Poster |
Message |
toots |
Jõulukingi idee naisele?
Kuna aastatega on juba enamvähem kõik enda paremad ideed ära kasutatud,siis mõtlesin,et äkki oskate miskit huvitavat välja rääkida
Olen ajanappuse tõttu päris hiljaks ka nende kinkide ostmisega jäänud ja mitte ei ole se poodides kolistamine ja vidinate otsimine minu meelistegevus.
Tänud ette! |
23.12.2005 at 08:17 |
|
Peeter82 |
Jõulukingi idee naisele?
Ehted, parfüümid...
23.12.2005 at 08:34 |
|
toots |
Jõulukingi idee naisele?
quote: Peeter82: Ehted, parfüümid...
Olen neid talle juba suht palju kinkinud,need olidki kunagi esimesed asjad,mis pähe tulid ja ei tahaks end nii palju korrata aga tänan pakkumast.
|
23.12.2005 at 08:43 |
|
Martin460 |
Jõulukingi idee naisele?
Otsid esimese ilusa lumise puuoksa,võtad digika,teed pildi,lased välja printida,signeerid,sealtsamast ostad raami,raamid ära.
Edu on garanteeritud!
23.12.2005 at 08:49 |
|
raix_ |
Jõulukingi idee naisele?
Mõni massaazi pakett, ilusalongi külastus vms, mobla?
Või näiteks teatripiletid |
23.12.2005 at 09:03 |
|
chevymax |
Jõulukingi idee naisele?
quote: toots: quote: Peeter82: Ehted, parfüümid...
Olen neid talle juba suht palju kinkinud,need olidki kunagi esimesed asjad,mis pähe tulid ja ei tahaks end nii palju korrata aga tänan pakkumast.
ILUS PUNANE USARAUD SOBIKS KÜLL-LÄHEB JÕULUDEGA HÄSTI KOKKU
HÄID JÕULE TEILEGI!
23.12.2005 at 09:16 |
|
toots |
Jõulukingi idee naisele?
quote: chevymax: quote: toots: quote: Peeter82: Ehted, parfüümid...
ILUS PUNANE USARAUD SOBIKS KÜLL-LÄHEB JÕULUDEGA HÄSTI KOKKU
HÄID JÕULE TEILEGI!
Mõte on väga hea aga kahjuks usa raud talle millegipärast ei meeldi ja praegune seis ei lubaks sellist väljaminekut niguinii. |
23.12.2005 at 10:00 |
|
crasher |
Jõulukingi idee naisele?
quote: raix_: Mõni massaazi pakett, ilusalongi külastus vms,?
Või näiteks teatripiletid
Täpselt minu mõte
23.12.2005 at 10:21 |
|
ülempealik |
Jõulukingi idee naisele?
Ühes teises foorumis käimas sama küsitlus http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php/Mida+kingid/tid=68569
Sealt ka ilmselt üks parim vastus:
balletipiletite puhul tuleb arvestada tõsiasjaga, et seda tuleb ka endal vaadata.
Kindlapeale minek on siiski ehted/nädalavahetus puhkekeskuses/ kultuuriprogramm/uus telefon/koos poodi minek.
Rohkem vaeva - pesu/raamat.
Riskantsemad kingid - akutrell/spinnakomplekt/uus stereoseade.
|
23.12.2005 at 10:58 |
|
Jansa |
Jõulukingi idee naisele?
Ma kiidaks Martinile takka. Ise tehtu ikka midagi enamat.
Mina panin lennuki saunas tegutsevasse hiina massaaži aja näiteks (ise käisin enne proovimas ka :) ,saab päris hiinlastega puu-inglise keelt purssida boonusena ja puha).
Lisaks printisin netist miskise laheda hiina postkaardi välja ja pinnisin massöörilt paar hieroglüüfi sinna peale.
'Loomeprotsess' ise võiks ka miskit pakkuda ju :) |
23.12.2005 at 11:08 |
|
friik |
Jõulukingi idee naisele?
Ma see aasta lähtusin naise hobidest. Ja kingin ratsutamisvarustust. Ma põhimõtte pärast ei kingi potte-pane ja muud sellist jama.
Ja samas on ju naisel sünnipäev ja muud tähtpäevad. Naist ei tohi kinkidega ära hellitada |
23.12.2005 at 11:31 |
|
indrek ilves |
Jõulukingi idee naisele?
Sain kandva idee L.Saatpalu'lt, eelmise nädala Ekspressist:
quote: Vastab: Lauri Saatpalu
On sul häid ideid heaks jõulukingiks?
