register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : erinevad automargid ja juhtide kombed  
Poster Message
diesel
erinevad automargid ja juhtide kombed
hakkas täna hommikul mind pisut vaevama see teema. juba mitmel päeval on asi kordunud ja täna tundus juba imelik. nimelt lasevad kõrvalteelt mind tihedasse rivisse vahele järjekindlalt audid. väga kahtlane värk. kas on ehk audifoorumis teemaks võetud viisakas liiklemine või on miski viirus audijuhte nakatand? tore igatahes.
teisipidi jälle jäävad mazda kuued silma räige trügimisega.
neil vist selle viiruse suhtes immuunsus.
14.12.2005 at 09:40
Vanaisa

Moderator
heh heh, Indrek, sul on ilmselt audimehe nägu peas :lol
Või siis teine variant: nad vaatavad, et oled õigel teel autovaliku poolest sooda - volkkar - audi ;)

14.12.2005 at 09:51
sqirrel

Samas olen mina täheldanud õhtuti linnapoole sõites tipptunni ajal tõnismäe foori taga, et just uuemad BMW-d ja mersud ei pea järjekorras seismisest midagi ja sõidavad mööda trammiteed ristmikuni välja, kus siis rohelise süttides spurditakse viisakalt oodanud autost mööda ja trügitakse vahele.
14.12.2005 at 10:52
crasher

quote:
sqirrel: Samas olen mina täheldanud õhtuti linnapoole sõites tipptunni ajal tõnismäe foori taga, et just uuemad BMW-d ja mersud ei pea järjekorras seismisest midagi ja sõidavad mööda trammiteed ristmikuni välja, kus siis rohelise süttides spurditakse viisakalt oodanud autost mööda ja trügitakse vahele.

Aeg on raha ja raha on uus auto ($$$Mercedes, BMW$$$)

14.12.2005 at 12:42
kadjakas
Mazda 6-ga vennad on mulle kah korduvalt silma jäänd pedereerimisega. Ühel sõpsil on teooria, et nende Mazdade roolis on samad vennad, kes 5 aastat tagasi vanade kolmeste Bemaritega katiitasid.
Olen teadlikult üritanud jälgida, kes seal 6.-e kettas istub ja visuaalsel vaatlusel pigem nõustun selle teooriaga.
14.12.2005 at 13:07
Stealth

Niipaljukest kui ma aru olen saanud, siis Hr. Demis on üks selline "kahtlane" tegelane, kes nii siin kui audiklubi foorumis üks ja sama mees paistab olevat :p
Võibolla oskab tema anda ülaltoodud audiomanike tegevuse kohta mingit mõistlikku seletust, et mis "viisaka liiklemise tõbi" neid siis nakatanud on :p :D
14.12.2005 at 13:29
indro

Olen minagi mõlemis foorumis sama nimega aga mingit eraldi viisakusele kutsuvat teemat meil seal küll pole. Sai kunagi klubi kleepsude väljastamisest ka sellepärast loobutud, et kunagi ei tea mis huligaan selle endale autole võib kleepida. See on muidugi väga positiivne, et Audi juhid ka mõnele viisakusega silma on jäänud.
Edit: Nii imelik kui see ka pole, on ka endale Madzda 6-ga sõitjad negatiivselt silma jäänud.
14.12.2005 at 13:52 Last edited 14.12.2005 at 13:54 by indro
BlueStang

hm, ennastki lasi täna tiptunnil üks audi ilusti kõrvalteelt Väike-Ameerikasse keerata...

aga Mazada 6 vennad peavad ju näitama, et hea auto - muidu vaadates ei saa keegi aru ju:)

14.12.2005 at 14:38
Incerror

tegelikult kehtib igal pool range odavama pleki eesõigus ja mida uuem buumer või mërss trügib seda kindlam on, et mulle teed antakse. Ehk siis eesõigus nr. 1 on trammil ja peale seda USAkad vanuses 10+ :evil
14.12.2005 at 14:50
tqhq.ee foorum : Vaba teema : erinevad automargid ja juhtide kombed  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.