register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Lincoln TOWN CAR fs. Cadillac De Ville  
Poster Message
marcus21
Lincoln TOWN CAR fs. Cadillac De Ville
Mis te arvate,kumb on parem auo,andke nõu.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/auto_php-id=194443-www_auto24_ee.html
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/auto_php-id=172742-www_auto24_ee.html
25.01.2006 at 23:29
unistaja
Üks, vahendajate pakutav Fleetwoodi esiveoline noorem vend.

Kaks, siinse kasutaja udu (eeldatavalt parem taustinfo tõsisele ostjale) tagaveoline lipulaev ja Linna Auto.

Paremat siin ei ole, natuke vildak küsimus.
Kaks on tõsisem auo.
26.01.2006 at 00:44
marcus21
Minu jaoks on nad mõlemad luks autod,aga üks küsimus veel,kas nende Cadillac De Ville-del on 5 või 6 kohta,Lincoln-il peaks küll 6 kohta olema,istmed on neil suht sarnase põhimõttega,et kui käe toe ülesse tõstad,siis saaks ette 3 inimest istuda,aga see automüüal on kirjas 5 kohta.
26.01.2006 at 09:33
90Deville

Ei usu minagi et siin keegi sulle omakasupyydmatult ytleb kumb parem auto on.Ju ta ikke Fordimehe jaoks on teine ja Cadillacimehe jaoks esimene liikur.
Seega,mulle läheb Caddy rohkem peale a maitse yle ju ei vaielda.Pean kyll tunnistama et pole fordilgi suurt häda,ainult näidikuteplokk tundub jöle segapudru olema.
See oli isiklik arvamus ja ei kuulu edasikaebamisele.
26.01.2006 at 09:34
Vanaisa

Moderator
Väike parandus - DeVillel pole Fleetwoodiga midagi ühist, peale sarnase kerekuju.
Deville - Northstar mootor, esivedu, 6 kohta (ju siis registreeriti valesti).

26.01.2006 at 09:47
udu

minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt on raudselt Lincoln parem ;)

26.01.2006 at 10:30
Cha

Kui konkreetsetest autodest jutt, siis soovitaks Võrus ka kohapeal käia ja see auto väga hoolikalt üle vaadata

26.01.2006 at 10:58
blood

Hmm ...Deville pakkumisi teisigi ju auto24s .... ja võruautoaias soovitan kontrollida kindlasti massinat....
Siin tuleks ju selgelt eritada .. esi ja tagavedu.... Et kumba siis nüüd soovitakse... Lisadest: ühel ühed kentsakad lisad teisel teised....(usu neil nuppe ja vidinaid rohkem kui unistada oskad).Kindalsti proovi köik ennem ostu järgi kas ikka toimetavad. Soovitan ilmselt lugeda rohkem "väljamaa" foorumeid .. et äkki hakab sealt midagi kooruma. Igaljuhul mõlemad on kõvad massinad omamoodi.. ühele ema teisele tütar jne. Ja pealegi nagu ma korduvalt olen öelnud kui ei tea, lepi aeg kokku mine vaata tee paar ringi... kohe saad ka aru kumb su tagumikule rohkem istub.
P.S endale meeldiks kui Cadillace rohkem linnapeal liiguks:)

ex Escalade 2003
CTS 2008
26.01.2006 at 11:14
Riho
Hääl läheb Lincolnile. Analoogse autoga (Mercury Grand Marquis) olen USA-s läbinud ca 5-6000 km. Väga mugav auto. kuludega ka igati mõistlik - keskmine bensiini kulu vist miski vahemikus 10-12 liitrit.
Eesti oludes on kindlasti tegemist suure autoga.
26.01.2006 at 11:26
kalev35

Cadillac - väidetavad 5 kohta on tõsi! - sai proovitud kunagi oma tagumikuga järgi. Isiklik arvamus salongi kohta tegelikult 4täiskasvanut+1laps=> 5-le ikka kitsas!
Cadillaciga läbi Ameerika 1997

Town Car - eelistaksin salongi ruumikuse poolest (98 mudelis pole ise sees istunud). Palju kordi seda 6-le inimesele tarvis tuleb on juba iseasi. Tagavedu meeldib... :rollin

http://www.lincolnvscadillac.com/

DeVille @carsurvey.org
Town Car @carsurvey.org

eks nad mõlemad luksusautodeks ole mõeldud

26.01.2006 at 12:58
Vanaisa

Moderator
Jah, tegelikult on tagapingilgi kahekesi parim istuda, aga kirjade järgi on Caddys 6 kohta, iseasi, kui mugav seal keskel on jah.
Enda saaniga olen mõnikord ikka 6kesi sõitnud, kahjuks pole ükski poolits peatama juhtunud...

26.01.2006 at 13:06
udu

ma käisin enda omaga eelmine esmaspäev pesus,
mille peale siis suure külmaga tagumised uksed enam lahti ei tulnud
sai korduvalt kolmekesi ees istutud - probleemi polnud, ainult et natsa naljakas oli :D

26.01.2006 at 13:08
kalev35

kui kahtlused tekivad/püsivad, võta 2 sõpra kaasa, istuge kummaski autos 3-kesi kõrvuti diivanitel ja saadki teada, kas hää või pää...
kumb siis parem istuda on (ja roolis ka muidugi) anna hiljem siia ka teada

26.01.2006 at 13:12
marcus21
Mõlemaid autosi võrdlen sellepärast,et tahaks omale ühte luksulikumat sihukest PÜHAPÄEVA sõidu autot,6 kohta sellepärast,et endal 6 liikmeline pere.
Mis te muidu sellest riistapuust arvate
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/auto_php-id=142809-www_auto24_ee.html
26.01.2006 at 13:51
Vanaisa

Moderator
Autost ei oska midagi arvata, Motokeskusest küll - minu kokkupuuted on nendega väga positiivsed olnud. Aga ilmselt on sul ikkagi kõige targem ise kohale minna ja asi üle vaadata ja uurida pärida mis seisus aparaat on.

26.01.2006 at 14:05
kalev35

quote:
marcus21: Mõlemaid autosi võrdlen sellepärast,et tahaks omale ühte luksulikumat sihukest PÜHAPÄEVA sõidu autot,6 kohta sellepärast,et endal 6 liikmeline pere.

ma vaataks siis 70-ndate aastate poole - need on veel ruumikamad -> http://www.usaraud.ee/?id=4_4&algus=25
Lincoln, Cadillac, Buick ja mis need seal müügis on...

26.01.2006 at 15:12
Speedy 7
Pole kunagi sellise Cady mudelis sees istunud, aga paistab ikka 6-kohaline olema. Eelviimast pilti vaadates on see ka arusaadav - ees on kolm pesa turvavööde kinnitamiseks. Iseasi, kes seal peale laste või kleenukeste tüdrukute ikka istuda tahab ;)
Olen erinevate Town Car-idega läbinud tuhandeid kilomeetreid ja mulle on nad jätnud täiesti positiivse mulje. Ei oskagi kohe midagi negatiivset meelde tuletada. Bensu kulu on ka täiesti rahuldav sellise kubatuuriga mootorite kohta.
26.01.2006 at 19:54
kalev35

"Luxus-Americanus-Gigantea"
aahhh! - siin artiklis kõik öeldud! :smokin

26.01.2006 at 20:58
vr_

mina olen erapooletu moparimees:D linc paistab mulle mõistlikum:D 3kesi on ikka see jama et kui autojuht sahmib roolitaga, siis keskmine tüüp üritab sellest ikka eemale hoida ja poeb kõrvalistujale sülle, niiet tee hoolega valikuid kelle sa ette keskele istuma lased, ma mõtlen kui ise napsu juba võtad ja kaine juht roolis... oot kle sa olid pereinimene, mis ma ikka vatran:D

27.01.2006 at 09:58
tohoh

See on nagu U.S.A. presidendil. Kas sõidab Lincolni või Cadillaciga. Kummaga praegune sõidab? Kui praegune president meeldib siis võta sama, kui ei siis teine. Muus osas pole ju vahet. No või selline emotsionaalne vahe ainult.

GAZ 24 ´84
27.01.2006 at 12:30
udu

ma teen su valiku lihtsamaks :)
Lincoln Town Car on müüdud juba.

27.01.2006 at 12:55
marcus21
quote:
udu: ma teen su valiku lihtsamaks :)
Lincoln Town Car on müüdud juba.
Kas se Lincoln oli sinu oma mis eespool võrdluseks tõin?
27.01.2006 at 19:33
udu

oli jah :)

27.01.2006 at 21:15
tqhq.ee foorum : Autod : Lincoln TOWN CAR fs. Cadillac De Ville  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.