Edgar Valter kirjutas 1994. aastal "Pokuraamatu". Ja nüüd otsustati, et see tuleb plaadile lugeda. See on tore kingitus. See on nii lahedalt ja naljakate sõnadega kirjutatud.
Sina lugesid sisse?
Mul oli see au.
Plaadile lisaks panin tagasihoidliku ehte.
Lingid: artikkel | plaat |
23.12.2005 at 12:05 |
|
Silwer |
Jõulukingi idee naisele?
Minu naine nõudis reisi "soojale maale" - nüüd ma siis otsin siin midagi sellist...
Minek on vast veebruaris (varem pole aega) aga üldse ei kujuta ette kuhu sel ajal sõidetakse jne.
Saatsin Estravelisse päringu - ehk neil on mingeid originaalseid mõtteid.
23.12.2005 at 13:19 |
|
vr_ |
Jõulukingi idee naisele?
Häda ja viletsus teie naistel kui te ei suuda end lasta temal end inspireerida hea kingituse leidmisel..
Kas fantaasiavaeste meest grrupp jõulukingi alal langeb kokku
Fantaasiavaeste meeste grupiga, kui on vahja romantilist smsi kirjutada ja selelks tuleb kirjutada miski 1756 vms numbrile hea originaalse ja isikliku kirjarea järgi?
23.12.2005 at 13:30 |
Last edited 23.12.2005 at 13:30 by vr_
|
toots |
Jõulukingi idee naisele?
Mnjah,päris akutrelli peale ei mõtleks aga peab jah nüüd tegutsema hakkama,andsin talle kuni kella 19-ni aega vihjeid anda,eks näis,mis saab. |
23.12.2005 at 13:50 |
|
wax |
Jõulukingi idee naisele?
quote: toots: Mnjah,päris akutrelli peale ei mõtleks aga peab jah nüüd tegutsema hakkama,andsin talle kuni kella 19-ni aega vihjeid anda,eks näis,mis saab.
Noh mina tegin esimese kingiga nii, et läksime koos poodi. Mina ostsin talle temavalitud kaelaketi, tema mulle autoakulaadija
Halb on muidugi see, et üllatusmoment kaob ära, kuid vähemalt võib kindel olla et kingitus on just see mida teine soovib |
23.12.2005 at 13:54 |
Last edited 23.12.2005 at 13:55 by wax
|
ReyMan |
Jõulukingi idee naisele?
Teatri piletid ja õhtusöök restos on ka väga hea kink. |
23.12.2005 at 14:56 |
|
toots |
Jõulukingi idee naisele?
Suured tänud härrased mõttevahetuste eest,kuna sain juba temalt vihjeid,siis otsustasin kella kasuks.
HÄID JÕULE JA HÄÄD UUT teile!!! |
23.12.2005 at 15:37 |
|
toots |
Jõulukingi idee naisele?
PS: teatripiletid ostsin ka ära,küll alles jaanuari lõpus etendus |
23.12.2005 at 15:40 |
|
Treff |
Jõulukingi idee naisele?
Noh,endal veel naist pole,läheb veel kasvamisex aega aga kui naise naitset teate saate ehteid ja selliseid wärke osta muidugi. igasugu vidinaid müüakse poes niiet kui poodi kasvõi ideeta minna laiate mingeid lahedaid vidinaid |
23.12.2005 at 19:56 |
|
Treff |
Jõulukingi idee naisele?
ahjaa.1 asi veel mingid kontserdipiletid,mingid kinkekaardid ja spaasse saatmised on ka head mõtted
|
23.12.2005 at 19:57 |
|
nipi tiri |
Jõulukingi idee naisele?
Kingi purjelaud,ki talle ei meeldi, siis on sul omal yks hea hobi juures.
24.12.2005 at 08:21 |
|
Astro SS |
Jõulukingi idee naisele?
quote: nipi tiri: Kingi purjelaud,ki talle ei meeldi, siis on sul omal yks hea hobi juures.
Ma kinkisin eelmine aasta lumelaua komplekti, endal oli juba olemas ja nüüd on koos võimalik liugu lasta.
24.12.2005 at 10:31 |
|
vr_ |
Jõulukingi idee naisele?
Nüüd võiks kõik pajatada kui edukaks nende kingid osutusid ja, kes ilma jäid, mida järgmine aasta paremini teha
26.12.2005 at 00:13 |
|
Jansa |
Jõulukingi idee naisele?
see on muidugi täiesti individuaalne teema, aga minu hiina-värk läks täie ette :)
valikud on õiged olnud :) |
26.12.2005 at 00:19 |
|