio eelis oleks see et kuna sõidan krossi kah nagu harrastaja siis saaks sinna kasti ehk tsikkli ära mahutada aga pikema reisi puhul kulukas. Kuna autosse mahutab heal juhul 3 inimest.
Seega ei kiirusta ja hoian masinate müümisel lihtsalt silma peal kuni raha kogun. |
21.10.2005 at 09:33 |
|
Soul |
Küsimus Usa autodest?
No 1000-1500 raha eest peaks soomest küll korraliku, omal jõul liikuva camino kätte saada, 5.7 konega siis. Tegelikult on see suhteliselt uskumatu, kui palju soomlased tingida lasevad, tihti võid 2000 euri maksva asja sadu eurosid odavamalt saada.
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
21.10.2005 at 09:42 |
|
ROKIPEER |
Küsimus Usa autodest?
Veel midagi nats odavamat siin:
Tegu vististi oksioniga.
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=22623459
Ja pilte veel lisaks: