register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : M: BMW KILLER - viide  
Poster Message
jaak

M: BMW KILLER - viide
Et siis selline tore asi jäi silma:
BMW KILLER
15.12.2005 at 09:31
raix_
Ma ei saa aru, mis krdi kompleksid inimestel on, küll on M3 killer, siis on jälle BMW killer jne ... &(

Ära tüütab juba.
15.12.2005 at 09:47
jaak

Seda kusjuures juba isegi globaalsemas vaates.
15.12.2005 at 09:48
margus84
samas on mida tappa kah......
http://video.google.com/videoplay?docid=-781163969053975339&q=m+coupe
15.12.2005 at 11:02
ervin
quote:
margus84: samas on mida tappa kah......
selgitage lollile, milleks selliseid videosid tehakse? seda on ju naturaalselt igav vaadata.
15.12.2005 at 12:01
Olds

mannetu

15.12.2005 at 12:46 Last edited 15.12.2005 at 12:46 by Olds
deathdog
mul kodus universaal killer korralik suur kuvalda lopas vastu õigeid organeid killib mida iganes
15.12.2005 at 13:28
Astro SS
quote:
margus84: samas on mida tappa kah......
Päris kõva sõidumees, tennetab oma persega masinat päris hästi.

15.12.2005 at 17:59
Garfield

quote:
Astro SS:
Ma ei saa aru, miks üldse peab eest ära sõitma aga politseiniku asemel oleks ma siis, kui BMW seisma jäi, kõigepealt kõik kummid katki tulistanud ja alles siis juttu läinud puhuma. Ja bemarivend (ütlen ausalt - tõeline jobu minu arvates) õnneks ei teadnud, et tsikkel autost viletsamini pidurdab. Politseitsikkel oli vahepeal tal nii lähedal, et üks kooralik pidurdus oleks selle tsikli väga kõrgele lennutanud.

16.12.2005 at 11:54
vr_

quote:
Garfield:
quote:
Astro SS:
Ma ei saa aru, miks üldse peab eest ära sõitma aga politseiniku asemel oleks ma siis, kui BMW seisma jäi, kõigepealt kõik kummid katki tulistanud ja alles siis juttu läinud puhuma. Ja bemarivend (ütlen ausalt - tõeline jobu minu arvates) õnneks ei teadnud, et tsikkel autost viletsamini pidurdab. Politseitsikkel oli vahepeal tal nii lähedal, et üks kooralik pidurdus oleks selle tsikli väga kõrgele lennutanud.

Inemised võiksid natuke seda raasukest kasutada mis kolba sees asetseb. Ma deklareerin enda olemise keedukartuliks kui see politseinik oli päris politseinik, see tagaajamine oli tagaajamine, politseitsiklitel on 2 kaamerat 1 näitab spidokale ja teine ette päris head pilti, küljepealt vaate jaoks olid sõbrad juhuslikult põõsas õige koha peal pilti peale võtmas, politseinikuhärra sõidab baigiga jne jne..

aga miks seda peab keegi ette nämmutama?

16.12.2005 at 12:08 Last edited 16.12.2005 at 12:09 by vr_
diesel
kas see sääreväristajaga onu peab politsei olema?
bemmivend aga on lihtsalt jobu.
16.12.2005 at 12:08
vkx

Minu arust ei ole selle video puhul tegemist ehtsa tagaajamisega politsei vs kihutaja vaid kokkumängitud asjaga. Video sissejuhatuses öeldakse ju umbes järgmist(vabalt tõlgituna): "Ghostrider esitas väljakutse ühele rootsi top (auto)võidusõitjale, kuid ei öelnud talle, et ta (Ghostrider) ise läheb undercover tagaajajaks. Sõitja saab nüüd oma elu üllatuse osaliseks."
Nii palju kui ma olen netis kohanud infi Ghostrideri kohta, siis tegu on ühe hullu tsiklivennaga, kes on varemgi oma pööraseid kihutamisi elavas liikluses videole võtnud ja netis levitanud.

16.12.2005 at 12:21
raix_
quote:
vkx: Minu arust ei ole selle video puhul tegemist ehtsa tagaajamisega politsei vs kihutaja vaid kokkumängitud asjaga. Video sissejuhatuses öeldakse ju umbes järgmist(vabalt tõlgituna): "Ghostrider esitas väljakutse ühele rootsi top (auto)võidusõitjale, kuid ei öelnud talle, et ta (Ghostrider) ise läheb undercover tagaajajaks. Sõitja saab nüüd oma elu üllatuse osaliseks."
Nii palju kui ma olen netis kohanud infi Ghostrideri kohta, siis tegu on ühe hullu tsiklivennaga, kes on varemgi oma pööraseid kihutamisi elavas liikluses videole võtnud ja netis levitanud.

Mulle tundub täpselt sama. Liiga palju detaile ja üldsegi kõik tundub kuidagi liiga "ilus".
Samas ega need rootslased päris normaalsed ju selles osas polegi, arvestades mida kõike nad liikluses korraldavad ning pärast filmi pealt teistele näitavad..

Oleks see siis korrektselt lavastatud, aga sedasi hullunult 200+ ringi kihutada... njah.
16.12.2005 at 13:26
vr_

ah lõpetakge oma arvamised ära, googlet ei kasutada oska siis puust punaseks ette:

Ghost Rider wrote:
The BMW driver did NOT NO SHIT when the chase firts started due he was on its way to me and our personal challenge!!

But 4-5 minutes in to the chase did one of Team GR call him on his mobile:
TGR- You have a police bike chasing you!!
BMW- fuck I know!!
TGR- do you know who it is??
BMW- "not a word"
BMW- FUCK YOU!! Dont say it is GR who is chasing me??

TGR- YES!!
BMW- the we go the planed roads, and I prommise you (TGR) that i will get away from GR!!
TGR- Hhhmm, not a chance.
BMW- click!!

16.12.2005 at 13:42 Last edited 16.12.2005 at 13:48 by vr_
vkx

quote:
vr_: ah lõpetakge oma arvamised ära, googlet ei kasutada oska siis puust punaseks ette:

No tore, et meite seas leidub keegi kes seda va kuugelit ka kasutada oskab ja oma oskamisest ka teistele teada annab :hail! Mis küll meist ullikestest muidu saaks?! :rolleyes

16.12.2005 at 13:50
vr_

quote:
vkx:
quote:
vr_: ah lõpetakge oma arvamised ära, googlet ei kasutada oska siis puust punaseks ette:

No tore, et meite seas leidub keegi kes seda va kuugelit ka kasutada oskab ja oma oskamisest ka teistele teada annab :hail! Mis küll meist ullikestest muidu saaks?! :rolleyes

Ei nohh, tõenäoliselt mitte midagi ei saaks :)

16.12.2005 at 13:57 Last edited 16.12.2005 at 13:58 by vr_
japanspeed
Oot, oot, ei vitsinud seda lausigavat videot lõpuni vaadata. Mis see tsikkel ajas taga seda autot või ???

Ma vaatasin seda mingi veerandi ehk ja mõtlesin just, et need kellel kiirusejanu ainuke argument, neil pole küll autot mõtet soetada. Mingi 700 000 eeku ( on vist sellise kupee hind või on kallim ? ) sõidab ees ja mingisugne 98 aasta bike (50-60 000.- ) järel niimoodi , et ei tee häältki ( ehk siis selle esimese veerandi peal vist korra läks sinna alasse see bike kus ta üldse vedama hakkab) :)

Et mis point sellel on ?
Üleüldse maailma kõige ebareaalsemad asjad mida filmides saab näha on, auto ajab tsiklit taga ( andke andeks, seda on võimalik ca 15 sek ehk vaatamisväärset materjali saada, ülejäänud on kahe erinevas kohas sõitva sõiduki filmimine)
Või siis tsikliga üritab autol sabas püsida. See on "võimalik" ainult juhtudel a) on kiirtee, autoks on tõesti auto ( corvette, m3,m5, brabus mersu, jne) ja tsikkel on mingi 600 bike või hd vms. b) tavalistes linnaoludes, tsikliks on enfieldi diiseltsikkel või mõni eriti custom chopper mille esihargi pikkus välistab manööverdamise.

Ja kui see oli mingi topautovõidusõit seal siis Hazzardi kihutaja on kõige ehtsam Nascari film mis mina elus näinud olen :)

16.12.2005 at 18:56
ervin
ja selline liikluses kihutamine on normaalne? enda ja eelkõige teiste elude ohustamine? kutid tuleks selle videomaterjali põhjal kinni panna.
16.12.2005 at 19:14
Jansa
teismelistel võtab vere keema küll, ma arvan.
sihtgrupid-värgid.
turundusega kokku puutunud inimesi peaks siin ikka leiduma ju :)
16.12.2005 at 21:39
tqhq.ee foorum : Vaba teema : M: BMW KILLER - viide  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.