Poster |
Message |
vvt |
Metallasbest?
Otsin sellist piisavalt ägedat VL kollektori tihendite materjali, millest saaks ise tihendeid valmistada. Eelmise auto headeritega olid kaasas sellised popid metallasbestist tihendid, mis koosnesid ülipeenest traatvõrgust ja hallist asbesttäidisest. Kas sellist materjali õnnestub kuskilt saada või äkki kellelgi on, oleks ühest 50x50 cm tükist huvitatud.
30.10.2005 at 11:45 |
|
Madman |
Metallasbest?
Mul oli neid terve virn aga peast ei oska praegu öelda kas veel järel on. Homme võin järgi vaadata.
30.10.2005 at 11:49 |
|
madis |
Metallasbest?
Mina helistaksin soojenduseks Volgapoodi. |
30.10.2005 at 15:11 |
|
viplala |
Metallasbest?
quote: vvt: Otsin sellist piisavalt ägedat VL kollektori tihendite materjali, millest saaks ise tihendeid valmistada. Eelmise auto headeritega olid kaasas sellised popid metallasbestist tihendid, mis koosnesid ülipeenest traatvõrgust ja hallist asbesttäidisest. Kas sellist materjali õnnestub kuskilt saada või äkki kellelgi on, oleks ühest 50x50 cm tükist huvitatud.
Salve tn. on üks vene traktorite juppide pood, seal samas kus starterite remont asub, ainult sealt tuleb mööda sõita suure valge majani välja ja paremale. Endale olen paar korda ostnud. 1m2 maksis vist 200-300 eek.
|
31.10.2005 at 12:04 |
|
Madman |
Metallasbest?
Minu käest ikka ei saa, vähemalt hetkel ei leidnud.
31.10.2005 at 13:53 |
|
margus84 |
Metallasbest?
asbest muide on Eestis (mitte ainult vaid ka mujal arenenud maailmas) keelatud (Kemikaaliseaduse järgi vist) |
31.10.2005 at 14:56 |
|
Madman |
Metallasbest?
On küll keelatud jah. Kohe-kohe saab ka paroniidi (mootori tihendimaterjal) aeg otsa, kes tahab siis praegu on viimane aeg varuda kui veel kusagilt leida on. Tuleb uus ja asbestivaba ja tunduvalt kallim materjal asemele.
31.10.2005 at 17:00 |
|
madis |
Metallasbest?
Mina olen kasutanud piduriketta isoleerimiseks Klingersil-i, mis on põhimõtteliselt paroniidi analoog. Piduriketas oli küll meetrise läbimõõduga ja maks. temperatuur ei ületa ka äärmisel juhul 200 kraadi. Klingersili sain A-Kaablist (RS kataloog).
Ma kardan et väljalaskesse siiski ei sobi, kuid ehk on teistele abiks teada. |
01.11.2005 at 16:37 |
|