register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : co mõõtmise portatiivne seade?  
Poster Message
diesel
co mõõtmise portatiivne seade?
siin hulka taibukaid kodanikke koos. mõistab ehk keegi mul kosta, kas kusagilt saaks laenutada miskit aparaati, millega omal kodus saaksin tubades co (ja võimalusel ka muude gaaside) kogust mõõta. mul on kuri kahtlus, et seda va lõhnatut ja värvitut on sääl liiga palju ringi liikumas.
28.11.2005 at 14:27
kkerem
Tere,

Tevalos oli selline vidin täitsa olemas, kui ühkordseks mõõtmiseks on see ikka mega kallis.

-------------------
Ford Maveric/Escape (gone), Subaru Forester (gone), Jeep GC '03 (gone), xj Limited '91 (gone), xj Pioneer '89 (gone)
28.11.2005 at 14:34
diesel
aitüma, eks ma seepärast oma posti laenutamise sisse kirjutasingi. ähmaselt arvasin isegi, et osta vaevalt kannatab seukest. a eks paistab, äkki keegi teab miskit hüva nõu anda veel.
28.11.2005 at 14:37
vvt

Selliseid mõõtmisi teeb tervisekaitsetalitus, lisaks CO-le mõõdetakse ka muid kemikaale. Saad ka mõõteakti, kui keegi vaidlustama tuleb.

Asjaajamine võib natuke tülikas olla, aga mingi 1000 kr oli lugu ja mõõdeti kõike - formaldehüüdidest lämmastikuni.